Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Kolej Perniagaan Sykes University of Tampa adalah sebuah institusi swasta terkemuka yang memberi tumpuan kepada pembangunan pemimpin global esok. Komitmen kami untuk kecemerlangan ditunjukkan dalam akreditasi AACSB kami - pengiktirafan yang menempatkan kami di antara 5 peratus daripada sekolah perniagaan siswazah di seluruh dunia.

Program inovatif kami merangkumi alat dan teknik terkini, melengkapkan pelajar dengan penyelesaian masalah lanjutan dan kemahiran analisis yang diperlukan untuk mencapai kecemerlangan dalam pasaran yang kompetitif di peringkat global. Kolej ini menikmati hubungan yang bersemangat dengan komuniti perniagaan, dan pelajar kami mendapat manfaat daripada pengalaman pembelajaran dan peluang rangkaian yang luas. Pelbagai pilihan tumpuan ditawarkan dalam program MBA dan MS kami, yang membolehkan pelajar meneroka bakat mereka dan memperibadikan kursus pengajian mereka.

Ahli-ahli fakulti kami mempunyai gabungan kelayakan akademik yang canggih dan pengalaman perniagaan yang praktikal. Mereka bukan sahaja melakukan tugas pengajaran dan bimbingan yang cemerlang tetapi terlibat dalam penyelidikan akademik dan berasaskan industri yang berkaitan. Penyelidikan ini membolehkan kami terlibat dalam pembangunan teori-teori baru dan membantu dalam misi pedagogi kami.

Sykes Kolej Perniagaan

The Sykes College of Business adalah bahagian integral dari kampus universiti 100-hektar yang terletak di tengah-tengah Tampa. Sebagai sebuah institusi yang komprehensif, The University of Tampa menyediakan spektrum sumber penuh, fakulti yang memenuhi syarat dan kemudahan moden.
The Sykes College of Business adalah salah satu sekolah swasta elit di Tenggara yang diiktiraf di kedua-dua peringkat siswazah dan sarjana oleh AACSB Antarabangsa-Persatuan untuk Advance Sekolah Perniagaan Collegiate. AACSB International adalah organisasi akreditasi perniagaan utama, mempromosikan kecemerlangan dan peningkatan berterusan dalam pendidikan sarjana dan siswazah.

Apa yang Kami Sediakan

Di tengah-tengah salah satu daripada komuniti perniagaan Florida yang paling dinamis, The University of Tampa's Sykes College of Business menawarkan pendidikan bertaraf dunia dengan reputasi antarabangsa untuk berjaya.

Di Kolej Perniagaan Sykes, kami berbangga dengan ciri-ciri yang membezakan kami di kalangan program perniagaan utama di dunia:

  • Akreditasi Tertinggi
  • Kurikulum Inovatif
  • Fakulti Cemerlang
  • Pembelajaran Experiential
  • Kemudahan berteknologi tinggi

The Sykes College of Business adalah di mana pemimpin perniagaan esok - dari sekeliling ke tempat yang jauh dari dunia - datang untuk belajar, membangun dan rangkaian. Murid-murid yang berpengalaman dalam pelbagai peringkat umur dan latar belakang menerima latihan lanjutan dalam pelbagai disiplin dari ahli fakulti dengan nadi dalam komuniti perniagaan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

University of Tampa - Sykes College of Business

Program MBA Eksekutif yang diiktiraf AACSB direka untuk profesional berpengalaman yang mencari pendekatan kolaboratif dan interdisipliner untuk menguasai seni kepimpinan ... [+]

Program MBA Eksekutif yang diiktiraf AACSB direka untuk profesional berpengalaman yang mencari pendekatan kolaboratif dan interdisipliner untuk menguasai seni kepimpinan dalam ekonomi baru.

Pembangunan Kepimpinan

Program MBA Eksekutif di Kolej Perniagaan Sykes UT menyediakan para profesional perniagaan yang berpengalaman pendekatan kolaboratif, bersifat interdisipliner untuk membina kemahiran kepimpinan untuk ekonomi baru dan mempersiapkan cabaran masa depan. Sepanjang pengalaman mereka dan pengalaman program, mereka mengembangkan perspektif global, visi strategik, dan pemikiran inovatif - alat penting untuk membuat keputusan yang tepat dan menguruskan risiko dalam dunia yang berubah.... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Januari 2020
English
Sambilan
21 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA

University of Tampa - Sykes College of Business

Program MBA Universiti Tampa - Mewujudkan Nilai untuk Graduan, Organisasi, dan Masyarakat - membantu pelajar mengembangkan strategi minda yang canggih yang ditunjukkan ol ... [+]

Program MBA University of Tampa ditawarkan dalam empat format mudah:

Program sepenuh masa / hari yang direka untuk penyempurnaan dipercepat dengan sekumpulan pelajar sebaya. Pelajar mengambil antara 8 dan 14 jam kredit setiap semester kelas waktu siang. Pelajar dapat menyelesaikan sekurang-kurangnya 40 jam dalam masa kurang dari 12 bulan.Program paruh waktu / petang direka untuk pelajar yang bekerja sepenuh masa dan perlu melengkapkan program dengan pantas. Kelas-kelas dijadualkan sekali seminggu dari 6 hingga 9:50 malam. Pelajar dapat menyelesaikan kursus dalam masa dua tahun.Program MBA Profesional direka untuk membantu para profesional dengan sekurang-kurangnya lima tahun pengalaman kerja mengambil kerjaya mereka ke peringkat seterusnya. Kelas ditawarkan secara sambilan, dalam format malam yang fleksibel.Program MBA Eksekutif direka untuk profesional dengan tujuh atau lebih tahun pengalaman kerja. Kelas-kelas berasaskan kohort, ditawarkan setiap hari Sabtu yang lain, dan membolehkan program selesai dalam tempoh 21 bulan (lima semester).... [-]
Amerika Syarikat Tampa
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

The University of Tampa - Sykes College of Business

The University of Tampa - Sykes College of Business
Alamat
401 W. Kennedy Blvd. Fairgrounds Building
33606 Tampa, Florida, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 (813) 253-3333