Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Anda terpaksa membuat dan berinovasi, untuk menggali jauh ke dalam data dan trend, untuk menggunakan kemahiran pengkomputeran untuk menyelesaikan masalah analisis, dan untuk merancang perkara besar yang akan datang. Kami percaya dalam menyediakan anda dengan memberi peluang untuk menyempurnakan set kemahiran anda yang diperlukan di pasaran global.

  • Tunggal pasukan AS di Rangkaian Sekolah Perniagaan Antarabangsa 2018 Pertandingan Kes di seluruh dunia.
  • Kurikulum Pengurusan Sumber Manusia yang disokong oleh Persatuan Pengurusan Sumber Manusia.
  • Juara pertandingan Pertahanan Siber Pertahanan Siber di Missouri.
  • Fakulti perniagaan membawa lebih daripada 30 lawatan ke luar negara ke seluruh dunia.
  • Majalah fesyen bergerak ke pasaran fesyen New York yang terkenal di dunia sebagai sebahagian daripada kurikulum.120748_2017-Cybersecurity-DempsterExterior-MP-0406-001_full003.jpg

Melakukan Pekerjaan Impian Anda Sebelum Menuju Kerja Impian Anda

Pembelajaran pembelajaran, belajar aktif, belajar dengan melakukan. Di Tenggara, kami percaya pendidikan anda dipertingkatkan dengan mengalami apa yang profesional dan disiplin yang anda lakukan. Itulah sebabnya, di sini, anda akan mempunyai peluang untuk memulakan perniagaan anda sendiri, mereka bentuk dan membina penyelesaian perisian yang selamat, mewujudkan permainan AI interaktif, atau mengurus portfolio kewangan sebenar. Anda boleh memilih untuk bersaing dalam pertandingan berkaliber yang paling tinggi, bekerjasama dengan fakulti dan rakan-rakan dalam projek penyelidikan, merekabentuk kempen komunikasi pemasaran, atau mengambil bahagian dalam tangki pemikir global.

Melancarkan Kerjaya Luar Biasa

  • 92% daripada Perniagaan kami
  • Lebih daripada 20,000 Kolej Perniagaan Harrison
  • Lebih 88% daripada graduan kami mengatakan kursus mereka memberi mereka kemahiran / pengetahuan yang diperlukan dalam bidang mereka.
  • Hampir 550 perkongsian korporat menawarkan pekerjaan dan latihan.
  • Akreditasi AACSB yang dipegang oleh hanya 5% institusi yang menawarkan ijazah perniagaan di seluruh dunia.120749_2013-CL-General-1028-014_full002.jpg

Belajar dari Fakulti Berpengalaman dan Inovatif

Teori ini merupakan bahagian penting dalam pembelajaran, tetapi apa yang menjadikan fakulti kami begitu hebat adalah mereka telah meletakkan teori sebagai praktik: dalam perniagaan mereka sendiri, dalam syarikat-syarikat, dalam bukan keuntungan, di dunia nyata. Dan, mereka bersedia berkongsi persidangan dan kesilapan dan kejayaan dengan anda. Mereka tetap relevan dalam bidang mereka dengan mencari perkongsian industri dan mempelajari amalan terbaik. Dipandu oleh fakulti di Cabaran Inovasi Tenggara, Pertandingan Pitch Permulaan, atau Hackathon Kecerdasan Buatan. Selain itu, rakan kongsi kolej dengan Lembaga Penasihat Korporat St Louis dan ahli-ahli Chamber of Commerce untuk mengekalkan kurikulum semasa. Apa sahaja laluan yang anda ambil, anda akan dibimbing dari masa anda bermula dengan kami sehingga anda menyelesaikan projek batu kapur.

Mewujudkan Ruang Pembelajaran Kelas Dunia

Dempster Hall yang canggih kami menyediakan anda akses kepada teknologi dan persekitaran semasa untuk melibatkan anda pada tahap pembelajaran yang lebih mendalam. Bangunan ini kaya dengan makmal pembelajaran pengalaman: makmal persembahan, makmal jualan, makmal penyelidikan kumpulan fokus, serta makmal komputer yang banyak termasuk makmal pengajaran keselamatan siber, disokong dengan infrastruktur awan swasta. Menjelang musim gugur ini akan menjadi Cyber Range yang merupakan platform pengkomputeran maya pendidikan yang membolehkan para pelajar, fakulti, dan penyelidik mengakses sumber-sumber komputasi dalam pelbagai konfigurasi struktur pendidikan, eksperimen dan penangguhan. Semua ini direka untuk mempersiapkan anda untuk dunia perniagaan profesional.

Terletak berhampiran kampus Catapult Creative House yang menyediakan peluang untuk pelajar dan fakulti dari pelbagai disiplin untuk mewujudkan perusahaan perniagaan atau melancarkan produk atau perkhidmatan baru. Semangat keusahawanan masih hidup di Catapult dan dipupuk oleh pengaturcaraan dan pertandingan yang disokong oleh Pusat Douglas C. Greene untuk Inovasi dan Keusahawanan.120751_2016-BS-Professionalism-1118-MP-MP-1118-001_full003.jpg

Pembiayaan Pendidikan anda

Berikut adalah garisan bawah untuk bahagian bawah anda: Tenggara adalah salah satu daripada 2 institusi teratas di Missouri dalam akreditasi, dan ia berada di 5 teratas universiti kos terendah di negeri ini! Ini bermakna anda boleh yakin bahawa anda mendapat pendidikan berkualiti pada harga yang berpatutan. Selain itu, kami memberi anugerah $ 20 juta dalam biasiswa akademik dan 1,600 biasiswa yang dianugerahkan setiap tahun untuk terus membantu anda dengan kos ijazah anda. Kolej boleh mencabar, kami berusaha untuk membuat pembayaran lebih mudah.

Memajukan Rangkaian Global

Kami mempunyai rangkaian hampir 20,000 alumni yang bekerja di seluruh dunia di beberapa syarikat terbesar di dunia untuk beberapa permulaan yang paling inovatif hari ini. Ketahui lebih lanjut mengenai apa yang dilakukan oleh alumni kita.120753_2019-LOC-Dempster-Exterior-MP-0401-014_full004.jpg

Lokasi

Cape Girardeau

Alamat
Southeast Missouri State University
One University Plaza
Cape Girardeau, MO 63701

Cape Girardeau, Missouri, Amerika Syarikat

Akreditasi

AACSB Accredited