Baca keterangan rasmi

Sekolah Kepimpinan Global

Salah satu daripada lapan sekolah di Universiti Regent, graduan kerja sekolah untuk banyak syarikat Fortune 500 negara serta bukan keuntungan di sini dan di seluruh dunia. Pelajar kami digalakkan untuk mengambil bahagian dalam persidangan antarabangsa yang menyediakan peluang persembahan serta rangkaian dengan pakar terkemuka.

Misi

Misi Universiti Regent menyediakan pendidikan lepasan dan sarjana yang cemerlang dari perspektif global, dalam bidang profetik untuk melengkapi para pemimpin Kristian untuk mengubah dunia dan menjadi pusat pemikiran dan tindakan Kristian.


Visi Universiti Regent, melalui graduan dan aktiviti ilmiah kami, adalah untuk menyediakan kepimpinan Kristian dalam mengubah masyarakat dengan menegaskan dan mengajar prinsip-prinsip kebenaran, keadilan, dan cinta seperti yang dijelaskan dalam Kitab Suci, yang terkandung dalam orang Yesus Kristus dan membolehkan melalui kuasa Roh Kudus. Soli Deo Gloria.

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship

Program EMBA menggunakan model kohort yang memudahkan pertukaran idea dan mempromosikan rangkaian profesional yang dilanjutkan. ... [+]

MBA Eksekutif (EMBA) direka khusus untuk para profesional berpengalaman yang mencari program dipercepat sambil mengekalkan kedudukan kepemimpinan semasa. Program EMBA menggunakan model kohort yang memudahkan pertukaran idea dan mempromosikan rangkaian profesional yang dilanjutkan.

Dengan menggunakan kaedah penyampaian program yang dicampur, pelajar hanya dikehendaki menghadiri dua kediaman akhir pekan setiap semester - baki kuliah selesai dalam talian. Semasa menghadiri pemanggilan di Virginia Beach, Virginia, pelajar menikmati penginapan mewah di Founders Inn & Spa. Penginapan dan makanan disertakan dengan residensi setiap semester.

Kemasukan yang kompetitif membawa kepada persekitaran pembelajaran yang unik di mana anda belajar dengan kohort pelajar yang bermotivasi dan pelbagai yang mewakili pelbagai bidang dan profesion. Program EMBA membataskan pendaftaran kepada tidak lebih daripada 20 orang pelajar setiap tahun. Kemasukan ke dalam program akan berlangsung hanya sekali setiap tahun pada bulan Mei.... [-]

Amerika Syarikat Virginia Beach
Sept. 2019
English
Sambilan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship

Satu program yang unik yang menggabungkan disiplin perniagaan klasik dan penekanan kepada inovasi, peluang global dan prinsip-prinsip alkitabiah. ... [+]

MBA yang ditawarkan melalui Sekolah Kepimpinan Global & Keusahawanan menawarkan satu program yang unik yang menggabungkan disiplin perniagaan klasik dan penekanan kepada inovasi, peluang global dan prinsip-prinsip alkitabiah.

Dengan komitmen untuk relevan dan aplikasi praktikal, projek-projek kursus individu sering boleh disesuaikan untuk menyokong inisiatif dalam satu organisasi 's, menghasilkan manfaat segera bagi pelajar dan majikan.

Sorotan tambahan

Diselaraskan, program 42 jam kredit Mendapatkan MBA anda dalam masa 16 bulan Fakulti terkenal, pengalaman antarabangsa Penekanan Keusahawanan Menggalakkan inovasi dan pembangunan produk baru, perkhidmatan dan perniagaan Format dalam talian pilihan - ada keperluan penduduk Sepenuh masa atau trek sambilan Kemasukan terpilih Rangkaian di seluruh alumni Projek capstone unik mungkin layak untuk pembiayaan modal teroka Syarat-syarat pendaftaran yang jatuh, bunga dan musim panas ... [-]
Amerika Syarikat Virginia Beach
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
16 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu