Baca keterangan rasmi

Fakulti dan kakitangan Kolej Antarabangsa Tallahassee menyedari bahawa kita wujud, di atas semua, untuk memberi pengetahuan dan untuk berkhidmat kepada pelajar-pelajar kita. Kami berdedikasi untuk menawarkan pendidikan atas talian untuk pelajar era siswazah digital yang boleh memeluk era maklumat. Pecah tanah teknologi dalam penyampaian pendidikan dalam talian akan menyediakan generasi akan datang individu berorientasikan perniagaan untuk memasuki tenaga kerja dengan pemahaman keseluruhan perniagaan antarabangsa.

Kami berusaha untuk penambahbaikan berterusan dalam semua program kami, kurikulum dan kaedah penghantaran. Ini dapat dicapai melalui pengajaran yang berkesan dan aplikasi praktikal; celik teknologi; penyelidikan yang berkaitan dengan misi pembelajaran para College, termasuk sumbangan intelektual yang terutamanya memajukan amalan dan meningkatkan pengetahuan disiplin.

Bermulanya zaman komunikasi yang dibawa internet dengan bentuk baru pendidikan di semua peringkat. Program dalam talian di TIC akan berikan kepada pelajar dari empat penjuru dunia, pendidikan berkualiti yang akan menjana kemahiran yang diperlukan untuk memasuki tenaga kerja mana-mana negara.

Sekolah ini turut menyediakan peluang pendidikan kepada semua pelajar, tanpa mengira negara asal mereka, tahap sosio-ekonomi, dan latar belakang kaum, etnik, atau agama. Ia memegang dasar kemasukan terbuka kepada semua pelajar yang layak.

Setiap pelajar adalah individu yang berasingan dan unik yang dihormati seperti itu. Salah satu objektif bagi setiap ahli fakulti adalah untuk menghormati dan meningkatkan maruah dan harga setiap pelajar. Perkhidmatan yang diberikan oleh pihak sekolah dibezakan oleh keupayaan khusus mereka untuk memenuhi keperluan pelajar dalam mencapai matlamat tertentu. Untuk tujuan ini, setiap ahli fakulti dan kakitangan sokongan telah menyumbang dalam proses bimbingan pelajar. Sekolah ini menjalankan programnya dengan tumpuan sedar apabila dimensi silang budaya pembelajaran.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan: