University of San Francisco - School of Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Menjadi pemimpin. Membina organisasi yang produktif dan penyayang. Menjadi kuasa untuk perubahan positif di dunia.

Universiti Sekolah San Francisco Pengurusan adalah di pusat inovasi global dan boleh membantu anda membangunkan kemahiran untuk cemerlang dalam dinamik perniagaan, kerajaan dan bukan keuntungan persekitaran hari ini. Fakulti kami diiktiraf di peringkat antarabangsa komited untuk mengajar anda apa yang anda perlukan untuk berjaya, termasuk mercu tanda pendidikan Jesuit - keadilan sosial dan kewarganegaraan global.

Mengapa USF Pusat Pengajian Pengurusan?

Apabila anda menyertai USF Pusat Pengajian Pengurusan anda menyertai universiti yang komited untuk membangunkan pemimpin penyayang dan produktif.

Misi kami adalah untuk mencabar anda mengkonsep ulang perniagaan dan pengurusan untuk mewujudkan dunia yang lebih berperikemanusiaan dan adil. Kami menuntut kecemerlangan akademik dalam perkhidmatan manusia. Kami memperluaskan pemahaman anda tentang pasaran global hari ini.

Kami terletak di tengah-tengah San Francisco, Salah satu daripada ekosistem perniagaan yang paling kuat di dunia, yang membolehkan kami untuk menyediakan pelajar dengan akses yang tiada tandingannya untuk berteknologi tinggi, bioteknologi, kewangan, modal teroka, dan pemimpin keusahawanan. Selain sukar ditandingi aplikasi dunia sebenar di seluruh pendidikan anda di Pusat Pengajian Pengurusan, kami pelajar ke fakulti nisbah adalah 15: 1 bagi pengalaman pembelajaran yang sangat terlibat dan individu.

Kami membawa bersama para pelajar dari seluruh dunia untuk mempelajari kedua-dua asas akademik keusahawanan kontemporari dan inovasi serta pengalaman perniagaan yang susah payah dan pandangan dari usahawan dan profesional perniagaan. Alumni kami mewakili 117 industri di 50 negeri, 9 wilayah Amerika Syarikat, dan 97 buah negara di seluruh dunia.

Cari program ijazah luar biasa akademik, fakulti yang paling berkaliber, dan seorang pelajar dan alumni masyarakat yang aktif mengubah dunia dari sini. Kami adalah sebuah institusi yang diiktiraf AACSB-, standard tertinggi pencapaian diadakan hanya sebanyak 5% daripada sekolah-sekolah perniagaan di seluruh dunia.

Kehidupan di USF Pusat Pengajian Pengurusan

Kehidupan di USF adalah lebih daripada duduk dalam kelas. Pelajar di Sekolah Pengurusan menikmati pengalaman pendidikan kaya yang menyediakan mereka untuk pasaran dinamik hari ini, dari projek-projek perundingan dunia sebenar dan program rendaman global kepada penceramah terkenal dan interaksi dengan pelajar dan alumni rangkaian yang mengubah dunia.

Pusat Pengajian Pengurusan Fakulti

USF Pusat Pengajian Fakulti Pengurusan komited untuk pengajaran yang cemerlang dan didorong oleh dua penekanan pada kerapian akademik dan keadilan sosial. Pendidik kami, pengamal dan cendekiawan menyediakan pelajar dengan pelbagai pengalaman antarabangsa dalam masalah dan amalan pengurusan. Penyelidikan mereka adalah dicetuskan oleh rasa ingin tahu intelektual dan diperkaya oleh sumbangan daripada ahli akademik, dan kerajaan, bukan keuntungan dan pemimpin perniagaan dari seluruh dunia.

Fakulti berdedikasi untuk penyelidikan inovatif dan amalan terbaik, mewujudkan persekitaran pembelajaran bercirikan biasiswa berkualiti tinggi dan perhatian sedar kesan masyarakat terhadap kerja mereka. Mereka berkhidmat kepada masyarakat kita, bandar, dan dunia kita melalui lembaga editorial, pro bono perundingan, lembaga pengarah, dan melalui projek-projek perkhidmatan pembelajaran yang terdapat dalam kurikulum mereka.

This school offers programs in:
  • English

Lihat MBA » Lihat MSc » Lihat Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

MBA (Sambilan)

Campus Sambilan 2 - 5  August 2018 Amerika Syarikat San Francisco

MBA Part-Time direka bentuk untuk mengubah karier anda semasa anda bekerja - memberikan kemahiran utama dan perspektif baru anda segera dimasukkan ke tempatnya di pejabat. Dan lokasi kami yang selesa di 101 Howard Street di pusat bandar San Francisco hanyalah beberapa langkah dari BART, Caltrain dan Transbay Transit Centre. MBA anda tidak pernah dekat. [+]

Kehidupan anda adalah unik. MBA Paruh Waktu USF adalah fleksibel kerana anda memerlukannya.

MBA Part-Time direka bentuk untuk mengubah karier anda semasa anda bekerja - memberikan kemahiran utama dan perspektif baru anda segera dimasukkan ke tempatnya di pejabat.

Dan lokasi kami yang selesa di 101 Howard Street di pusat bandar San Francisco hanyalah beberapa langkah dari BART, Caltrain dan Transbay Transit Centre. MBA anda tidak pernah dekat.

Hidup Anda, Jadual Anda, MBA Anda

Bagi para profesional yang sibuk, kelonggaran dalam program ijazah anda adalah kunci-dan MBA Separa Masa berstruktur untuk menyokong kejayaan anda dengan membolehkan anda fleksibiliti untuk menyelesaikan dalam tempoh 5 tahun.... [-]


Sepenuh Masa Mba

Campus Sepenuh masa 22  August 2018 Amerika Syarikat San Francisco

The Full-Time MBA di University of San Francisco memberi tumpuan kepada mendidik anda untuk berkembang maju sebagai pengurus yang berpengalaman luas dan berwawasan yang bersedia untuk menangani cabaran-cabaran yang kompleks. The USF MBA menggabungkan kepelbagaian global pelajar kita, kerapian analisis fakulti kami, dan tenaga keusahawanan rantau ini untuk menyediakan anda untuk membina organisasi yang lebih produktif dan penyayang. [+]

Mengubah kerjaya anda di SF Bay Area dengan USF Full-Time MBA.

USF Full-Time MBA adalah pengalaman 22-bulan yang mendalam.

Kandungan dan pakar akademik kelas dunia, fakulti yang berdedikasi Aktiviti kokurikulum dan acara berorientasi kerjaya Kerjasama dalam rangkaian alumni dan bidang syarikat Sekolah Bay Area yang luas

Kelas kecil

Sebagai sebahagian daripada program MBA Sepenuh Masa, anda akan belajar dengan kohort profesional yang datang dari seluruh dunia untuk merasai budaya perniagaan inovatif San Francisco.

Pelbagai Pelbagai

University of San Francisco mempunyai saiz kelas kecil 20-30 pelajar, dan sistem kohort kami bermakna kerjasama dan kerjasama lebih daripada sekedar cita-cita kepimpinan yang kami ajar-mereka adalah asas kepada infrastruktur program anda.... [-]


Video

USF School of Management

Salesforce Academic Alliance - University of San Francisco

Contact

USF School of Management Downtown Campus

Alamat University of San Francisco 101 Howard Street San Francisco, CA
94105 San Francisco, California, Amerika Syarikat
Website http://www.usfca.edu/management/
Telefon +1 415-422-2221

Alamat Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Telefon false

Alamat San Jose, California, Amerika Syarikat
Telefon false

Alamat Fu Jen Catholic University
Taipei, Taiwan