Saint Joseph's University, Haub School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selama 160 tahun, Saint Joseph's University telah maju cita-cita profesional dan peribadi lelaki dan wanita dengan menyediakan pendidikan Jesuit yang ketat - yang menuntut pencapaian yang tinggi, memperluaskan pengetahuan, memperkukuh pemahaman, menekankan penalaran dan komunikasi yang berkesan, mengembangkan watak moral dan rohani, dan menyampaikan kebanggaan yang berterusan. Pendidikan Saint Joseph merangkumi semua aspek pertumbuhan dan perkembangan peribadi, mencerminkan kredo Ignatian Cura personalis. Dipandu oleh fakulti yang komited kepada pengajaran dan biasiswa, pelajar mengembangkan intelektual melalui kurikulum seni liberal yang sengit dan kajian lanjutan dalam disiplin yang dipilih. Pelajar matang secara sosial dengan mengambil bahagian dalam kehidupan kampus Saint Joseph, yang terkenal dengan pelbagai aktiviti dan keghairahan yang berjangkit. Pelajar berkembang secara beretika dan rohani dengan memelihara nilai mereka sendiri dalam masyarakat yang lebih besar di luar kampus. Terletak di pinggir metropolitan Philadelphia, Saint Joseph's University menyediakan akses mudah ke peluang kerjaya yang luas dan sumber-sumber kebudayaan di bandar kelima terbesar Amerika, sambil memberikan pengalaman pelajar kampus yang padu dan intim. Untuk mendapatkan bantuan peribadi dalam meneroka pilihan ijazah Sarjana Perniagaan anda, sila hubungi Christine Anderson di 610-660-1690 atau sjumba@sju.edu

Pendidikan Menuntut Untuk Masa Menuntut

Dengan Jesuit, tradisi Katolik, Saint Joseph's University menyediakan pendidikan yang ketat dan sengit yang disiplin dan memperluaskan minda. Pada teras pendidikan ini adalah Program Pendidikan Umum (GEP), yang mendedahkan para pelajar kepada bidang penyelidikan utama dan nilai budaya yang membentuk dunia kita. Penekanan Jesuit terhadap pengajaran dan bimbingan yang terlibat menyerap universiti.

Alumni yang memimpin dan mencapai

Alumni Saint Joseph naik ke tahap kepimpinan tertinggi, dan menggunakan pengaruh ini untuk mengubah organisasi mereka menjadi contoh kejayaan dan integriti yang teladan. Diikat oleh kebanggaan yang kekal di alma mater mereka, rangkaian alumni Saint Joseph hampir 50,000 adalah kuat dan bersemangat untuk membantu para pelajar mencari pekerjaan yang bermakna selepas tamat pengajian.

Kampus Itu Bukan Untuk Penonton

Para pelajar Saint Joseph terlibat dengan penuh semangat dalam semua aspek kehidupan kampus - akademik, sosial, olahraga, etika dan rohani. Penyertaan aktif mereka mewujudkan komuniti kampus yang dinamik dan dinamik dan menghasilkan persekitaran yang saling mendukung, berperikemanusiaan dan bertoleransi bagi kejayaan dan perkhidmatan individu kepada orang lain.

Lokasi

Philadelphia

Saint Joseph's University

Alamat
5600 City Ave
Mandeville Hall, Suite 280

19131 Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat
Telefon
+1 610-660-1693