Baca keterangan rasmi

Menjadi pemimpin. Membina organisasi yang produktif dan penyayang. Menjadi kuasa untuk perubahan positif di dunia.

Universiti Sekolah San Francisco Pengurusan adalah di pusat inovasi global dan boleh membantu anda membangunkan kemahiran untuk cemerlang dalam dinamik perniagaan, kerajaan dan bukan keuntungan persekitaran hari ini. Fakulti kami diiktiraf di peringkat antarabangsa komited untuk mengajar anda apa yang anda perlukan untuk berjaya, termasuk mercu tanda pendidikan Jesuit - keadilan sosial dan kewarganegaraan global.

Mengapa USF Pusat Pengajian Pengurusan?

Apabila anda menyertai USF Pusat Pengajian Pengurusan anda menyertai universiti yang komited untuk membangunkan pemimpin penyayang dan produktif.

Misi kami adalah untuk mencabar anda mengkonsep ulang perniagaan dan pengurusan untuk mewujudkan dunia yang lebih berperikemanusiaan dan adil. Kami menuntut kecemerlangan akademik dalam perkhidmatan manusia. Kami memperluaskan pemahaman anda tentang pasaran global hari ini.

Kami terletak di tengah-tengah San Francisco, Salah satu daripada ekosistem perniagaan yang paling kuat di dunia, yang membolehkan kami untuk menyediakan pelajar dengan akses yang tiada tandingannya untuk berteknologi tinggi, bioteknologi, kewangan, modal teroka, dan pemimpin keusahawanan. Selain sukar ditandingi aplikasi dunia sebenar di seluruh pendidikan anda di Pusat Pengajian Pengurusan, kami pelajar ke fakulti nisbah adalah 15: 1 bagi pengalaman pembelajaran yang sangat terlibat dan individu.

Kami membawa bersama para pelajar dari seluruh dunia untuk mempelajari kedua-dua asas akademik keusahawanan kontemporari dan inovasi serta pengalaman perniagaan yang susah payah dan pandangan dari usahawan dan profesional perniagaan. Alumni kami mewakili 117 industri di 50 negeri, 9 wilayah Amerika Syarikat, dan 97 buah negara di seluruh dunia.

Cari program ijazah luar biasa akademik, fakulti yang paling berkaliber, dan seorang pelajar dan alumni masyarakat yang aktif mengubah dunia dari sini. Kami adalah sebuah institusi yang diiktiraf AACSB-, standard tertinggi pencapaian diadakan hanya sebanyak 5% daripada sekolah-sekolah perniagaan di seluruh dunia.

Kehidupan di USF Pusat Pengajian Pengurusan

Kehidupan di USF adalah lebih daripada duduk dalam kelas. Pelajar di Sekolah Pengurusan menikmati pengalaman pendidikan kaya yang menyediakan mereka untuk pasaran dinamik hari ini, dari projek-projek perundingan dunia sebenar dan program rendaman global kepada penceramah terkenal dan interaksi dengan pelajar dan alumni rangkaian yang mengubah dunia.

Pusat Pengajian Pengurusan Fakulti

USF Pusat Pengajian Fakulti Pengurusan komited untuk pengajaran yang cemerlang dan didorong oleh dua penekanan pada kerapian akademik dan keadilan sosial. Pendidik kami, pengamal dan cendekiawan menyediakan pelajar dengan pelbagai pengalaman antarabangsa dalam masalah dan amalan pengurusan. Penyelidikan mereka adalah dicetuskan oleh rasa ingin tahu intelektual dan diperkaya oleh sumbangan daripada ahli akademik, dan kerajaan, bukan keuntungan dan pemimpin perniagaan dari seluruh dunia.

Fakulti berdedikasi untuk penyelidikan inovatif dan amalan terbaik, mewujudkan persekitaran pembelajaran bercirikan biasiswa berkualiti tinggi dan perhatian sedar kesan masyarakat terhadap kerja mereka. Mereka berkhidmat kepada masyarakat kita, bandar, dan dunia kita melalui lembaga editorial, pro bono perundingan, lembaga pengarah, dan melalui projek-projek perkhidmatan pembelajaran yang terdapat dalam kurikulum mereka.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

University of San Francisco - School of Management

Membina kemahiran penting untuk memimpin perniagaan yang berjaya, mapan di bandar yang paling banyak keusahawanan di dunia dan seterusnya. Kepimpinan MBA Penuh Waktu meny ... [+]

Membina kemahiran penting untuk memimpin perniagaan yang berjaya, mapan di bandar yang paling banyak keusahawanan di dunia dan seterusnya.

Ijazah MBA sepenuh masa USF menawarkan laluan peribadi kepada kepimpinan perniagaan.Kandungan dan pakar akademik bertaraf dunia , fakulti yang berdedikasiAktiviti kokurikulum dan acara berorientasi kerjayaKerjasama dengan alumni Sekolah Bay Area School of Management dan rangkaian syarikatEnam konsentrasi untuk program MBA sepenuh masa dan paruh waktuAnalytics PerniagaanKeusahawananKewanganPerniagaan AntarabangsaPemasaranPembangunan Organisasi

Di USF, anda akan mendapat manfaat unik dari pendidikan yang tertumpu kepada kerjaya, menawarkan arahan, pemilihan kursus, dan pengalaman kerja khusus yang sejajar dengan matlamat profesional anda, serta jarak yang tidak dapat dilihat dengan rangkaian Bay Area, membantu anda membentuk hubungan dengan antarabangsa organisasi, pelatih di hampir mana-mana industri, dan mendapat pengalaman langsung dengan calon majikan.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA Sambilan

University of San Francisco - School of Management

Ijazah MBA Separa Masa direka bentuk untuk mengubah karier anda semasa anda bekerja - memberikan kemahiran utama dan perspektif baru anda akan segera dimasukkan kembali k ... [+]

Kehidupan anda adalah unik. University of San Francisco MBA Paruh Waktu adalah fleksibel kerana anda memerlukannya.

Ijazah MBA Separa Masa direka bentuk untuk mengubah karier anda semasa anda bekerja - memberikan kemahiran utama dan perspektif baru anda akan segera dimasukkan kembali ke pejabat.

Dan lokasi kami yang selesa di 101 Howard Street di pusat bandar San Francisco hanyalah beberapa langkah dari BART, Caltrain dan Transbay Transit Centre. MBA anda tidak pernah dekat.

Hidup Anda, Jadual Anda, MBA Anda

Bagi para profesional yang sibuk, kelonggaran dalam program ijazah anda adalah kunci-dan MBA Paruh Waktu berstruktur untuk menyokong kejayaan anda dengan membenarkan kelonggaran anda selesai dalam tempoh dua hingga lima tahun.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

USF School of Management

Salesforce Academic Alliance - University of San Francisco

USF School of Management Downtown Campus
Alamat
University of San Francisco 101 Howard Street San Francisco, CA
94105 San Francisco, California, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 415-422-2221
Alamat
Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Telefon
false
Alamat
San Jose, California, Amerika Syarikat
Telefon
false
Alamat
Fu Jen Catholic University
Taipei, Taiwan