Baca keterangan rasmi

Selamat Datang ke Universiti Vermont Sekolah Pentadbiran Perniagaan. Kami menyediakan pelajar untuk menjadi pengurus yang bertanggungjawab dalam ekonomi global yang mapan yang dinamik, saling berkaitan dan kompleks.

Ahli fakulti kami bertugas dalam bidang pendidikan, penyelidikan, dan amalan dalam bidang masing-masing dan menawarkan kurikulum mencabar yang membangunkan kemahiran yang kuat analisis kuantitatif dan konsep.

Sekolah UVM Pentadbiran Perniagaan mendidik pengurus bertanggungjawab untuk kejayaan di kompleks, global, pelbagai pihak berkepentingan dan persekitaran yang mampan. Pelajar dan fakulti kami sangat komited membina organisasi yang lebih baik dan masyarakat yang lebih baik.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

University of Vermont, School of Business Administration

Program MBA Keusahawanan Mba (SEMBA) Universiti Vermont menyediakan pelajar untuk mewujudkan peluang perniagaan yang menguntungkan dan mampan di dunia yang mengalami peru ... [+]

MBA Keusahawanan Lestari Satu Tahun

Adakah anda berpuas hati dengan hanya "perniagaan seperti biasa" atau adakah anda yang berminat dalam perniagaan untuk mengubah dunia? Program MBA Keusahawanan Mba (SEMBA) Universiti Vermont menyediakan pelajar untuk mewujudkan peluang perniagaan yang menguntungkan dan mampan di dunia yang mengalami perubahan transformasi. Kami sedang mencari orang seperti anda - orang yang tidak berpuas hati untuk melakukan perkara-perkara seperti yang pernah dilakukan oleh mereka, pengganggu, inovator dan usahawan berwawasan. Pemimpin yang berfikir secara berbeza dan tahu ada cara yang lebih baik untuk menjalankan perniagaan, dan siap untuk memulakan pendidikan perniagaan yang akan mempersiapkan mereka untuk hidup secara berbeza, memimpin secara berbeza dan keuntungan secara berbeza. Kami telah memanggilnya MBA Keusahawanan Mampan dan, dengan itu, ia berbeza - bukan MBA seperti biasa.... [-]

Amerika Syarikat Burlington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu