Baca keterangan rasmi

"11 universiti kami adalah pelbagai seperti matlamat anda."
UNC International mewakili sekumpulan 11 universiti berkualiti tinggi di University of North Carolina System. Institusi kami merangkumi negeri, dari pergunungan ke pantai. Mereka terdiri daripada kecil dan peribadi dengan 3,500 pelajar, hingga intensif dan intensif penyelidikan dengan 35,000 pelajar. Dengan program pengajaran dan pembelajaran untuk siswazah untuk program pascasiswazah, kami benar-benar menawarkan sesuatu untuk setiap pelajar.

"Mampu. Boleh diakses. Diakui. Sebelas universiti yang hebat, yang mana yang sesuai untuk anda? "
Dengan begitu banyak pilihan, kami memahami bahawa memilih universiti yang tepat dan program pengajian dapat merasa sangat menggembirakan bagi pelajar antarabangsa, dan tujuan kami adalah untuk menyelaraskan proses untuk anda. UNC International melakukan ini dengan berkhidmat sebagai hub untuk pelajar yang berminat untuk belajar di salah satu sekolah ahli kami - 11 universiti yang sangat baik, satu perhentian!

Kami di sini untuk membantu!
Kakitangan yang berpengetahuan kami telah membuat penyelidikan awal untuk anda dengan menyusun maklumat yang anda ingin tahu - kedudukan, program pengajian yang ketara, prospek kerjaya, tarikh akhir permohonan dan keperluan, dan banyak lagi - untuk semua universiti kami di satu tempat yang mudah. Hubungi kami dan marilah kami membantu anda mencari universiti UNC International yang paling sesuai dengan matlamat profesional dan peribadi anda.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

UNC System International Recruitment Consortium

Selamat datang ke Program MBA di Kolej Perniagaan dan Ekonomi di North Carolina A ... [+]

Selamat datang ke Program MBA di Kolej Perniagaan dan Ekonomi di North Carolina A

North Carolina A

Ijazah Sarjana MBA adalah lulusan profesional, ijazah perniagaan, yang menyediakan pelajar dengan pemahaman yang mendalam mengenai keperluan asas perniagaan (contohnya ekonomi, perakaunan, kewangan, pengurusan, dll.) Diikuti dengan kajian intensif dalam salah satu daripada tiga kepekatan perniagaan: Perakaunan, Manusia Pengurusan Sumber dan Pengurusan Rantaian Pembekalan . Kepekatan ini mewakili bidang perniagaan yang berkembang dalam kepentingan profesional dan peluang kerjaya.

Fakulti, pentadbir dan kakitangan kami komited terhadap kecemerlangan pengajian siswazah dan kejayaan besar dalam masa depan, kerjaya profesional anda. Pelajar yang bercita-cita tinggi, berbakat dan yang melihat peluang dalam setiap cabaran akan berkembang dalam persekitaran yang berpusatkan pelajar dan perniagaan kami di North Carolina A... [-]

Amerika Syarikat Bukit Chapel
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu