Alfred Ford School Of Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Alfred Ford School of Management memberikan anda peluang untuk pergi ke mana lain-lain program MBA tidak pergi, dari pemacu paling dalam tingkah laku anda sendiri untuk perspektif mungkin luas perniagaan dan kedudukannya dalam masyarakat.

Kami menawarkan pengalaman pendidikan yang hebat:

  • arahan yang unggul dari fakulti pakar
  • format pembelajaran inovatif dan fleksibel
  • komitmen untuk menamatkan pengajian pelajar yang menghargai masyarakat, kerjasama, semangat dan kebanggaan

Belajar dengan kajian kes dari Alfred Ford School of Management pada Vimeo.

The Alfred Ford kajian pengalaman adalah salah satu daripada memberi-dan-mengambil, di mana fakulti mendengar sebanyak mana yang mereka bersyarah, dan pelajar mengambil inisiatif setiap kali mereka mengambil nota. Akhirnya pendekatan ini bermakna menghargai pengalaman dan kebijaksanaan para pelajar kita, dan mempercayai bahawa penyertaan mereka menaikkan perbincangan ke tahap yang paling tinggi dan mewujudkan pemimpin perniagaan yang selesa dengan pertukaran semula jadi idea dalam ekonomi global hari ini.

A umum asas pengetahuan pengurusan menyediakan anda dengan fleksibiliti untuk bergerak ke pelbagai perniagaan atau pengurusan peranan, manakala memberi tumpuan kepada pembangunan kepimpinan memberikan anda kemahiran interpersonal yang anda perlukan untuk sampai ke sana.

Belajar tentang perniagaan dan banyak lagi, dengan pendidikan yang delves jauh ke dalam isu alam sekitar, sosial dan tadbir urus yang berkaitan.

Pernyataan wawasan

Untuk membangunkan sebuah sekolah perniagaan terkemuka dalam bidang kepimpinan dan pengurusan sedar untuk melatih pemimpin untuk mempunyai pemikiran global dan watak yang sempurna.

Kenyataan Misi

The Alfred Ford Pengajian Pengurusan membangunkan pemimpin etika berfikiran global dengan menggabungkan pengetahuan pengurusan terkini dengan kebijaksanaan purba.

Lokasi

Durbuy

Alfred Ford - School of Management

Alamat
Petite Somme 10
6940 Septon-Durbuy

6940 Durbuy, Wilayah Walloon, Belgium
Telefon
+32 86 38 73 55