Baca keterangan rasmi

Persekitaran kerja dunia perniagaan berubah dengan pesat, menjadi lebih global dan berdaya saing, dengan kemajuan teknologi yang telah merevolusikan cara kita menjalankan perniagaan.

Di Kolej Pengurusan dan Perniagaan Universiti Kebangsaan Louis , kami menggabungkan pengalaman kelas akademik biasa dan realiti dunia perniagaan. Fakulti kami mengajar teori dan konsep pengurusan yang segera berguna kepada anda dalam tugas dengan matlamat untuk melibatkan individu dan organisasi perniagaan yang berbakat dalam proses belajar dan penemuan yang kuat dan bermanfaat.

Kami membangunkan pemimpin yang cemerlang dalam pasaran yang sentiasa berubah dengan berfikir secara strategik untuk menyelesaikan masalah dan cabaran sambil memanfaatkan peluang.

Dengan berbilang lokasi dan penawaran jadual yang fleksibel, komitmen kami kepada orang dewasa yang bekerja tidak pernah menjadi lebih kuat.

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA Sambilan

National-Louis University, College of Management & Business

Pelajar MBA dapat memilih dari tiga konsentrasi: Konsentrasi Pengurusan Am, Konsentrasi Kewangan, dan Konsentrasi Pemasaran. ... [+]

Program MBA di Kolej Pengurusan dan Perniagaan Universiti Kebangsaan Louis menawarkan pelbagai kursus yang akan membentangkan pengamal berpengalaman dengan kemahiran kewangan / perakaunan / ekonomi, serta kemahiran orang / kepimpinan praktikal yang diperlukan untuk berjaya dalam semakin kompleks hari ini tetapan organisasi. Kursus-kursus ini direka untuk menangani masalah praktikal, bukannya teori, supaya pelajar dapat menggunakan pengetahuan dan kemahiran baru mereka dalam tetapan kerja mereka dengan segera. Selanjutnya, kursus dipersetujui untuk menyediakan kesinambungan dan akan mengandungi tema dan benang yang sama. Tema dan tema ini termasuk isu komunikasi, isu kepelbagaian, undang-undang dan etika, serta pemikiran strategik dan kemahiran kepimpinan. Program ini dirancang untuk melayani orang dewasa yang bekerja di organisasi yang kompleks, orang awam serta swasta, bukan untuk keuntungan dan keuntungan, dan membantu mereka bekerja dengan lebih berkesan dengan atasan, rakan sebaya dan orang bawahan dalam mengenal pasti, menjelaskan dan menyelesaikan matlamat dan masalah organisasi. Program MBA ini ditawarkan di lokasi-lokasi terpilih yang sesuai untuk orang dewasa yang bekerja yang bertemu dalam kumpulan kohort yang tetap bersama untuk keseluruhan program.... [-]

Amerika Syarikat Chicago
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
21 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu