Institut für Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SELAMAT DATANG KE IFM - INSTITUT PENGURUSAN

pendidikan separuh masa dan latihan dalam Salzburg

The IFM - Institut für Management adalah sebuah pembekal swasta yang terkemuka di Austria untuk pendidikan ekonomi sambilan dan latihan dengan darjah praktikal dan akademik yang kukuh BA, MBA dan PhD. Sebagai rakan kongsi untuk syarikat-syarikat yang IFM menawarkan pembangunan dan latihan konsep individu kelas pertama yang disesuaikan secara individu untuk keperluan syarikat.

Untuk menawarkan latihan kami, kami ingin menarik di rangkaian antarabangsa pensyarah universiti kelas pertama dan pengamal dari industri.

kajian akademik, kursus dan seminar

Kami mendapati bahawa latihan mesti menyesuaikan diri dengan pelajar - dan bukan sebaliknya! Penyesuaian kerja, kehidupan peribadi dan latihan adalah tumpuan utama kami dan menjadi garis panduan bagi reka bentuk program pengajian dan kursus.

tarikh bulanan Akhbar untuk program MBA dan BA kita, tarikh peperiksaan individu dan kajian reka bentuk modular menyediakan fleksibiliti yang besar dan memudahkan kesimpulan kajian sambilan. kursus dan seminar kami juga disesuaikan dengan keperluan profesional - sesuai untuk mereka yang ingin meneruskan pelajaran mereka dalam masa yang singkat.

Bagi syarikat dan syarikat-syarikat yang ingin melabur dalam pekerja jangka masa panjang, kami membangunkan penyelesaian dalaman yang disesuaikan. Selain itu, anda sebagai seorang usahawan kepakaran fakulti IFM dalam tempoh perundingan didapati.

juga anda mencari latihan yang betul untuk kerjaya anda dan memanfaatkan pengalaman kami untuk kejayaan anda!

Lokasi

Salzburg

Alamat
Administration:
IfM - Institut für Management GmbH
Birkenstrasse 2

A-5300 Salzburg, Salzburg, Austria

Salzburg

Alamat
Location of the training:
Schloss Leopoldskron
Leopoldskronstrasse 56-58

A- 5020 Salzburg, Salzburg, Austria

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami