Baca keterangan rasmi

Mengenai University of Memphis

Kota kita telah mengubah dunia dengan lebih banyak cara daripada satu. Kami tidak menunggu perkara berlaku, kami melompat masuk dan mendapatkan kotor tangan kami. The can-do, semangat gagasan yang menguatkan Memphis memacu UofM. Kami pelbagai budaya dan kompleks. Kami menolak sempadan dan menemui cara pemikiran baru. Kebanyakan, kami didorong oleh kerja keras dan mendapat hasil.

Terletak di kejiranan yang meriah di Memphis, Tennessee, UofM merupakan institusi penyelidikan utama. Apa yang anda pelajari di sini membina rasa penglibatan intelektual yang akan memberi anda kuasa untuk membuat perubahan dalam kehidupan dan sepanjang karier anda. Ditubuhkan pada tahun 1912, kami mengalu-alukan lebih daripada 21,000 pelajar ke kampus setiap tahun. Kepelbagaian adalah salah satu kekuatan kita. Pelajar dan fakulti datang dari seluruh dunia untuk menjadi sebahagian daripada pengalaman UofM.


Visi

University of Memphis akan diiktiraf sebagai salah satu universiti penyelidikan metropolitan yang hebat, terkenal dengan program akademiknya yang komprehensif dan inovatif dan memanfaatkan persekitaran bandar dan rantaunya untuk menangani cabaran masyarakat global kita.


Misi

University of Memphis adalah universiti penyelidikan metropolitan yang berpusatkan pelajar yang menyediakan pengalaman pendidikan berkualiti tinggi sambil mengejar pengetahuan baru melalui penyelidikan, ekspresi artistik, dan biasiswa interdisipliner dan terlibat.


Keutamaan tertinggi

 • Meningkatkan kadar pendaftaran, pengekalan dan tamat pengajian untuk semua pelajar.
 • Terus menggabungkan inovasi dan teknologi dalam pengajaran untuk meningkatkan kejayaan pelajar di semua domain.
 • Meningkatkan penyelidikan dan kegiatan ilmiah / kreatif, bersama dengan pembiayaan luar.
 • Tumbuh dan kemajuan aktiviti keusahawanan dan pengkomersialan.
 • Mengadakan sokongan yang sesuai untuk meningkatkan pengalaman akademik untuk pelajar melalui bimbingan, mentoring, tunjuk ajar dan nasihat.


Nilai

University of Memphis , sebagai komuniti pembelajaran yang terlibat, meraikan:

Mengejar kecemerlangan pengajaran dan penyelidikan sebagai langkah pencapaian yang paling berjaya.

 • Kerjasama antara disiplin, ekspresi seni, dan penyelidikan sebagai kenderaan untuk memanfaatkan sumberdaya kami, menyelesaikan masalah, dan mengalikan pencapaian kami.
 • Pemindahan dan penyebaran pengetahuan dengan pihak berkepentingan masyarakat untuk kemajuan intelektual, ekonomi, dan sosial masyarakat kita.
 • Inovasi dan kreativiti dalam semua yang kita lakukan.
 • Menghormati kepelbagaian dan nilai individu.
 • Integriti dan ketelusan dalam semua tindakan kami.
 • Pengawasan yang bertanggungjawab dan pemuliharaan sumber.
 • Pengawasan kebijaksanaan, pengetahuan, dan maklumat yang dicipta oleh pendahulunya.
 • Kepimpinan dan penglibatan dalam pertumbuhan ekonomi, sosial, dan profesional Memphis, negara Tennessee, dan negara.


Hubungi UofM

University of Memphis
Memphis, TN 38152
901.678.2000

www.memphis.edu

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

University of Memphis

Kami menawarkan pelbagai program sarjana yang disesuaikan dengan keperluan pelajar dan profesional yang mengejar pelbagai kerjaya. Kolej Fogelman memegang akreditasi pern ... [+]

Mengenai Pentadbiran Perniagaan

Kami menawarkan pelbagai program sarjana yang disesuaikan dengan keperluan pelajar dan profesional yang mengejar pelbagai kerjaya. Kolej Fogelman memegang akreditasi perniagaan dan perakaunan dari AACSB International, satu penghormatan yang diperoleh oleh kurang daripada 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia, dan merupakan satu-satunya sekolah AACSB di kawasan metropolitan Memphis. Kolej ini telah mengekalkan akreditasi berterusan sejak tahun 1970. Tidak kira apa program program ijazah yang anda pilih, keputusan untuk datang ke Fogelman College di University of Memphis untuk pendidikan tinggi akan membolehkan anda membangunkan pemahaman yang mendalam tentang hari ini yang mencabar dan sentiasa - persekitaran perniagaan berubah.... [-]

Amerika Syarikat Memphis
Permintaan Maklumat
English
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Memphis
Website
Telefon
901.678.2000