International Business School the Hague

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Yang Sekolah Perniagaan Antarabangsa The Hague (IBSH) Adalah sekolah inovatif perniagaan dan pengurusan inovatif yang ditubuhkan di Belanda dan berpusat di bandar The Hague. The IBSH tidak seperti banyak sekolah perniagaan lain kerana ia telah secara khusus merancang program PhD-, Master- dan Bachelor untuk mencabar para pelajarnya untuk menjadi pemimpin perniagaan yang lebih baik. IBSH menawarkan enam program.

Tiga (3) sebab utama untuk belajar di sini:

  • Pengalaman antarabangsa;
  • Tempat yang indah dan selamat datang untuk hidup; Dan
  • Program berkualiti tinggi dan intensif.

Mengenai

IBSH adalah institusi pendidikan tinggi yang ditubuhkan secara sah dan akan menawarkan program ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Perniagaan, Perbankan dan Kewangan, Perakaunan dan Kewangan.

Kursus pascasiswazah akan diperkenalkan selepas penilaian yang teliti pada tahun-tahun akan datang. Pengurusan juga merancang untuk memperkenalkan kursus khusus dan disesuaikan untuk latihan korporat di kawasan terpilih. Pada tahun-tahun berikutnya, program ijazah sarjana muda dan pascasiswazah sambilan boleh diperkenalkan untuk menampung kelas korporat yang sibuk bekerja di sekitar bandar The Hague.

Kerjaya

Visi IBSH "Mencipta Pemimpin Dinamik" adalah mengenai mendidik pelajar tentang pelbagai kerumitan yang dihadapi oleh dunia perniagaan dalam masa terdekat dan jauh. IBSH percaya bahawa dengan mengekalkan pemahaman firma mengenai trend masa depan dan inisiatif inovatif, ia akan dapat menyampaikan kandungan yang sangat penting dan bermakna kepada pelajar dengan cara yang terbaik untuk menyediakan mereka sebagai peranan kepimpinan dalam domain masing-masing. Pemimpin yang dinamik adalah orang yang dapat memahami gambar holistik dan boleh membuat keputusan yang baik pada masa-masa yang kompleks.

This school offers programs in:
  • English

Lihat EMBA » Lihat MBA » Lihat Sijil » Lihat BScs » Lihat MSc » Lihat Doktor Falsafah » Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Sarjana »

Contact
Alamat lokasi
Rijswijkseweg 60, 2516 EH
The Hague, South Holland, NL
Media sosial