Miami Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

PEMIMPIN DALAM PENDIDIKAN DAN PENYELIDIKAN PERNIAGAAN

Ditubuhkan pada tahun 1929, University of Miami School of Business adalah pemimpin dalam menyediakan individu dan organisasi untuk cemerlang dalam perniagaan global yang kompleks, dinamik, dan saling berkaitan. Salah satu daripada 12 sekolah dan kolej di University of Miami, Sekolah menawarkan program pendidikan sarjana, tuan, doktoral, dan eksekutif. Dengan lokasinya di pusat utama untuk perniagaan antarabangsa, Sekolah diiktiraf untuk perspektif global, kepelbagaian pelajar dan fakulti, dan penglibatan dengan komuniti perniagaan.

MEMBANGUNKAN PEMIMPIN GLOBAL DI CROSSROADS AMERICAS

Misi Miami Business School adalah untuk membangunkan idea inovatif dan pemimpin berprinsip yang mengubah perniagaan dan masyarakat global. Kami menganggap pemimpin yang mentakrifkan pengetahuan dan praktik perniagaan dalam istilah yang paling luas, membentuk biasiswa perniagaan dan bagaimana perniagaan difikirkan, dan menetapkan standard untuk pendidikan perniagaan.

BANGUNAN PERSPEKTIF GLOBAL

University of Miami Business School adalah pemimpin dalam menyediakan individu dan organisasi untuk unggul dalam dunia perniagaan antarabangsa yang kompleks, dinamik, dan saling berkaitan. Dengan lokasinya di persimpangan di benua Amerika, di salah satu pusat perniagaan yang paling pelbagai dan dinamik, Sekolah diiktiraf untuk perspektif globalnya. Di Rumah untuk Pusat Pendidikan dan Penyelidikan Perniagaan Antarabangsa (CIBER), Sekolah menawarkan banyak peluang pembelajaran antarabangsa untuk pelajar sarjana dan pelajar siswazah.

KEBERKESAN DISTINCTIF

The Miami Business School dibezakan oleh kumpulan terpilih Bidang Kecemerlangan - bidang di mana kita menggunakan aset tempatan yang unik untuk membangunkan program penyelidikan dan pengajaran yang cemerlang.

  • Keusahawanan - The Miami Business School berkomitmen untuk memupuk keusahawanan pelajar dan kepimpinan pemikiran keusahawanan.
  • Pengurusan dan Dasar Sektor Kesihatan - Sekolah adalah pemimpin dalam pendidikan, penyelidikan dan komuniti outreach yang difokuskan pada perniagaan penjagaan kesihatan.
  • Harta Tanah - Sekolah menyampaikan program hartanah akademik inovatif melibatkan komuniti perniagaan dalam dialog mengenai perniagaan hartanah.
This school offers programs in:
  • English

Lihat EMBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

MBA Eksekutif Global

Online & Campus Combined Sepenuh masa 17  September 2018 Amerika Syarikat Coral Gables

Mewujudkan reputasi global dan hubungan erat dengan komuniti perniagaan antarabangsa, program EMBA Global menyediakan peluang yang tidak berkesudahan untuk mendapatkan pendedahan multikultural yang tiada tandingan semasa mengambil kerjaya dan perniagaan anda ke peringkat seterusnya tanpa menjejaskan jadual kerja anda yang sedia ada. [+]

PROGRAM MBA GLOBAL EXECUTIVE:

Miami adalah hab perniagaan global terkemuka dengan gabungan budaya kosmopolitan yang berat serta rumah kepada program MBA Eksekutif Global kelas dunia Miami Business School . Mewujudkan reputasi global dan hubungan erat dengan komuniti perniagaan antarabangsa, program EMBA Global menyediakan peluang yang tidak berkesudahan untuk mendapatkan pendedahan multikultural yang tiada tandingan semasa mengambil kerjaya dan perniagaan anda ke peringkat seterusnya tanpa menjejaskan jadual kerja anda yang sedia ada.

WHO PROGRAM INI ADALAH UNTUK:

Calon MBA Eksekutif Global yang ideal adalah pemimpin perniagaan yang bercita-cita tinggi, berjaya dan dinamik dengan pengalaman perniagaan yang penting. Program MBA Eksekutif yang inovatif ini secara unik menumpukan pada cabaran dan peluang yang dihadapi oleh pengurus dan organisasi yang bekerja dalam ekonomi global dan pasaran pertumbuhannya yang tinggi.... [-]


Contact

Alamat 5250 University Dr.
Coral Gables, Florida, Amerika Syarikat
Telefon +1 305-284-4643