International Business School the Hague

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Yang Sekolah Perniagaan Antarabangsa The Hague (IBSH) Adalah sekolah inovatif perniagaan dan pengurusan inovatif yang ditubuhkan di Belanda dan berpusat di bandar The Hague. The IBSH tidak seperti banyak sekolah perniagaan lain kerana ia telah secara khusus merancang program PhD-, Master- dan Bachelor untuk mencabar para pelajarnya untuk menjadi pemimpin perniagaan yang lebih baik. IBSH menawarkan enam program.

Tiga (3) sebab utama untuk belajar di sini:

  • Pengalaman antarabangsa;
  • Tempat yang indah dan selamat datang untuk hidup; Dan
  • Program berkualiti tinggi dan intensif.

Mengenai

IBSH adalah institusi pendidikan tinggi yang ditubuhkan secara sah dan akan menawarkan program ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Perniagaan, Perbankan dan Kewangan, Perakaunan dan Kewangan.

Kursus pascasiswazah akan diperkenalkan selepas penilaian yang teliti pada tahun-tahun akan datang. Pengurusan juga merancang untuk memperkenalkan kursus khusus dan disesuaikan untuk latihan korporat di kawasan terpilih. Pada tahun-tahun berikutnya, program ijazah sarjana muda dan pascasiswazah sambilan boleh diperkenalkan untuk menampung kelas korporat yang sibuk bekerja di sekitar bandar The Hague.

Kerjaya

Visi IBSH "Mencipta Pemimpin Dinamik" adalah mengenai mendidik pelajar tentang pelbagai kerumitan yang dihadapi oleh dunia perniagaan dalam masa terdekat dan jauh. IBSH percaya bahawa dengan mengekalkan pemahaman firma mengenai trend masa depan dan inisiatif inovatif, ia akan dapat menyampaikan kandungan yang sangat penting dan bermakna kepada pelajar dengan cara yang terbaik untuk menyediakan mereka sebagai peranan kepimpinan dalam domain masing-masing. Pemimpin yang dinamik adalah orang yang dapat memahami gambar holistik dan boleh membuat keputusan yang baik pada masa-masa yang kompleks.

This school offers programs in:
  • English

Lihat EMBA » Lihat MBA » Lihat Sijil » Lihat BScs » Lihat MSc » Lihat Doktor Falsafah » Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

Mba eksekutif fleksibel

Campus Sepenuh masa 24  September 2019 Belanda The Hague

MBA Eksekutif Fleksibel di Sekolah Perniagaan Antarabangsa The Hague (IBSH) Untuk pemimpin perniagaan dengan visi untuk pertumbuhan kerjaya. [+]

Untuk pemimpin perniagaan dengan visi untuk pertumbuhan kerjaya.

Anda tidak sabar-sabar untuk memperoleh kemahiran perniagaan baru dan berhasrat untuk melangkah ke pedal yang lebih tinggi dalam kerjaya perniagaan anda tetapi anda seorang pekerja sepenuh masa dengan masa yang kurang untuk mengikuti pengajian MBA sepenuh masa? IBSH mempunyai penyelesaian tetap.

The International Business School The Hague (IBSH) memperkenalkan program MBA eksekutif fleksibel yang direka untuk menampung dan memenuhi jadual kerja anda. IBSH Executive MBA secara ringkas menyediakan pelajar dengan pengetahuan, alat dan kemahiran yang diperlukan untuk menghadapi dan menyelesaikan masalah-masalah besar dan ketidakpastian yang dihadapi oleh banyak perniagaan dalam persekitaran perniagaan global.... [-]


MBA

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Campus Sepenuh masa September 2019 Belanda The Hague

Sarjana Pentadbiran Perniagaan sepenuh masa dari Sekolah Perniagaan Antarabangsa, The Hague Belanda menawarkan kurikulum pepejal dan praktikal untuk pelajar dan profesional yang ingin memberi tumpuan kepada memperoleh ijazah dan mahu interaksi intensif dengan rakan-rakan dan guru-guru mereka. [+]

MBA - Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Adakah anda berminat untuk memperoleh kemahiran perniagaan baru dan keinginan untuk melangkah ke pedal yang lebih tinggi dalam kerjaya perniagaan anda? The International Business School the Hague ( IBSH ) menawarkan program 120 EC MBA eksekutif. IBSH MBA Eksekutif menyediakan pelajar dengan pengetahuan, alat, dan kemahiran yang diperlukan untuk menghadapi dan menyelesaikan masalah-masalah besar dan ketidakpastian yang dihadapi oleh banyak perniagaan dalam persekitaran perniagaan global. Satu kombinasi unik latihan teori, latihan praktikal, dan jawatan magang profesional.

Program ini direka untuk individu yang mempunyai latar belakang antarabangsa, 180 Sarjana Muda Ijazah Sarjana Muda (atau setara) dan sekurang-kurangnya dua tahun pengalaman profesional pasca siswazah serta menunjukkan kecekapan dalam bahasa Inggeris.... [-]


Contact

Alamat Rijswijkseweg 60, 2516 EH
The Hague, South Holland, Belanda
Telefon undefined