EuroMBA

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Yang EuroMBA adalah lebih daripada MBA. Ia menawarkan pengurus peluang untuk membangunkan kemahiran perniagaan mereka sambil membina rangkaian antarabangsa yang merangkumi seluruh dunia. Sejak penubuhannya pada tahun 1996, kata kunci daripada EuroMBA termasuk rangkaian antarabangsa yang kuat daripada pelajar, alumni dan fakulti, liputan topik perniagaan dan pengurusan antarabangsa, fleksibiliti melalui kombinasi pembelajaran dalam talian dan kediaman, projek pasukan pelbagai budaya, penggunaan teknologi terkini dan antarabangsa akreditasi dan pengiktirafan.

Rangkaian perniagaan global

Dengan peserta purata 11 tahun pengalaman bekerja profesional, dengan lebih daripada 20 negara yang berbeza, dan dengan lebih daripada 50% daripada peserta yang tinggal di luar negara asal mereka, yang EuroMBA memberikan anda akses kepada komuniti global.

Bila-bila masa, di mana sahaja

The EuroMBA menawarkan pengurus satu peluang yang unik untuk menggabungkan jadual kerja yang sibuk dengan MBA berkualiti tinggi. Kursus-kursus dalam talian memberikan anda fleksibiliti penuh untuk bekerja di mana sahaja dan bila-bila masa yang anda mahu. Program perumahan untuk memastikan anda membina rangkaian perniagaan yang penting.

Kuasa Perkongsian

Mengapa kajian di sebuah sekolah perniagaan apabila anda boleh belajar di enam? Rakan-rakan gabungan sumber memberikan para peserta pengalaman yang tiada tandingan. Mengukuhkan kemahiran perniagaan anda dan mengalami pengetahuan dan budaya enam destinasi Eropah kami. Dianjurkan di sekitar tema kontemporari dalam pengurusan, pelajar menghadiri enam minggu kediaman di Eropah yang mereka bergabung dengan sepuluh modul perniagaan online teras.

Enam rakan-rakan, salah MBA.

The EuroMBA adalah program benar-benar global bagi pengurus berorientasikan antarabangsa dan profesional, direka dan dihasilkan melalui sebuah konsortium enam universiti terkemuka Eropah dan sekolah-sekolah perniagaan. Popular 4 atas, di seluruh dunia oleh The Economist, yang EuroMBA menawarkan pengurus peluang untuk membangunkan kemahiran perniagaan mereka sambil membina rangkaian antarabangsa yang merangkumi seluruh dunia. Sepuluh kursus dalam talian digabungkan dengan enam muka-ke-muka minggu kediaman kami untuk mendapatkan kelebihan yang penuh dengan pendidikan moden dengan fleksibiliti bahawa permintaan pengurus hari ini. Enam sekolah rakan kongsi menawarkan anda satu pengalaman pendidikan dan budaya yang unik. Bersatu dalam satu program, mereka berkongsi pengetahuan, kemahiran dan rangkaian mereka, untuk menawarkan MBA seperti yang lain.

Lokasi

Maastricht

Euro*MBA

Alamat
EuroMBA desk
Tongersestraat 49

6211 Maastricht, Limburg, Belanda
Telefon
+31 43 388 4619

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi