Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

About Smeal

The Penn State Smeal College of Business adalah komuniti intelektual yang bersemangat yang menawarkan peluang pendidikan sarjana, lepasan, doktor, dan eksekutif yang sangat berpangkat tinggi kepada lebih dari 6,000 pelajar dari seluruh negara dan di seluruh dunia. Sejak diperkenalkan pada tahun 1953, kami telah menyediakan lebih daripada 75,000 pelajar untuk kejayaan profesional, setiap tahun menambah rangkaian alumni alumni Penn State. Kami adalah destinasi pilihan untuk organisasi global terkemuka mencari bakat yang akan membuat perbezaan yang positif. Melalui fakulti dan pusat penyelidikan dan institut penyelidikan kami, kami adalah sumber pengetahuan yang mempengaruhi amalan perniagaan esok. Kami menjalin hubungan, mewujudkan peluang, dan menghasilkan keputusan.

Nilai Negeri Penn

Di Penn State, satu set nilai teras membimbing tingkah laku dan tindakan sehari-hari ahli komuniti. Nilai-nilai ini termasuk:

 • Integriti: Kami bertindak dengan integriti dan kejujuran sesuai dengan piawaian akademik, profesional, dan etika yang tertinggi.
 • Hormat: Kami menghormati dan menghormati martabat setiap orang, merangkul wacana awam, dan memupuk masyarakat yang pelbagai dan inklusif.
 • Tanggungjawab: Kami bertindak secara bertanggungjawab, dan kami bertanggungjawab atas keputusan, tindakan, dan akibatnya.
 • Discovery: Kami mencari dan mencipta pengetahuan dan pemahaman yang baru, dan menumbuhkan kreativiti dan inovasi, demi kepentingan masyarakat, masyarakat dan alam sekitar.
 • Kecemerlangan: Kami berusaha untuk kecemerlangan dalam semua usaha kami sebagai individu, institusi, dan pemimpin dalam pendidikan tinggi.
 • Komuniti: Kami bekerjasama untuk kebaikan Universiti kami, komuniti yang kami berkhidmat, dan dunia.

Keutamaan Strategik Segera

Sebagai lanjutan nilai teras Universiti, Smeal komited kepada satu set keutamaan strategik yang kita berusaha untuk menegakkan semua yang kita lakukan sebagai sebuah kolej. Mereka termasuk:

 • Pendidikan Luar Biasa: Melalui portfolio program ijazah dan bukan ijazah, Smeal komited untuk membekalkan pelajar dengan pengetahuan kritikal, keupayaan, dan perspektif yang tuntutan pasaran.
 • Penyelidikan dengan Impak: Ahli fakulti yang licik adalah penyelidik yang prolifik dan berpangkat di antara yang terbaik di dunia. Rangkaian pusat dan institut kolej menggalakkan perkongsian pengetahuan dan menangani cabaran perniagaan.
 • Integriti: Smeal komited kepada Kod Kehormatan dan bercita-cita untuk memupuk kepimpinan etika dengan mencabar anggota masyarakat untuk berusaha untuk kebesaran melalui cara yang adil dan beretika.
 • Peningkatan Kepelbagaian: Menumpukan perhatian secara strategik untuk merangkul idea-idea unik dan memperkuat hubungan, Smeal terus membina budaya yang mengalu-alukan, meraikan, dan mempromosikan kepelbagaian.
 • Kelestarian: Smeal telah menjadi pemimpin di kalangan unit akademik di Penn State dalam membangunkan pendekatan untuk kemapanan, dari operasi ke pendidikan dan penyelidikan.
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Smeal College of Business, Penn State

Kepekatan perundingan Penn State membina kepakaran dalam penilaian organisasi dan reka bentuk, pembangunan strategi dan pelaksanaan, pembangunan keupayaan kepimpinan orga ... [+]

Penn state smeal mba - consulting

Kepekatan perundingan Penn State membina kepakaran dalam penilaian organisasi dan reka bentuk, pembangunan strategi dan pelaksanaan, pembangunan keupayaan kepimpinan organisasi, dan pengurusan penglibatan projek dan klien.

Penting Kursus Perundingan Pengenalan Konsentrasi Konsultasi: Pengenalan kepada proses perundingan, diagnosis, dan reka bentuk, dan pengurusan penglibatan klien. Pelaksanaan Strategi dan Pertukaran Organisasi: Menilai jurang antara organisasi semasa dan keperluan untuk melaksanakan strategi baru atau melaksanakan perubahan; Mengenal pasti proses untuk menutup jurang. Rundingan Kompleks: Membangunkan konsep dan strategi untuk menganalisis dan menjalankan rundingan berbilang pihak. Strategi Pertumbuhan dan Inovasi: Mengenal pasti peluang untuk pertumbuhan dan keuntungan melalui inovasi teknologi dan organisasi dan pasaran secara bebas atau dengan rakan strategik. Fakulti Perundingan Fakulti ... [-]
Amerika Syarikat State College
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Smeal College of Business, Penn State

Kepekatan kewangan Negeri Penn Smeal mempunyai satu set kursus yang direka untuk membina kepakaran dalam analisis dan perancangan kewangan, pengurusan aset kewangan, term ... [+]

Penn state smeal mba - finance

Kepekatan kewangan Negeri Penn Smeal mempunyai satu set kursus yang direka untuk membina kepakaran dalam analisis dan perancangan kewangan, pengurusan aset kewangan, termasuk bank dan institusi lain, dan pengurusan kewangan korporat dan perniagaan lain.

