Baca keterangan rasmi

Maastricht University Sekolah Perniagaan dan Ekonomi ialah institut terkemuka Eropah untuk ekonomi dan perniagaan antarabangsa. Kami menyediakan pendidikan berkualiti tinggi dan menjalankan penyelidikan pecah tanah. misi sekolah kita hidup subur di mendidik dan melatih profesional untuk berfungsi dengan berkesan dan bertanggungjawab dalam kerjaya perniagaan antarabangsa dan menjana idea bahawa pengetahuan dan amalan pengurusan terlebih dahulu. Melalui misi ini kami menyasarkan untuk menambah nilai kepada masyarakat di mana kami berada.

Membangunkan Bakat Bersama-sama

Di sekolah kami, kami percaya bahawa untuk pembelajaran berlaku, kita perlu mewujudkan suasana di mana peserta boleh membangunkan keupayaan untuk mencerminkan pengalaman mereka dan untuk menterjemahkan refleksi mereka ke dalam tindakan. Itulah sebabnya program kami mengambil tempat dalam tetapan kumpulan kecil. Sebab itu kita menumpukan banyak masa untuk pembangunan peribadi. Dan itulah sebabnya kita mengintegrasikan projek pembelajaran tindakan di setiap bahagian program kami. Membangunkan bakat bersama-sama, cara Maastricht. Satu tiket ke satu perjalanan pembelajaran yang menarik yang bermula di bandar yang indah di Maastricht dan membawa anda ke tempat yang anda tidak dapat membayangkan sebelum ini!

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA Sambilan

Maastricht University, The MaastrichtMBA

The MaastrichtMBA sebahagian masa program MBA Eksekutif dua tahun yang memberi tumpuan kepada kepimpinan yang bertanggungjawab. Dalam konteks ini, kita secara aktif meran ... [+]

Mewujudkan pemimpin yang bertanggungjawab

The MaastrichtMBA adalah dua tahun sambilan program MBA Eksekutif yang memberi tumpuan kepada kepimpinan yang bertanggungjawab. Dalam konteks ini, kita secara aktif merangsang anda untuk membangunkan kemahiran untuk memimpin diri sendiri, pasukan anda dan organisasi anda. Dengan menjadi lebih sedar tentang motivasi peribadi, nilai, kualiti, kelemahan, pandangan kepimpinan anda dan cabaran anda mendapat gambaran yang lebih mendalam dan lebih baik ke dalam kemahiran anda sendiri dan keupayaan, yang membolehkan anda untuk membangunkan gaya kepimpinan yang sahih dan bertanggungjawab semasa program kami .

Utama dalam pembelajaran

Menjadi sebahagian daripada keluarga MaastrichtMBA kami menyediakan anda dengan jaminan yang kukuh dari segi kualiti. The MaastrichtMBA yang diiktiraf oleh badan-badan jaminan kualiti antarabangsa yang terkemuka: AACSB, EQUIS dan AMBA. Ini yang dipanggil Akreditasi Crown Triple mengesahkan kualiti tinggi penyelidikan dan pendidikan kita, dan menjamin nilai optimum diploma anda. Hanya 1% daripada semua sekolah perniagaan di seluruh dunia boleh membuat tuntutan status Triple Crown!... [-]

Belanda Maastricht
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu