Baca keterangan rasmi

113073_rsz_adobestock_108525020.jpg

Mengenai Nyenrode


Nyenrode Business Universiteit berfungsi pada masa depan yang mampan dengan merangsang pelajar dan peserta kami untuk berkembang menjadi pemimpin yang bertanggungjawab. Kami berbuat demikian dengan menawarkan mereka gabungan teori akademik, relevan praktikal, dan pembangunan peribadi . Di Nyenrode, anda belajar untuk membahaskan, meyakinkan dan menterjemahkan teori ke dalam amalan.

Nyenrode adalah satu-satunya universiti swasta di Belanda, ditubuhkan pada tahun 1946 oleh perniagaan dan perniagaan. Kami sentiasa berorientasikan peringkat antarabangsa. Nyenrode terletak di dua lokasi ikonik: Amsterdam dan Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam terletak di blok bersejarah 'De Vijf Keizers' (The Five Emperors) di tengah-tengah bandaraya. Lokasi istimewa ini merangsang hubungan baru antara perniagaan dan akademik; menyumbang kepada matlamat nasional dan antarabangsa kami yang bercita-cita tinggi. Nyenrode bermatlamat untuk menjadi Sekolah Perniagaan Eropah yang terulung 20 tahun. Perkembangan universiti di Amsterdam sangat berkaitan dengan cita-cita ini.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen terletak di kawasan bersejarah dengan istana abad ke-13 di tengah-tengahnya. Kampus utama kami menekankan pentingnya komuniti dan rangkaian dalam pembangunan pemimpin yang bertanggungjawab.

Nyenrode menawarkan pendidikan akademik yang intensif serta program jangka pendek dan jangka panjang dalam bidang perniagaan, pengurusan, perakaunan, pengawalan, dan undang-undang fiskal. Kami juga menjalankan penyelidikan saintifik dalam bidang ini.

Misi

Nyenrode menghidupkan masyarakat dengan membentuk pemimpin yang bertanggungjawab

Sepanjang masa bersama kami, anda membina kemahiran untuk menyediakan anda untuk masa depan sebagai warganegara dunia dan pemimpin masyarakat. Anda menjadi orang yang bertanggungjawab atas tindakan anda sendiri dan mengetahui keadaan anda. Ini menjana nilai tambah mampan untuk anda, untuk organisasi dan masyarakat anda secara keseluruhan.

Pendidikan di Nyenrode menyediakan lebih daripada sekadar pertukaran pengetahuan, ia juga memberi anda kemahiran baru dan membantu perkembangan peribadi anda. Pendidikan di Nyenrode adalah ganjaran untuk kehidupan.

Visi

Nyenrode, rakan kongsi dan organisasi pelajar yang paling disukai, adalah komuniti pendidikan dan penyelidikan terkemuka di Eropah yang mempunyai 20 hubungan global.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

Nyenrode Business University

MBA Eksekutif Nyenrode adalah program dua tahun. Sebagai pengurus, pemimpin atau usahawan yang anda pilih untuk menyertai kerana anda ingin mengembangkan diri anda kepada ... [+]

Pengenalan

MBA Eksekutif Nyenrode adalah program dua tahun. Sebagai pengurus, pemimpin atau usahawan yang anda pilih untuk menyertai kerana anda ingin mengembangkan diri anda kepada pemimpin terbaik yang anda boleh. Program MBA Eksekutif kami membantu anda meningkatkan impak kepemimpinan anda sepanjang Perjalanan Pembangunan Kepimpinan Peribadi anda, tema utama program ini.

Program ini terdiri daripada modul satu minggu intensif, di mana tujuh berlangsung di kampus Nyenrode dan tiga di luar negara. Anda belajar dan bekerja dengan sekumpulan profesional yang berfikiran sama untuk memperluaskan pandangan anda mengenai perniagaan, pengurusan, dan kepimpinan, dan anda akan menemui perkara baru tentang diri anda; mengenai kualiti anda, nafsu anda, gaya anda, dan personaliti anda.... [-]

Belanda Breukelen
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Nyenrode Business University

Dengan MBA Modular Eksekutif, anda boleh membuat MBA anda sendiri. Belajar sambil bekerja dan bekerja pada cita-cita anda. Pilih gelaran MBA dengan MBA penuh atau ikut sa ... [+]

Pengenalan

Dengan MBA Modular Eksekutif , anda boleh membuat MBA anda sendiri. Belajar sambil bekerja dan bekerja pada cita-cita anda. Pilih gelaran MBA dengan MBA penuh atau ikut satu atau beberapa modul untuk peningkatan pengetahuan anda.

Apa sahaja trek yang anda pilih, dengan MBA Modular Eksekutif di Nyenrode anda akan bekerja pada pertumbuhan peribadi dan profesional anda dan kekal dalam kawalan.

Buat MBA sendiri

Anda boleh mengikuti satu atau lebih modul, memberikan anda fleksibiliti untuk memilih daripada tiga pakar khusus. Bergantung pada minat anda, pelaburan masa dan cita-cita anda, anda boleh memilih:

MBA penuh (terdiri daripada minimum 2 modul pengkhususan, 6 modul teras, lawatan belajar antarabangsa, dan tesis MBA)satu atau beberapa modul berasingan keinginan andaMBA peribadi dan fleksibelKonfigurasikan MBA anda sendiri yang mengandungi 10 modulPerhatian khusus terhadap pertumbuhan peribadi dan profesionalTrek... [-]
Belanda Breukelen
Pendaftaran Terbuka
English,Belanda
Sambilan
3 - 7 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Nyenrode Business University

Adakah anda beroperasi setiap hari dalam persekitaran yang sibuk dengan tarikh akhir yang ketat, kepentingan jabatan yang berbeza, dan anggaran yang terhad? Anda bukan sa ... [+]

Mengapa MBA dalam PerniagaanKepimpinan Digital

Adakah anda beroperasi setiap hari dalam persekitaran yang sibuk dengan tarikh akhir yang ketat, kepentingan jabatan yang berbeza, dan anggaran yang terhad? Anda bukan satu-satunya. Impak IT terhadap organisasi adalah besar, dan semakin meningkat. Ia mengumpulkan banyak pelaburan, tetapi ini tidak selalu menghasilkan hasil yang diinginkan, dan proses pembangunan organisasi sering panjang dan rumit. Walau bagaimanapun, IT juga membolehkan struktur organisasi dan model perniagaan baru; membangunkan rangkaian dengan rakan-rakan, sambungan yang lebih rapat, interaktif dengan pelanggan, dan lapisan hierarki yang kurang dalam perniagaan.

TI bukan lagi jabatan yang berasingan, tetapi merupakan sebahagian daripada strategi organisasi, dan oleh itu menuntut kepimpinan dan keusahawanan untuk tetap berada di hadapan persaingan. Adakah anda merapatkan jurang antara IT dan Perniagaan, menjamin masa depan yang berjaya?... [-]

Belanda Breukelen
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Nyenrode Business Universiteit, A Reward for Life