Baca keterangan rasmi

Para pemimpin dalam pendidikan tinggi dan perniagaan kerajaan telah berkumpul untuk membentuk College for Public Leadership , institusi pertama dan satu-satunya negara dengan kurikulum yang sepenuhnya didedikasikan untuk perniagaan kerajaan.

Kolej ini komited untuk memupuk kepimpinan dalam semua bidang perkhidmatan awam. Dengan menyediakan alat praktikal, pengetahuan, dan kemahiran pelajar dapat segera memohon di tempat kerja, The College for Public Leadership menyediakan pengalaman pendidikan karir yang berfokus pada perkhidmatan publik.

Misi kita

Untuk menyediakan pemimpin masa depan dalam perkhidmatan persekutuan, praktikal, pendidikan berpusatkan nilai dalam perniagaan kerajaan. Kolej ini, dalam program ijazahnya, menghormati panggilan untuk perkhidmatan awam, menekankan nilai-nilai yang berakar dalam masyarakat demokratik dan pengawalan berprinsip sumber awam.

Prinsip Panduan kami

Kolej Kepimpinan Awam mengiktiraf bahawa perkhidmatan awam adalah panggilan. Kami akan menyediakan individu untuk menjawab panggilan ini dengan menekankan nilai-nilai, sistem, dan kepercayaan di mana kerajaan negara ini terletak sementara membentuk pemimpin yang berkhidmat kepada kebaikan bersama melalui perkhidmatan yang kompeten dan berdedikasi mereka kepada perniagaan kerajaan. Melalui tindakan kami, kami akan menanamkan ideal dan amalan perkhidmatan awam sebagai kepimpinan pelayan yang rendah hati, berani, dan berkesan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Regis University, The College for Public Leadership

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Perniagaan Kerajaan menawarkan kurikulum teras yang kukuh dalam kemahiran perniagaan dan menyalurkan mereka kepada persekitaran keraj ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Perniagaan Kerajaan menawarkan kurikulum teras yang kukuh dalam kemahiran perniagaan dan menyalurkan mereka kepada persekitaran kerajaan.

Pelajar digalakkan untuk menggabungkan pembelajaran bilik darjah yang mempunyai pengalaman kerja untuk mencapai keputusan yang dunia sebenar di peringkat tertinggi prestasi individu dan organisasi. Alasan-alasan program kemahiran perniagaan dan teknik pengurusan teknikal dalam konteks perkhidmatan awam dan kepimpinan.

Semua pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan mesti melengkapkan 36 jam kredit untuk ijazah. Ini dapat dicapai dengan melengkapkan semua keperluan kurikulum.

MBAP520a / MBAP520b Essentials Pembangunan Perniagaan I & II (6 jam kredit) MBAC600 The Ekonomi Pengurusan (3 jam kredit) MBAC602 Etika & Dasar Awam (3 jam kredit) MBAL603 Concepts dalam Perniagaan Kerajaan (3 jam kredit) Alam Sekitar Perundangan MBAL602 Kerajaan (3 jam kredit) MBAL604 Pembangunan Organisasi Kerajaan (3 jam kredit) MBAF601 Persekutuan Pengurusan Kewangan (3 jam kredit) MBAL606 Kerajaan Pengurusan Maklumat (3 jam kredit) MBAO606 Urusan Perubahan (3 jam kredit) MBAM604 Kepimpinan / Cabaran Pengurusan (3 jam kredit) Strategi Perniagaan MBAL695 dalam Persekitaran Kerajaan (Kursus Capstone) (3 jam kredit) ... [-]
Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu