Baca keterangan rasmi

Pejabat UCO China

Href = "http://www.ucochina.com/

(010) 6888-9290

1391-012-1391

Chinaoffice@uco.edu / ogarepsupport@uco.edu

Menyambungkan pelajar untuk menukar pembelajaran

University of Oklahoma dihubungkan dengan Oklahoma City Metro dan komited untuk memupuk keyakinan pelajar melalui pengalaman pembelajaran transformatif. Pusat ini berbangga kerana menjadi pelaburan yang bijak untuk berjaya, menyediakan pemimpin masa depan dalam persekitaran yang kaya dengan peluang, dan mengakses lebih daripada 200 organisasi pelajar dan latihan, pekerjaan, hiburan dan produk budaya di Daerah Oklahoma City City yang berkembang pesat. Jawatankuasa Kampus Pusat dan Sekolah Menengah telah ditubuhkan pada tahun 1890 dan diiktiraf oleh North Central College dan Lembaga Pengajian Tinggi Sekolah. Di antara mereka, lebih 17,000 pelajar ditemui di kampus utama Edmond dan 117 siswazah dan 74 mata pelajaran pascasiswazah. Nilai kawasan metropolitan.

Misi dan visi

Misi

University of Central Oklahoma (UCO) wujud untuk membantu para pelajar belajar, memberikan pengalaman pendidikan transformatif kepada pelajar, menjadikan mereka warga negara, pemimpin yang kreatif, beretika dan terlibat dalam melayani komuniti global. UCO menyumbang kepada kemajuan intelektual, kebudayaan, ekonomi dan sosial komuniti dan individu yang dikendalikannya.

Kenyataan penglihatan

University of Central Oklahoma, sebagai Universiti Oklahoma Metropolitan, komited untuk membantu pelajar belajar dan bertindak sebagai rakan kongsi dan pemimpin untuk memenuhi pendidikan, perniagaan dan keinginan komuniti kawasan metropolitan Oklahoma City yang besar. . Sekalipun universiti menyumbang kepada kehidupan budaya, sosial, ekonomi dan intelektual di rantau ini dan mencapai masa depan bersama kami, rantau metropolitan dinamik kami membentuk universiti. Penglibatan orang metropolitan bermakna semua aspek aktiviti universiti, memupuk pembelajaran, menemui pengetahuan baru, dan menggalakkan pemimpin bersama, kerana sinergi ini akan mendorong orang lain untuk mengenal pasti UCO sebagai salah satu bandar metropolitan yang terkemuka di negara ini.

Pernyataan strategik

Universiti Oklahoma akan secara aktif bertindak balas terhadap keperluan dan peluang kawasan metropolitan Oklahoma City dengan mengejar perkongsian inovatif. Ini akan meneguhkan komitmen asas kami untuk menyediakan pelajar dengan pengalaman pengajaran dan pembelajaran yang transformatif untuk melibatkan pelajar dalam pembelajaran pengalaman. Aktiviti, melalui sokongan pembelajaran sepanjang hayat dan pengembangan dan pengembangan tenaga kerja, serta kepakaran penyelidikan dan profesional kami, telah memberikan sumbangan yang kuat kepada kawasan bandar dan meningkatkan kualiti hidup untuk semua orang.

Pembelajaran transformasional

Dengan memperoleh pengalaman pengajaran dan pembelajaran yang berkualiti, berpatutan dan mampan, kami berusaha mendidik mereka yang mempunyai kemampuan untuk menyesuaikan diri dan mengambil bahagian dalam pemikir kritikal, berkolaborasi dengan graduan, menerima idea baru, meraikan kepelbagaian rantau kami, dan bagaimana Hidup untuk hidup.

Pendidikan eksperimen

Dengan membina perkongsian di luar seluruh kawasan metropolitan, kami memenuhi keperluan komuniti dan memberi perkhidmatan kepada graduan yang mempunyai kemahiran untuk membantu bandar-bandar besar berkembang maju dalam persekitaran global yang sangat kompetitif.

Penyelidikan dan Perkhidmatan Profesional

Melalui perkhidmatan profesional dan penyelidikan, kami menyediakan kepimpinan dan nasihat mengenai isu kesihatan perusahaan dan industri di kawasan metropolitan, institusi pendidikan, keluarga, dan kualiti kehidupan budaya mereka.

Kualiti pengalaman kampus

University of Central Oklahoma, melalui pengiktirafan semangat inklusif, ketelusan, kerjasama, dan menghormati pelajar, fakulti, kakitangan, eksekutif dan alumni yang mempunyai nilai unik dan peribadi yang tradisional dan bukan tradisional, akan diiktiraf di seluruh negara untuk kehidupan dan Persekitaran pembelajaran-sentrik.

Panggilan untuk tindakan

University of Central Oklahoma adalah sebuah universiti terkemuka yang menyediakan pendidikan berdasarkan masyarakat umum, watak, dan nilai-nilai sivik. UCO mengubah setiap pelajar dengan menumpukan sumber kepada enam prinsip pembelajaran perubahan.

Semua pelajar akan diubah suai:

  • Disiplin pengetahuan
  • Keupayaan global dan budaya
  • Kesihatan dan Kesihatan
  • Kepimpinan
  • Aktiviti penyelidikan, akademik dan kreatif
  • Pembelajaran Perkhidmatan dan Penyertaan Rakyat

Pelajar mengubah melalui enam prinsip pembelajaran perubahan. Kemajuan mereka dikesan melalui rekod pembelajaran perubahan pelajar, menunjukkan betapa potensi majikan mengembangkan kemahiran di luar pusat apabila mereka berada di tengah.

Pada pandangan pertama

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

University of Central Oklahoma

UCO MBA adalah program ijazah berusia 35 tahun yang diiktiraf AACSB yang mengambil masa 16 bulan untuk diselesaikan, terletak di tengah-tengah Downtown Oklahoma City. And ... [+]

UCO MBA adalah program ijazah 35-jam AACSB yang diiktiraf yang mengambil masa 16 bulan untuk diselesaikan, terletak di tengah-tengah Downtown Oklahoma City. Anda akan belajar dari dan bertemu dengan pemimpin industri di bandar dan di seluruh dunia.

Kurikulum yang Digerakkan Industriyang memenuhi tuntutan majikan yang cepat berubahObjektif kursus dan pembelajaran yang dibangunkan oleh pemimpin industri tempatanKelas dan projek memberi tumpuan kepada penyelesaian masalah kreatifProjek integratif tangan dengan organisasi tempatan memberikan pengalaman dan hubungan dunia nyataPengalaman rendaman perniagaan antarabangsa menyumbang untuk membina satu set kemahiran kepimpinan perniagaan globalHasil pembelajaranKonsentrasi ProgramMBA Am... [-]
Amerika Syarikat Edmond
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
16 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

UCO@125 - The University of Central Oklahoma

Campus Tours - The University of Central Oklahoma

International Students love UCO

Knowledge is the path to success