Sorotan Kursus Kewangan Kejuruteraan Kewangan dan Strategi Korporat: Kajian dan pemakaian strategi derivatif, inovasi kewangan, dan teknik kewangan moden untuk membuat semula pendedahan risiko dan meningkatkan peluang strategik. Teori dan Amalan Pengurusan Portfolio Moden: Asas dan alat teori yang diperlukan untuk penstrukturan, pengurusan, dan pemantauan prestasi portfolio pelaburan. Global Finance: Menganalisis masalah kewangan perniagaan antarabangsa, kesan sistem pembayaran antarabangsa yang berkembang pada perniagaan, pengurusan kewangan dalam perusahaan multinasional moden. Sorotan Kewangan Fakulti ... [-]
Amerika Syarikat State College
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Smeal College of Business, Penn State

Kepekatan pemasaran Penn State Smeal mempunyai satu set kursus yang direka untuk meningkatkan pengetahuan anda tentang tingkah laku pengguna, pembangunan jenama, dan ekui ... [+]

Penn state smeal mba - marketing

Kepekatan pemasaran Penn State Smeal mempunyai satu set kursus yang direka untuk meningkatkan pengetahuan anda tentang tingkah laku pengguna, pembangunan jenama, dan ekuiti, rangka kerja untuk pengurusan dan komunikasi strategik, serta teknologi yang meningkatkan fungsi pemasaran dan proses.

Sorotan Kursus Pemasaran Pembangunan Produk dan Pengurusan Baru: Mengenal pasti peluang perniagaan, memahami keperluan pelanggan yang berpotensi, dan mengembangkan produk baru dari konsep kepada prototaip maya. Tingkah Laku Pengguna: Memperoleh pengetahuan mengenai teori dan konsep dari psikologi, sosiologi, ekonomi, dan disiplin lain yang berguna dalam memahami dan pemasaran kepada pengguna. Pengurusan Jenama: Memeriksa dan memahami proses pembinaan, merekabentuk, mengukur, dan mengekalkan ekuiti jenama. Sorotan Fakulti Pemasaran ... [-]
Amerika Syarikat State College
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Smeal College of Business, Penn State

Penumpuan pengurusan rantaian bekalan Penn State Smile mempunyai satu set kursus yang direka untuk membina kepakaran dalam bidang seperti pengurusan sumber, perolehan, pe ... [+]

Penn State Smeal MBA - Pengurusan Rantaian Bekalan

Penumpuan pengurusan rantaian bekalan Penn State Smile mempunyai satu set kursus yang direka untuk membina kepakaran dalam bidang seperti pengurusan sumber, perolehan, pertukaran dan logistik, dan kerjasama dengan rakan kongsi saluran.

Sorotan Kursus Pengurusan Rantaian Bekalan Perolehan Strategik: Menerangkan penggunaan sumbangan strategi bekalan, e-perolehan, segmentasi bekalan, kerjasama dan pengurusan perhubungan, dan perolehan global untuk membangun dan melaksanakan strategi sumber. Kursus ini memberikan penekanan khusus kepada perancangan strategik dan penggunaan teknologi maklumat. Strategi Pembuatan: Memberi tumpuan kepada memahami hubungan antara pembuatan, inventori, dan keputusan lokasi pada rantaian bekalan pelbagai peringkat yang berfokuskan pelanggan. Menjelaskan bagaimana pilihan strategik seperti teknologi maklumat, lokasi kemudahan, dan penyesuaian massa berkaitan dengan perancangan keputusan seperti peramalan dan perancangan agregat untuk menyokong rangkaian bekalan disegerakkan. Pemenuhan Permintaan: Membangunkan pemahaman tentang kerangka strategik, isu-isu pengurusan, dan amalan terbaik yang berkaitan dengan perancangan dan pelaksanaan proses pemenuhan permintaan. Perhatian khusus diberikan kepada keupayaan, perhubungan dan tuas yang diperlukan untuk memenuhi permintaan permintaan yang responsif, fleksibel dan cekap. Pengurusan Fakulti Pengurusan Rantaian Bekalan ... [-]
Amerika Syarikat State College
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
210 Business Building
State College, Pennsylvania, 16802 US