Baca keterangan rasmi

Melihat dunia di sekeliling anda dengan mata terbuka: di The Hague University of Applied Sciences , itu hanya norma. Lagipun, dengan menjaga matanya terbuka luas bahawa universiti ilmu pengetahuan boleh menuntut tempatnya di tengah masyarakat. Bahawa ia boleh membangunkan kurikulum tersendiri untuk membantu para pelajar berfungsi dengan yakin di dalam masyarakat global yang semakin cepat setiap hari.

Setiap sudut dunia

Pengantarabangsaan adalah ciri utama The Hague University of Applied Sciences . Pelajar datang dari seluruh pelosok dunia untuk mendaftarkan diri dalam program ijazah Sarjana dan Sarjana di salah satu daripada empat kampus kami, ramai yang diilhami oleh reputasi antarabangsa The Hague sebagai 'Bandar Damai dan Keadilan'.

Sambutan hangat

Di The Hague University of Applied Sciences , memastikan bahawa badan pelajar, fakulti dan kakitangannya yang pelbagai dan antarabangsa berasa selamat datang, selamat dan dihargai amat penting. Institusi ini didedikasikan untuk menawarkan badan pelajar antarabangsanya peluang untuk berjaya menyelesaikan program pengajian di peringkat sains sains universiti (walaupun ini memerlukan pengembangan kurikulum khusus) dan menyediakan fakulti dengan peluang yang cukup untuk profesionalisasi selanjutnya.

Menubuhkan pautan

Matlamat utama The Hague University of Applied Sciences adalah untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi. Penyelidikan menyumbang kepada ini, dan kumpulan penyelidikan institusi memainkan peranan penting, mewujudkan hubungan antara pengajaran, amalan dan penyelidikan terpakai. Pelajar kami mendapat manfaat daripada pendekatan ini kerana mereka lulus sebagai pekerja pengetahuan. Bukan itu sahaja, mereka menamatkan pengajian sebagai warga dunia, didorong oleh keinginan mereka untuk mempelajari dan meningkatkan kapasiti diri. Pelajar yang telah lulus dari institusi pengetahuan kami telah belajar untuk melihat dunia dengan mata terbuka.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

The Hague University of Applied Sciences

... [+]

Terdapat kira-kira 300 perniagaan antarabangsa di hujung jari pelajar MBA 'termasuk multinasional utama seperti Shell, Siemens, KPN, Unilever dan DSM.

[-]
Belanda The Hague
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA Sambilan

The Hague University of Applied Sciences

Semasa MBA anda akan belajar bagaimana untuk memohon teori perniagaan kepada senario benar-untuk-kehidupan. pelajar MBA meneroka sehingga kajian tarikh kes dan main peran ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah pasca-siswazah paling dicari di dunia perniagaan dan pra-syarat untuk banyak peranan global atas. The MBA di The Hague Universiti Sains Gunaan akan membangunkan kepintaran perniagaan anda, pengetahuan dan kemahiran strategik untuk eksekutif ini terbang tinggi dan peranan strategik. The MBA diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris, bahasa perniagaan utama di dunia. Dengan kira-kira 80 peratus pelajar MBA kami dari luar negara dan kakitangan dari bangsa yang berbeza, anda boleh mula membangunkan rangkaian antarabangsa anda dari satu hari. Oleh kerana kita adalah sebuah universiti sains gunaan, dan bukannya sebuah universiti penyelidikan, anda dijamin amali dan pengalaman yang berkaitan, 'kehidupan sebenar' pada MBA.... [-]

Belanda The Hague
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Hague University of Applied Sciences
Alamat
The Hague University of Applied Sciences Academy of Masters & Professional Courses Johanna Westerdijkplein 109 (Poseidon building)
2521 EN The Hague, Belanda Selatan, Belanda
Website
Telefon
+31 70 - 445 8888