Baca keterangan rasmi

Sejak 40 tahun yang lalu, Rotterdam School of Management, Universiti Erasmus telah mengukuhkan reputasinya sebagai salah satu sekolah perniagaan terkemuka di Eropah.

Lama sebelum 'global' menjadi penghurai penting untuk pendidikan perniagaan, pelajar RSM ini, fakulti dan kakitangan sudah mencerminkan kepelbagaian dunia global.

Sama seperti negara tuan rumah kami, salah satu negara perdagangan antarabangsa yang paling terkenal di dunia, RSM terus berkembang dan mengantarabangsakan, mengukuhkan statusnya sebagai salah satu sekolah perniagaan antarabangsa dan inovatif yang paling Eropah.

RSM menawarkan budaya intelektual yang tersendiri. Kami percaya kepimpinan yang boleh diajar melalui gabungan cabaran intelektual dan praktikal. Kami percaya bahawa masalah yang dihadapi bekerja dalam pasukan yang pelbagai menggalakkan pendekatan baru kreatif dalam perniagaan. Kami menikmati hubungan timbal balik sokongan dengan syarikat-syarikat multinasional. Dan kami menggalakkan pemikiran fleksibel, luas dan kadang-kadang iconoclastic dalam hal-hal amalan perniagaan dan penyelidikan.

Pendekatan berbeza telah membantu RSM untuk mewujudkan satu portfolio program berkedudukan tinggi, dan juga sebagai salah satu fakulti pengurusan yang terbesar dan paling prolifik di dunia.

Pendekatan RSM

Pada RSM, pembangunan kepimpinan adalah merealisasikan potensi intelektual dan peribadi. Di sini, anda akan intelektual dicabar oleh kandungan peringkat tertinggi akademik dan di bawah arahan pemikir perniagaan paling ketara: fakulti yang menarik pada tahun pengalaman bekerja dengan organisasi dan juga pandangan dari penyelidikan mereka sendiri. Anda akan mencabar kami: mempersoalkan fakta kerana mereka dibentangkan dan kritikal yang menilai andaian. Dan anda akan mencabar diri sendiri: dihadapi batasan anda, menolak sempadan yang lalu, menerokai apa yang benar-benar mendorong tingkah laku anda dan orang lain.

Membangunkan kemahiran dapat mengubah idea menuju ke keputusan cemerlang dalam perniagaan, memerlukan tindakan. Semua program menyediakan pelajar dengan skop untuk bertindak ke atas idea-idea mereka dalam persekitaran perniagaan sebenar atau simulasi, dari associateships syarikat dan latihan kepada projek-projek perundingan yang sebenar, perjalanan antarabangsa dan penyertaan di kelab-kelab dan persidangan pelajar diuruskan.

Pada RSM, kepelbagaian bukan sahaja dihargai, ia digalakkan dan maju. Dalam persekitaran yang unik terbuka dan koperasi, anda akan mencari ruang untuk meneroka cara-cara berfikir yang baru, inspirasi untuk mencabar idea-idea, dan akhirnya, skop untuk membangunkan potensi anda sendiri sebagai pemimpin masa depan dalam perniagaan.

Fakta & Angka

Sebagai salah satu sekolah perniagaan antarabangsa terbesar di Eropah, RSM mencapai penonton antarabangsa luas masa depan dan pemimpin semasa melalui portfolio program, perkhidmatan dan aktiviti akademik.

Kakitangan dan fakulti membawa inovasi baru yang berterusan ke dalam kedua-dua pendidikan perniagaan dan penciptaan pengetahuan selaras dengan misi institusi kami:

Pada RSM, kami bangga untuk menuntut:

Lebih daripada 40 tahun pengalaman dalam perniagaan dan pengurusan pendidikan Salah satu bahagian 3 kemudahan penyelidikan di Eropah Satu kedudukan yang konsisten di kalangan sekolah-sekolah perniagaan peringkat tertinggi di Eropah Sebuah tempat antara 1% daripada sekolah-sekolah di seluruh dunia dengan akreditasi Triple Crown Pendidikan lebih 1200 eksekutif setiap tahun 7,500 pelajar ijazah dan lepasan ijazah 29,000+ alumni aktif di seluruh dunia Salah satu fakulti sekolah perniagaan yang terbesar dan paling dinamakan di dunia: 250 penyelidik kanan dan 100 pelajar PhD 30 pusat penyelidikan dan inisiatif 100 + sekolah rakan kongsi

Program diajar dalam:
English
Belanda

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

MBA antarabangsa kami memberi anda lebih daripada satu barisan baru pada resume anda. Ia memberi anda pasport profesional untuk kerjaya yang anda mahukan, di mana sahaja ... [+]

Mengapa MBA Rotterdam?

