Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan Merit Telah ditubuhkan pada tahun 2012 sebagai sekolah lepasan perniagaan yang menawarkan kualiti MBA dalam talian DAN Ijazah sijil perniagaan siswazah.

merit Adalah sebuah sekolah perniagaan baru untuk pelajar moden yang moden dan terlatih. Melalui platform pembelajaran dan sistem sokongan dalam talian kami, kami menawarkan akses yang sangat berpatutan kepada program perniagaan yang berkualiti untuk orang dewasa yang bekerja dari seluruh dunia. Matlamat kami adalah untuk meningkatkan akses kepada pendidikan pengurusan kualiti dan peluang kerjaya untuk pemimpin perniagaan, pemilik dan usahawan.

merit pelajar yakin, optimis, dan pemimpin etika yang melampaui sempadan negara. merit graduan mahir dalam pemikiran kritis, penyelesaian masalah, teknologi dan kemahiran persembahan - sifat penting untuk kejayaan keusahawanan dan organisasi.

Kami berbangga dengan fakulti pengamal kelas dunia dan kurikulum yang relevan, yang melibatkan pelajar Setiap benua Eropah, Amerika, Dan Asia. merit membolehkan orang dewasa bekerja untuk mengakses pendidikan berkualiti pada bila-bila masa, di mana sahaja. Sekolah ini pada asalnya dikenali sebagai Akademi Eksekutif Scottsdale dan masih beroperasi dari Scottsdale, Arizona. merit Diiktiraf dalam bidang pendidikan perniagaan siswazah dan keusahawanan. merit Berbangga dalam menyampaikan ketat, MBA gaya Amerika kepada populasi pelajar global, yang ingin kekal semasa dengan prinsip dan amalan perniagaan moden. Untuk 2016, Sekolah Perniagaan Merit menawarkan program MBA dalam talian berlesen penuh dengan tarikh permulaan yang fleksibel dan kepekatan yang relevan - sesuai untuk individu terkurung masa yang ingin memajukan kerjaya mereka atau memulakan perniagaan baru.

Akreditasi

Sekolah Perniagaan Merit adalah negara berlesen dan menjajarkan programnya dengan piawaian akreditasi yang diiktiraf oleh CHEA, yang diiktiraf secara nasional. Merit menyampaikan arahan pasca siswazah berkualiti tinggi menggunakan pelbagai langkah penilaian dan bekerja dengan akreditor nasional dan khusus yang bersesuaian.

Pelajar antarabangsa

Lebih daripada 80% pelajar Merit berasal dari negara bukan AS, mewujudkan masyarakat pendidikan yang pelbagai dan bertenaga. Pelajar antarabangsa yang bukan warganegara atau penduduk tetap di Amerika Syarikat adalah dialu-alukan untuk memohon kemasukan ke MBA Merit dan program sijil lepasan. Disebabkan sifat dalam talian program kami, Sekolah Perniagaan Merit tidak dapat mengeluarkan dokumentasi I-20 untuk membolehkan pelajar MBA antarabangsa memasuki AS pada visa pelajar.

Walau bagaimanapun, menerusi Portal Pembelajaran Global dan ahli fakulti yang cemerlang, Merit menyediakan peluang yang tidak tertandingi untuk pelajar MBA antarabangsa untuk mendapatkan pendidikan perniagaan gaya ala Amerika yang berkualiti dan berpatutan. Tidak ada keperluan penduduk. Anda boleh belajar dan belajar di mana sahaja anda tinggal. Terdapat pelbagai pilihan pembayaran juga.

Ingin mengetahui lebih lanjut? Hubungi wakil Merit hari ini dan cari tahu bagaimana untuk mengambil langkah seterusnya.

Program diajar dalam:
English