Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Misi kita

Sekolah Pengurusan Rady membangunkan pemimpin etika dan keusahawanan yang memberi impak positif di dunia melalui inovasi, kolaborasi dan pengetahuan.

Nilai kami

Budaya kolaborasi kami adalah berdasarkan lima teras nilai inovasi, impak, kolaborasi, integriti dan mengambil risiko.

Masa depan kita:

Dalam 14 tahun kami, pelajar dan alumni kami telah membangunkan lebih 150 syarikat untuk memberi manfaat kepada orang lain dan memberi kesan kepada ekonomi inovasi di rantau, negara, negara dan dunia. Kami akan terus merekrut ahli fakulti, menarik para ulama pelajar terkemuka, dan mewujudkan iklim untuk perniagaan dan kerjasama penyelidikan yang inovatif.

Rady menawarkan program MBA Sepenuh Masa , dua program FlexMBA untuk profesional yang bekerja, program Master of Finance , Sarjana Sains dalam Perniagaan Analytics , program PhD , serta kursus pendidikan siswazah dan eksekutif. Keturunan UC San Diego termasuk 16 Hadiah Nobel (bekas dan fakulti semasa) dan lapan penerima MacArthur Foundation. Sekolah Rady berada di rangkaian penyelidikan, pembangunan dan inovasi - ia mendasari kurikulum dan model akademik kami.


Institusi Global

Sekolah Pengurusan Rady di UC San Diego adalah sebuah sekolah profesional di salah satu institusi terkemuka di Amerika Syarikat untuk pendidikan tinggi dan penyelidikan. Ditubuhkan pada tahun 2003 dan diiktiraf oleh AACSB International (Persatuan untuk Maju Sekolah Perniagaan) pada tahun 2011, Sekolah Rady adalah satu-satunya sekolah perniagaan baru yang diwujudkan di sebuah Berita AS

UC San Diego diiktiraf sebagai salah satu universiti terkemuka di dunia dan bernasib baik untuk menghasilkan badan mahasiswa antarabangsa yang pelbagai budaya. Sekolah Rady merangkumi kemasukan budaya sebagai penting kepada kain sekolah. Kepelbagaian adalah asas kepada kreativiti, inovasi, untuk pemahaman dan terutama untuk memahami, yang semuanya menyumbang kepada mozek yang menjadikan Sekolah Rady kami begitu luar biasa.

Sekolah Rady komited untuk menarik, mengalu-alukan dan melibatkan semua penduduk tempatan dan antarabangsa. Masyarakat San Diego mendapat keuntungan dari rangsangan intelektual, pengayaan budaya, komitmen sosial dan pemahaman global terhadap populasi yang pelbagai.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Rady School of Management

Full-Time MBA adalah rendaman dalam inovasi, yang direka untuk memberi inspirasi kepada visi anda masa depan dan memberi anda pengetahuan untuk menggerakkan idea-idea heb ... [+]

Penyerapan dalam Inovasi

Full-Time MBA direka untuk memberi inspirasi kepada wawasan anda masa depan dan memberi anda pengetahuan untuk menggerakkan idea-idea hebat ke pasaran. Pelajar MBA sepenuh masa adalah pintar, kolaboratif, berminat dengan perniagaan inovasi, yang berminat dengan dunia sains dan teknologi - dan bersedia untuk melancarkan peringkat seterusnya kerjaya mereka.

Fokus Kerjaya

Kami Berfokus pada Kerjaya Anda dari Hari Satu.

Misi Sambungan Kerjaya Siswazah Rady adalah untuk membantu profesional Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam membangun, menilai dan melaksanakan keputusan kerjaya.

Untuk Duti Aktif dan Veteran

Kakitangan dan veteran tentera dapat mengetahui lebih lanjut mengenai program dan peluang khas yang ditawarkan oleh Sekolah Rady. Ketahui mengapa Sekolah Rady adalah pilihan MBA tentera terbaik San Diego.... [-]

Amerika Syarikat San Diego
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
21 - 30 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA Sambilan

Rady School of Management

Paruh waktu MBA - Pelajar Rady FlexMBA bekerja profesional dengan hasrat untuk inovasi dan pemacu untuk mencipta kejayaan perniagaan. Mereka meneroka idea dan peluang bar ... [+]

Part Time MBA (Rady FlexMBA)

Pelajar FlexMBA adalah profesional yang bekerja dengan semangat untuk inovasi dan pemacu untuk mencipta kejayaan perniagaan. Mereka meneroka idea dan peluang baru dan menemui dan mengembangkan cara untuk mengubah perniagaan dan dunia.

Pelajar FlexMBA cemerlang dalam peranan mereka sekarang dan bersedia untuk mengambil lebih banyak tanggungjawab dan membuat sumbangan yang lebih besar. Program MBA paruh waktu membolehkan pelajar mencapai matlamat mereka dan organisasi mereka telah menetapkan untuk pembangunan pendidikan dan profesional mereka.

Sokongan untuk Pelajar FlexMBA

FlexMBA direka untuk profesional yang bekerja dengan menuntut pekerjaan dan tanggungjawab. Sokongan pentadbiran yang disediakan oleh Sekolah Rady membolehkan anda memaksimumkan masa anda memfokuskan diri pada pengajian anda dan membina hubungan yang kukuh dengan rakan-rakan pelajar, profesor, dan pemimpin perniagaan. Apabila kehidupan berlaku, kakitangan FlexMBA menawarkan nasihat dan bantuan untuk memastikan anda mengekalkan kemajuan akademik anda dan mencapai matlamat anda.... [-]

Amerika Syarikat San Diego
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
24 - 30 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

StartR - Rady School's Accelerator

Rady School of Management
Alamat
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 San Diego, California, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 858-534-9000