Mari pemikiran Belanda memandu kerjaya anda ke hadapan.

MBA antarabangsa kami memberi anda lebih daripada satu barisan baru pada resume anda. Ia memberi anda pasport profesional untuk kerjaya yang anda mahukan, di mana sahaja di dunia.

Kejayaan dalam perniagaan memerlukan lebih daripada mengetahui fakta. Ia mengambil perspektif global, pendekatan inovatif, minda kritikal, dan tumpuan terhadap kerjasama dan kemampanan. Di RSM, kami merekabentuk setiap kelas dengan nilai-nilai ini dalam fikiran.

Itulah cara Belanda menjalankan perniagaan. Ia disimpan fakulti kami dan graduan MBA kami di hadapan trend, perubahan pasaran, dan landskap perniagaan selama beberapa dekad. Dan ia terus mendorong kejayaan peribadi dan profesional di Eropah dan di seluruh dunia.... [-]

Belanda Rotterdam
January 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Executive OneMBA Global adalah satu-satunya program MBA Eksekutif yang direka dengan input yang sama dari lima sekolah perniagaan utama yang terletak di Asia, Eropah, Ame ... [+]

Kenapa OneMBA Global RSM?

Lima Sekolah. Empat Benua. OneMBA. Executive OneMBA Global adalah satu-satunya program MBA Eksekutif yang direka dengan input yang sama dari lima sekolah perniagaan utama yang terletak di Asia, Eropah, Amerika Utara dan Amerika Selatan. Direka untuk eksekutif dan profesional kanan, program modular 21-bulan yang berprestij ini menawarkan anda peluang untuk mengalami perniagaan melalui lensa kawasan ekonomi paling penting di dunia, menjadikannya tiada tandingannya dalam perkembangan pengetahuan, kebolehan kepimpinan, rangkaian global dan pengalaman antarabangsa perniagaan di mana ia berlaku, seperti yang berlaku.

Kurikulum yang diajar dalam Bahasa Inggeris dan direka bentuk dengan input yang sama dari lima sekolah perniagaan peringkat tinggiKerja berpasukan global dalam bilik darjah 100 eksekutif yang tersebar secara geografiEmpat kediaman global selama empat minggu diadakan di empat benua yang berlainanMenggabungkan ekonomi maju dengan pasaran baru munculFormat fleksibel, paruh waktu yang direka untuk eksekutif dalam jawatan tinggiProjek yang direka untuk membawa nilai tambah yang jelas kepada syarikat menajaSebelas residensi tempatan di Rotterdam dengan kohort OneMBA EropahProgram Sekilas... [-]
Belanda Rotterdam
September 2019
Sambilan
21 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Membina masa depan anda memerlukan lebih banyak daripada kata kunci dan kad perniagaan. Sebagai eksekutif semakin meningkat, anda tahu apa yang kami maksudkan. ... [+]

Bagi pemimpin yang bergerak, teruskan kerjaya anda di RSM.

Membina masa depan anda memerlukan lebih banyak daripada kata kunci dan kad perniagaan. Sebagai seorang eksekutif yang semakin meningkat, anda tahu apa yang kami maksudkan. Kejayaan mengambil idea besar dan kepimpinan yang cerah. Ia memerlukan perhatian kritikal dengan tumpuan untuk membuat keputusan yang mampan yang mencipta nilai sepanjang jangka panjang. Ia memerlukan rangkaian tenaga profesional yang siap bergerak - dan bersemangat untuk membantu anda membuat anda. Ini adalah semua nilai Belanda yang dihormati masa yang telah membina kerjaya yang terang di seluruh dunia selama berabad-abad. Dan di RSM, anda akan memperolehi secara langsung dari pemikiran berharga seperti ini - ia dimasukkan ke dalam setiap aspek MBA Eksekutif paruh waktu kami, yang diajar dalam bahasa Inggeris, bahasa perniagaan antarabangsa. Ketahui bagaimana penerapan nilai-nilai Belanda kepada pendidikan perniagaan antarabangsa di Eropah akan mengembangkan pengaruh anda dan mendorong kerjaya anda lebih jauh daripada yang anda fikirkan mungkin. Inilah yang akan anda temui di Sekolah Pengurusan Rotterdam, Universiti Erasmus.... [-]

Belanda Rotterdam
January 2020
Sambilan
22 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Alamat lokasi
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, South Holland, NL
Media Sosial