Seattle Pacific University School of Health Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejak tahun 1936, Sekolah Sains Kesihatan SPU telah membuka pintu baru dan menciptakan jalan kerjaya baru yang menarik, termasuk peluang dalam perawatan klinikal, praktik khusus, sains latihan, kesihatan dan kecergasan, pendidikan, akademik, dan terlibat dengan populasi klinikal yang beragam.

SIAPA KITA

SPU diiktiraf di seluruh wilayah kerana kualiti program Kejururawatan dan Kesihatan dan Prestasi Manusia yang unggul, serta kecekapan dan sifat lulusannya. Alumni SPU setiap hari menggunakan pengetahuan, kemahiran, dan perhatian mereka untuk membuat perbezaan besar dalam kehidupan ribuan orang, melibatkan masyarakat mereka dan membuat perbezaan pada abad ke-21.

Di SPU anda akan menemui ahli fakulti yang komited untuk mempersiapkan anda untuk berjaya dalam komuniti profesional. Ini bermaksud bahawa perhatian peribadi dan individu akan menjadi sebahagian besar dari pengalaman akademik anda. Lebih-lebih lagi, ahli fakulti SPU membawa pengalaman dunia nyata ke program anda, menjadikan kerja kursus merangsang dan relevan secara klinikal.

MISI KITA

Berdasarkan komitmen kami terhadap nilai-nilai Kristian, kami berusaha untuk bermitra dengan masyarakat untuk mengembangkan graduan yang melibatkan budaya, mengubah dunia, dan:

Layan semua orang dengan tahap profesional profesional

Menunjukkan kecekapan dalam persekitaran yang pelbagai dan berubah

Bertindak dengan kebijaksanaan, perwatakan, dan penyayang

Menunjukkan kepemimpinan dalam semua aspek kerjaya mereka

Menggalakkan kesihatan tubuh, minda, dan semangat yang optimum

NILAI TERAS KAMI

  • Kecemerlangan
  • Menghormati
  • Kepelbagaian
  • Siasatan
  • Kehadiran yang prihatin

Lokasi

Seattle

Alamat
3rd Avenue West,3307
98119 Seattle, Daerah Columbia, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami