Baca keterangan rasmi

Hanze Universiti Sains Gunaan (UAS) terletak di bandar pelajar yang meriah di Groningen.

Kami mempunyai pelbagai jenis Sarjana Muda dan program, Sijil dan Bursa kursus Sarjana, Sekolah Summer Hanze dan kursus Persediaan.

penyelidikan gunaan dan inovasi sangat bersepadu dalam program-program akademik kami. Di samping itu, Hanze UAS mempunyai pelbagai kemudahan moden di kampus untuk menawarkan pelajarnya. Gambaran keseluruhan maklumat penting untuk pelajar antarabangsa boleh didapati di International Service Meja laman web kami. Kami berharap untuk melihat anda di Groningen tidak lama lagi.

Organisasi dan Pengurusan Hanze Universiti Sains Gunaan

Hanze Universiti Sains Gunaan (Hanze UAS), Groningen, mempunyai pertubuhan di Groningen, Assen, Leeuwarden dan Amsterdam dengan kira-kira 27000 orang pelajar dan 3000 orang kakitangan. Nama Hanze UAS berkaitan dengan kuasa sekali memandu dari segi perniagaan dan perdagangan. Beberapa tahun lalu, Liga Hanseatic adalah penting untuk perdagangan antarabangsa, kerjasama dan kenalan. Ini merupakan kes di Belanda dan negara-negara lain seperti Jerman dan Scandinavia. Belanda mempunyai banyak bandar-bandar Hanseatic, termasuk Groningen.

Oleh itu, istilah 'Hanze' boleh menjadi tegas berkaitan dengan masa lalu dan juga ke bandar Groningen. logo ini juga mempunyai aspek-aspek sejarah kepadanya. Condong gothic huruf H di Orange boleh didapati di mana-mana Hanze UAS berkaitan. Sila lihat pada filem di bawah untuk lihat lebih mendalam pada Hanze Universiti Sains Gunaan.

video platform pengurusan video penyelesaian video pemain video

tanggungjawab

Statut Hanze UAS menyatakan tanggungjawab Lembaga Penyeliaan dan Lembaga Eksekutif. Tanggungjawab mereka adalah seperti yang dinyatakan di Hanze UAS 'Household Peraturan.

Visi Pendidikan 2020

Hanze Universiti Sains Gunaan, Groningen melatih profesional yang berkelayakan dan komited. Ia adalah satu persekitaran di mana pelajar, penyelidikan pensyarah dan syarikat bertemu dan belajar daripada satu sama lain. Pengajaran, penyelidikan dan amalan profesional berkaitan erat. Tugasan dari amalan profesional adalah sejajar dengan kaedah pengajaran bagi setiap program ijazah. Pelajar, penyelidikan pensyarah dan rakan-rakan dalam kerja-kerja bidang profesional bersama-sama pada penyelesaian kepada isu-isu berhampiran dan jauh. Pembelajaran dan kerja tetap berkaitan antara satu sama lain di seluruh kehidupan.

Pendidikan memperkaya individu dan masyarakat

Hanze UAS merasakan bahawa ia mempunyai misi khas untuk membuat semua orang dalam masyarakat pembelajaran Hanze sedar tentang tanggungjawab sosial mereka. Universiti sains gunaan menggalakkan pekerja dan pelajar untuk membina dan membuat sumbangan yang berharga kepada masyarakat.

Penekanan dalam pendidikan

Tenaga dan Penuaan Sihat adalah kawasan strategik di mana Hanze UAS mempunyai profil yang tinggi. Kebimbangan sosial utama adalah kawasan utama tumpuan dalam kursus-kursus pendidikan universiti dan penyelidikan. Keusahawanan juga merupakan konsep utama dan intrinsik berkaitan dengan nama Hanze itu. Istilah ini merujuk kepada hubungan antara pendidikan dan aplikasi praktikal dan hubungan penting dengan komuniti perniagaan di rantau ini, dan di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Di samping itu, Hanze UAS menyediakan persekitaran pembelajaran yang selamat dan bercita-cita tinggi di mana orang ramai menggalakkan untuk menjadi yang terbaik yang mereka boleh. Hanze UAS berada di barisan hadapan dalam menggalakkan pelajar yang paling berbakat dan pekerja.

Program diajar dalam:
  • English
  • Jerman
  • Belanda

Sekolah ini juga menawarkan:


Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) program sepenuh masa disasarkan kepada profesional perniagaan yang berhasrat untuk menjadi pemimpin dan pengurus esok. Adakah anda se ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan: www.hanzegroningen.eu/mba

Yang Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) program sepenuh masa disasarkan kepada profesional perniagaan yang berhasrat untuk menjadi pemimpin dan pengurus esok. Adakah anda sedang mencari satu pendidikan yang menyeluruh memasuki pengurusan perniagaan dalam konteks global?

Pelajar-pelajar belajar untuk mengintegrasikan proses perniagaan utama organisasi ke dalam strategi korporat yang berkesan dan cekap. Selain itu, pelajar memperoleh kemahiran untuk berurusan dengan kepentingan pelbagai, dan kadang-kadang menyeleweng, pelbagai pihak berkepentingan yang terlibat dalam perniagaan antarabangsa.

Kemasukan ke MBA memerlukan sa sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman kerja dan menyediakan graduan bagi jawatan pengurusan kanan dan umum. Program ini memberi tumpuan kepada kepimpinan dan pengurusan dalam konteks antarabangsa.... [-]

Belanda Groningen
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Welcome Day

We Are Family

Open Day