Baca keterangan rasmi

York College of Pennsylvania adalah masyarakat pelajar dan pembelajaran, yang anggotanya berkongsi ikatan yang sama penyertaan aktif dalam kehidupan akademik dan kampus. Di York, kami percaya pengalaman kolej yang terbaik adalah satu proses menyeluruh pembangunan peribadi holistik, yang menyediakan graduan untuk peranan produktif dalam masyarakat, di samping memudahkan pertumbuhan mereka sebagai individu dan pelajar sepanjang hayat. Ciri utama pengalaman York adalah kecemerlangan dalam penyediaan profesional. York adalah sebuah institusi pendidikan yang dihormati, mengesan warisan kembali ke tahun-tahun awal republik Amerika. Sepanjang sejarah yang panjang, komitmen York adalah untuk menyediakan kualiti yang tinggi, program pendidikan berpatutan yang menyediakan pemimpin untuk peranan yang bermakna profesional dalam perniagaan, kerajaan, penjagaan kesihatan, industri, sains, perkhidmatan sosial, dan seni. York College telah mendapat pengiktirafan di rantau Tengah Atlantik dan di peringkat kebangsaan bagi kecemerlangan dalam program-program akademik dan kerana komitmennya kemampuan. Sebagai kolej (lebih daripada 4,600 pelajar sepenuh masa) yang agak besar, York merupakan "bermakna emas" dalam pendidikan tinggi, menggabungkan sumber-sumber akademik yang luas dan peluang kokurikulum sebuah universiti halus dengan semangat masyarakat dan perhatian peribadi yang kecil kolej.

Misi kita York College bertujuan untuk memberikan kecemerlangan akademik berpatutan kepada pelajar-pelajar kami dengan:

Menawarkan lebih daripada 50 jurusan sarjana muda dalam program profesional, sains dan kemanusiaan; program sarjana dalam perniagaan, pendidikan dan penjagaan, dan doktor falsafah dalam amalan kejururawatan; Mewujudkan suasana pembelajaran tertumpu kepada perhatian individu dan hands-on pembelajaran; Menyediakan program-program pendidikan dengan ijazah yang unggul kecekapan, untuk mengekalkan kos rendah dilaksanakan untuk pelajar; Dengan menggunakan program kampus yang pelbagai untuk memudahkan pertumbuhan intelektual, profesional dan sosial.

Visi Kami York College berdedikasi untuk menyediakan pelajar untuk menjadi profesional dalam apa jua kerjaya mereka mengejar oleh:

Melaksanakan satu tinjauan kebangsaan yang menentukan ciri-ciri profesionalisme; Membangunkan program kokurikulum yang merupakan contoh ciri-ciri profesional.

Mewujudkan Profesional Untuk membina tradisi kecemerlangan akademik yang mampu dimiliki dan mengukuhkan janji kami untuk penyediaan profesional untuk pelajar-pelajar kita, York College menciptakan Pusat Kecemerlangan Profesional (CPE), yang mengendalikan satu tinjauan kebangsaan yang menentukan ciri-ciri profesionalisme dan membantu dalam membangunkan program pembangunan profesional untuk pelajar. Keputusan undian tahunan membimbing topik seminar masa depan, yang memberi jaminan bahawa pelajar-pelajar kita di hadapan keluk apabila ia datang untuk membuat diri mereka dipasarkan sebagai graduan. Melalui suara pada profesionalisme, kami memastikan pelajar-pelajar kita tahu apa sumber manusia dan perniagaan eksekutif mencari di hari ini profesional.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

York College of Pennsylvania (YCP)

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan ditubuhkan pada tahun 1977 dan terus memajukan matlamat peribadi dan kerjaya profesional yang bekerja sambil membina kepimpinan dan ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

The York College MBA: Bahan Akademik dan Relevan Real-Dunia.

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan ditubuhkan pada tahun 1977 dan terus memajukan matlamat peribadi dan kerjaya profesional yang bekerja sambil membina kepimpinan dan keupayaan pengurusan majikan serantau. Anda akan membangunkan kemahiran praktikal yang boleh digunakan segera di tempat kerja.

Meningkatkan potensi pendapatan anda Majukan kerjaya anda Tukar kerjaya Tambah dimensi baru untuk kelayakan anda Tingkatkan kebolehpasaran anda Memperolehi perasaan pemenuhan peribadi

Semua kursus ditawarkan pada waktu petang, Isnin hingga Khamis. Kursus diajarkan dalam bahagian kecil, biasanya oleh fakulti sepenuh masa yang kebanyakannya mempunyai pengalaman perniagaan yang penting dan terlibat secara aktif dalam perundingan. Di samping itu, kerana kebanyakan pelajar bekerja di posisi profesional atau pengurusan, mereka membawa banyak pengalaman untuk berkongsi dengan rakan-rakan mereka.... [-]

Amerika Syarikat York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu