Baca keterangan rasmi

Richfield Universiti adalah sebuah institusi pendidikan tinggi yang bebas dan sebahagian daripada Teknologi Richfield, sebuah syarikat tempatan yang diperbadankan di bawah undang-undang Amerika California. Richfield University adalah bangga terletak di Bandar Woodland Hills, Negeri California, kira-kira dua puluh lima batu barat laut pusat bandar Los Angeles. Richfield University komited untuk menggalakkan kepelbagaian dan kesedaran global bagi sokongan keamanan dan kesejahteraan dunia. Kami sangat dialu-alukan pelajar antarabangsa dan komited untuk berkhidmat kepada sebuah badan yang pelbagai pelbagai budaya pelajar dan sarjana dalam suasana yang menggalakkan kebanggaan, hormat, dan kerja berpasukan. Pelajar dan sarjana kami datang dari berlainan latar belakang etnik dan masyarakat. Program dan inisiatif Richfield University 's berusaha untuk mengiktiraf nilai menghormati kepelbagaian dan kewarganegaraan global dan kerjasama. Komuniti pembelajaran Richfield menyediakan iklim pembelajaran yang mengiktiraf nilai keaslian dan kepelbagaian, kekayaan pemikiran yang pelbagai dan dialog, nilai yang menawarkan perspektif alternatif dan penyelesaian, dan keberkesanan membangunkan kandungan pengajaran berfokus yang akan memenuhi keperluan pelajar individu dan masyarakat masing-masing.

Sekolah ini juga menawarkan:

Global MBA

Richfield University

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Richfield College dengan Opsyen dalam Kepimpinan Global adalah program sarjana siswazah yang memberi tumpuan kepada penyediaan para p ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dalam Kepimpinan Global

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Richfield College dengan Opsyen dalam Kepimpinan Global adalah program sarjana siswazah yang memberi tumpuan kepada penyediaan para pelajar untuk menyumbang kepada pengurusan dan kepimpinan entiti yang mempunyai kehadiran aktif dalam operasi perniagaan global. Program ini menawarkan asas yang mantap dalam pentadbiran perniagaan dengan fokusnya kepada kepimpinan eksekutif dan global. Program ini bukan sahaja meliputi pengetahuan perniagaan fungsional tetapi ia menyediakan graduan untuk mengambil tanggungjawab kepimpinan dalam perniagaan dan hubungan dunia yang kompleks sekarang ini.

... [-]
Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2020
English
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu