Nyenrode Business University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Mengenai Nyenrode


Nyenrode Business Universiteit berfungsi pada masa depan yang mampan dengan merangsang pelajar dan peserta kami untuk berkembang menjadi pemimpin yang bertanggungjawab. Kami berbuat demikian dengan menawarkan mereka gabungan teori akademik, relevan praktikal, dan pembangunan peribadi . Di Nyenrode, anda belajar untuk membahaskan, meyakinkan dan menterjemahkan teori ke dalam amalan.

Nyenrode adalah satu-satunya universiti swasta di Belanda, ditubuhkan pada tahun 1946 oleh perniagaan dan perniagaan. Kami sentiasa berorientasikan peringkat antarabangsa. Nyenrode terletak di dua lokasi ikonik: Amsterdam dan Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam terletak di blok bersejarah 'De Vijf Keizers' (The Five Emperors) di tengah-tengah bandaraya. Lokasi istimewa ini merangsang hubungan baru antara perniagaan dan akademik; menyumbang kepada matlamat nasional dan antarabangsa kami yang bercita-cita tinggi. Nyenrode bermatlamat untuk menjadi Sekolah Perniagaan Eropah yang terulung 20 tahun. Perkembangan universiti di Amsterdam sangat berkaitan dengan cita-cita ini.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen terletak di kawasan bersejarah dengan istana abad ke-13 di tengah-tengahnya. Kampus utama kami menekankan pentingnya komuniti dan rangkaian dalam pembangunan pemimpin yang bertanggungjawab.

Nyenrode menawarkan pendidikan akademik yang intensif serta program jangka pendek dan jangka panjang dalam bidang perniagaan, pengurusan, perakaunan, pengawalan, dan undang-undang fiskal. Kami juga menjalankan penyelidikan saintifik dalam bidang ini.

Misi

Nyenrode menghidupkan masyarakat dengan membentuk pemimpin yang bertanggungjawab

Sepanjang masa bersama kami, anda membina kemahiran untuk menyediakan anda untuk masa depan sebagai warganegara dunia dan pemimpin masyarakat. Anda menjadi orang yang bertanggungjawab atas tindakan anda sendiri dan mengetahui keadaan anda. Ini menjana nilai tambah mampan untuk anda, untuk organisasi dan masyarakat anda secara keseluruhan.

Pendidikan di Nyenrode menyediakan lebih daripada sekadar pertukaran pengetahuan, ia juga memberi anda kemahiran baru dan membantu perkembangan peribadi anda. Pendidikan di Nyenrode adalah ganjaran untuk kehidupan.

Visi

Nyenrode, rakan kongsi dan organisasi pelajar yang paling disukai, adalah komuniti pendidikan dan penyelidikan terkemuka di Eropah yang mempunyai 20 hubungan global.

Lokasi

Breukelen

Alamat
Straatweg 25, 3621 BG Breukelen
3621 Breukelen, Utrecht, Belanda

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi