Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Pernyataan wawasan

Kami berusaha untuk menjadi, inovatif, pelajar-fokus, dan penyelidikan intensif komuniti pembelajaran bertaraf dunia yang pendahuluan perniagaan, kerajaan, dan masyarakat.

Kenyataan Misi

Kami menyediakan individu untuk cemerlang dalam kerjaya mereka, melibatkan diri dalam komuniti mereka, dan memenuhi cabaran dunia perniagaan global melalui, pendidikan berasaskan penyelidikan inovatif dan jangkauan.

Di peringkat antarabangsa Accredited Business School

Akreditasi AACSB

Yang Paul College memegang penghormatan berbeza yang diiktiraf oleh AACSB International (Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah Perniagaan), agensi akreditasi utama bagi sekolah-sekolah perniagaan di seluruh dunia. AACSB diiktiraf sekolah mengesahkan komitmen mereka terhadap kualiti dan penambahbaikan yang berterusan melalui semakan yang ketat dan menyeluruh. Hanya 560 buah sekolah antarabangsa telah memenuhi atau melebihi standard yang ketat AACSB untuk dianugerahkan akreditasi elit ini.

akreditasi AACSB International meyakinkan pihak berkepentingan bahawa sekolah-sekolah perniagaan:

  • Menguruskan sumber untuk mencapai misi yang bertenaga dan relevan.
  • Perniagaan Advance dan pengetahuan pengurusan melalui fakulti biasiswa.
  • Memberi pengajaran berkaliber tinggi kualiti dan kurikulum semasa.
  • Memupuk interaksi yang bermakna antara pelajar dan fakulti yang berkelayakan.
  • Melahirkan graduan yang telah mencapai matlamat pembelajaran yang ditetapkan.

Akreditasi ACPHA

Pengurusan Hospitaliti di University of New Hampshire juga diiktiraf oleh ACPHA (Suruhanjaya Akreditasi Program Pentadbiran Hospitaliti). ACPHA akreditasi mempunyai dua tujuan asas: untuk memberi jaminan kepada kualiti program dan untuk membantu dalam peningkatan institusi atau program.

Akreditasi NEASC

Semua program UNH juga diiktiraf oleh NEASC, The New England Persatuan Sekolah dan Kolej. NEASC, agensi accreditating serantau tertua negara, berkhidmat kepada lebih daripada 2,000 institusi awam dan swasta di Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island, dan Vermont, serta sekolah antarabangsa Amerika di lebih daripada 60 negara.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

Dalam sepenuh masa ini, pantas MBA program, anda akan memperolehi ijazah lanjutan daripada institusi yang diiktiraf AACSB-dalam masa kurang dari 1 tahun. ... [+]

Kini menerima permohonan untuk JATUH 2017 !!

kurikulum baru dan inovatif kami telah direka khusus untuk mempercepatkan kemajuan anda melalui sangat-kedudukan program MBA ini diiktiraf AACSB. Kami melakukan ini dengan mengintegrasikan kursus, mengenal pasti kemahiran utama dan konsep yang diperlukan untuk berjaya dalam perniagaan, dan kemudian membantu anda untuk menguasai kemahiran dan konsep melalui perbincangan kelas, kes, kuliah tetamu dan projek.

Program ini termasuk New York Residency, Projek Consulting korporat, dan Residency Antarabangsa.

The Pengkhususan ALL-NEW untuk Kejatuhan 2017 akan: Kewangan (Corproate, Investments, General) Data & Perniagaan Analytics Marketing (Pembangunan Produk Baru, Digital Marketing, General) perniagaan global Pertumbuhan dan Inovasi pengurusan hospitaliti ... [-]
Amerika Syarikat Durham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu