Rady School of Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi kita

Rady School of Management di UC San Diego membangunkan pemimpin etika dan keusahawanan yang memberi impak positif di dunia melalui inovasi, kolaborasi dan pengetahuan.

Nilai kami

Budaya kolaborasi kami adalah berdasarkan lima teras nilai inovasi, impak, kolaborasi, integriti dan mengambil risiko.

Masa depan kita:

Sejak tahun 2003, pelajar dan alumni kami telah membangunkan lebih daripada 180 syarikat untuk memberi manfaat kepada orang lain dan memberi kesan kepada ekonomi inovasi di rantau, negara, negara dan dunia. Kami akan terus merekrut fakulti, menarik para ulama pelajar terkemuka, dan mewujudkan iklim untuk perniagaan dan kerjasama penyelidikan yang inovatif.

Rady menawarkan program MBA Sepenuh Masa , dua program FlexMBA untuk profesional yang bekerja, program Master of Finance , sepenuh masa dan FlexWeekend Master of Science dalam Perniagaan Analytics , Master of Professional Accounting , program PhD , serta sarjana dan kursus pendidikan eksekutif. Keturunan UC San Diego termasuk 16 Nobel Laureates (bekas dan fakulti semasa) dan lapan penerima MacArthur Foundation. Sekolah Rady berada pada kedudukan penyelidikan, pembangunan dan inovasi ini - ia mendasari kurikulum dan model akademik kami.

Institusi Global

Rady School of Management di UC San Diego adalah sebuah sekolah profesional di salah satu institusi peringkat teratas di Amerika Syarikat untuk pendidikan tinggi dan penyelidikan. Ditubuhkan pada tahun 2003 dan diiktiraf oleh AACSB International (Persatuan untuk Maju Sekolah-sekolah Perniagaan) pada tahun 2011, Sekolah Rady adalah satu-satunya sekolah perniagaan baru yang diwujudkan di sebuah Berita AS

UC San Diego diiktiraf sebagai salah satu universiti terkemuka di dunia dan bernasib baik untuk menghasilkan badan mahasiswa antarabangsa yang pelbagai budaya. Sekolah Rady merangkumi kemasukan budaya sebagai penting kepada kain sekolah. Kepelbagaian adalah asas kepada kreativiti, inovasi, untuk pemahaman dan terutama untuk memahami, yang semuanya menyumbang kepada mozek yang menjadikan Sekolah Rady kami begitu luar biasa.

Sekolah Rady komited untuk menarik, mengalu-alukan dan melibatkan semua penduduk tempatan dan antarabangsa. Masyarakat San Diego mendapat keuntungan dari rangsangan intelektual, pengayaan budaya, komitmen sosial dan pemahaman global terhadap populasi yang pelbagai.

Lokasi

San Diego

Rady School of Management

Alamat
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 San Diego, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 858-534-9000

Akreditasi

AACSB Accredited