Institut für Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SELAMAT DATANG KE IFM - INSTITUT PENGURUSAN

pendidikan separuh masa dan latihan dalam Salzburg

The IFM - Institut für Management adalah sebuah pembekal swasta yang terkemuka di Austria untuk pendidikan ekonomi sambilan dan latihan dengan darjah praktikal dan akademik yang kukuh BA, MBA dan PhD. Sebagai rakan kongsi untuk syarikat-syarikat yang IFM menawarkan pembangunan dan latihan konsep individu kelas pertama yang disesuaikan secara individu untuk keperluan syarikat.

Untuk menawarkan latihan kami, kami ingin menarik di rangkaian antarabangsa pensyarah universiti kelas pertama dan pengamal dari industri.

kajian akademik, kursus dan seminar

Kami mendapati bahawa latihan mesti menyesuaikan diri dengan pelajar - dan bukan sebaliknya! Penyesuaian kerja, kehidupan peribadi dan latihan adalah tumpuan utama kami dan menjadi garis panduan bagi reka bentuk program pengajian dan kursus.

tarikh bulanan Akhbar untuk program MBA dan BA kita, tarikh peperiksaan individu dan kajian reka bentuk modular menyediakan fleksibiliti yang besar dan memudahkan kesimpulan kajian sambilan. kursus dan seminar kami juga disesuaikan dengan keperluan profesional - sesuai untuk mereka yang ingin meneruskan pelajaran mereka dalam masa yang singkat.

Bagi syarikat dan syarikat-syarikat yang ingin melabur dalam pekerja jangka masa panjang, kami membangunkan penyelesaian dalaman yang disesuaikan. Selain itu, anda sebagai seorang usahawan kepakaran fakulti IFM dalam tempoh perundingan didapati.

juga anda mencari latihan yang betul untuk kerjaya anda dan memanfaatkan pengalaman kami untuk kejayaan anda!

This school offers programs in:
  • English
  • Jerman

Lihat EMBA » Lihat Doktor Falsafah »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

Ijazah MBA dalam Pengurusan Am

Online & Campus Combined Sambilan 12 - 18  Pendaftaran Terbuka Austria Salzburg

Anda telah mencari MBA untuk beberapa waktu, yang benar-benar sesuai dengan kerja dan keluarga? Kemudian kami mempunyai program MBA yang sempurna untuk anda! Dengan struktur modular dan masa ujian yang fleksibel, kursus MBA tambahan ini adalah masa yang dioptimumkan untuk diselesaikan dan secara individu dirancang. Kelayakan untuk kepimpinan dan kerjaya seterusnya bergerak dengan pendidikan pengurusan tangan ini. Pendidikan Pengurusan Am yang komprehensif menyediakan pengetahuan perniagaan, kemahiran pengurusan dan kemahiran pengurusan dan kepemimpinan yang up-to-date, pengetahuan yang mantap. Reka bentuk kajian individu dan penjagaan komprehensif membawa anda ke kejayaan! [+]

kajian pengurusan sambilan di Salzburg

Sejak awal abad ke-21, Sarjana Pentadbiran Perniagaan MBA mungkin ijazah pasca-siswazah yang paling diiktiraf pada masa ini. Tidak tanpa sebab - kerana kajian menjadikan pendidikan perniagaan yang sangat baik untuk eksekutif di peringkat akademik yang tertinggi.

kelebihan tertentu mereka IFM:

Reka bentuk modular program MBA Eksekutif kami, garis dasar pada bila-bila! perancangan pembelajaran yang fleksibel, perancangan pemeriksaan individu menyesuaikan diri dengan bajet masa anda! Disediakan oleh anda sebagai sebahagian daripada kandungan kursus dan konsep dalam bentuk kertas kerja dan tesis Sarjana membawa anda satu penggunaan praktikal segera bagi pembangunan masa depan peribadi dan profesional anda.... [-]