Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Kenyataan Misi

Meredith College, Berasaskan seni liberal dan komited untuk menyediakan profesional, mendidik dan memberi inspirasi kepada pelajar untuk hidup dengan integriti dan menyediakan kepimpinan untuk keperluan, peluang dan cabaran masyarakat.

Apa yang membuatkan Meredith kuat?

Kita boleh menjawab soalan itu apa-apa bilangan cara: 19,000 graduan kami yang akan kuat di seluruh negara dan di seluruh dunia. Pelajar pintar kami yang terlibat dalam penyelidikan, pembelajaran perkhidmatan, belajar di luar negara dan bersedia untuk membuat perubahan dalam komuniti mereka. Fakulti berbakat dan kakitangan yang membuat Meredith College kuat setiap hari dengan komitmen yang tidak berbelah bahagi mereka kepada misi Meredith. Semua akan kuat.

Kedudukan kuat

 • Secara konsisten disenaraikan sebagai sebuah daripada 10 kolej terkemuka di Selatan oleh US News & World Report
 • Merupakan antara 20% daripada kolej di negara ini dengan Forbes.com
 • Adalah salah satu daripada "Kolej Terbaik di Tenggara" menurut The Princeton Review
 • Telah dinamakan sebagai "Kolej Cemerlang"
 • Dinamakan sebagai salah satu kolej North Carolina terbaik dengan BestColleges.com
 • Antara "Top 50 Alma Maters Lembaga Negara Certified Guru." Meredith adalah satu-satunya institusi swasta di North Carolina untuk membuat senarai, yang disusun oleh Lembaga Kebangsaan bagi Piawaian Pengajaran Profesional.
 • Dinamakan sebagai Mesra Sekolah Tentera 2014. Senarai ini memberi penghormatan atas 15 peratus daripada kolej, universiti dan sekolah-sekolah perdagangan di negara ini yang melakukan paling memeluk ahli Amerika perkhidmatan tentera, veteran, dan pasangan sebagai pelajar dan memastikan kejayaan mereka di kampus.
 • Dimasukkan pada 2015 Pekerjaan STEM Diluluskan Senarai Kolej
 • Dinamakan sebagai salah satu Top 10 Kolej dan Universiti di North Carolina oleh Kolej Fakta, dalam senarai dihebahkan oleh USA Today College.
 • Diberi nilai nombor lima pada kedudukan Kolej Kolej Choice 2015 Best Wanita AS. Meredith menjaringkan 91 dalam reputasi akademik, yang merupakan yang kedua tertinggi dalam senarai.

Lebih daripada satu ratus tahun yang lalu, Meredith College dibuka dengan hanya lebih 200 wanita. Hari ini, badan pelajar kami telah berkembang untuk merangkumi hampir 2,000 pelajar, termasuk lelaki yang merupakan sebahagian daripada program siswazah kami. Semua belajar untuk meningkatkan kekuatan mereka, meluaskan perspektif mereka, dan bersedia untuk kehidupan kesan dan terbilang. Semua akan kuat.

Visi

Meredith College dihormati di peringkat kebangsaan sebagai persekitaran pembelajaran yang bertenaga di mana pelajar meningkatkan kekuatan mereka, meluaskan perspektif mereka, dan bersedia untuk kehidupan kesan dan terbilang.

Nilai

Yang Masyarakat Meredith College didedikasikan kepada nilai-nilai teras yang diambil daripada misi dan warisan Meredith, termasuk penubuhan sebagai sebuah kolej wanita oleh North Carolina Baptist.

Nilai-nilai ini menjadi asas bagi program-program kami, interaksi kami dengan satu sama lain dan jangkauan kami di luar kampus:

 • Integriti ... mendukung piawaian kebenaran dan kehormatan diri;
 • Kebebasan intelektual ... memupuk semangat keterbukaan dan siasatan, dan menghormati pelbagai perspektif dan suara-suara;
 • Kecemerlangan akademik ... menggalakkan biasiswa, inovasi, rasa ingin tahu, cabaran intelek, kerja keras, dan pembelajaran sepanjang hayat;
 • Kewarganegaraan global yang bertanggungjawab ... menyumbang perubahan positif melalui kepimpinan beretika dan penglibatan sivik;
 • Pembangunan peribadi ... berhasrat pertumbuhan intelektual, peribadi, dan rohani melalui pembelajaran berstruktur dan individu dan pengalaman;
 • Kepelbagaian agama ... avowing warisan Kristian Kolej sambil menghormati semua agama dan kepercayaan rohani; dan
 • Relevan ... memenuhi keperluan masyarakat dengan mendidik pelajar dalam program-program yang menyediakan mereka untuk masa akan datang.

Mengenai Meredith

Disewa pada tahun 1891, Meredith College dibuka dengan hanya lebih 200 wanita. Hari ini, badan pelajar kami telah berkembang kepada hampir 2000 dan termasuk orang-orang di peringkat siswazah. Meredith mencabar pelajar untuk menerokai minat, mengembangkan kemahiran mereka, dan membina kekuatan mereka. Graduan kita pergi untuk menggunakan akal dan kebolehan mereka untuk memberi kesan positif ke atas dunia. Pada 124 tahun dan kiraan, Meredith College masih kukuh.

Fakta Cepat

 • Jurusan ijazah, belum dewasa dan kepekatan: lebih 80
 • Coeducational siswazah dan sijil program: 16
 • Ijazah sarjana muda: BA, BS, BM, BSW
 • Ijazah Siswazah: MAT, MBA, M.Ed., MS dalam Pemakanan
 • Pelajar nisbah / fakulti: 12: 1
 • Saiz kelas Etnik: 17

pelajar

 • Pelajar datang dari 26 negeri dan 39 negara
 • Jumlah pendaftaran: 1885
 • Pendaftaran Siswazah: 241
 • Pelajar pelbagai budaya: 25%

Pengalaman

 • Kelab pelajar dan organisasi: 100 +
 • Bahagian III pasukan olahraga: 8
 • 32% pelajar mengambil bahagian dalam penyelidikan sarjana muda
 • Hampir 30% pelajar mengambil bahagian dalam kajian di luar negara (berbanding dengan purata negara sebanyak 9%)

Hasil

 • 94% daripada graduan kita bekerja atau melanjutkan pengajian siswazah dalam tempoh beberapa bulan yang singkat selepas tamat pengajian.
 • 93% daripada graduan kita akan memilih Meredith lagi, dan 97% akan mengesyorkan Meredith kepada orang lain.
 • 97% daripada graduan kami sangat berpuas hati dengan pengalaman akademik mereka
 • Graduan yang tinggal di semua 50 negeri dan di luar negara: 19000
Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Meredith College

... [+]

[-]
Amerika Syarikat Raleigh
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Meredith College

Keusahawanan adalah salah satu bidang pengajian yang paling pesat berkembang di sekolah-sekolah perniagaan di seluruh Amerika Syarikat. Lebih daripada 65% milenium mempun ... [+]

Keusahawanan adalah salah satu bidang pengajian yang paling pesat berkembang di sekolah-sekolah perniagaan di seluruh Amerika Syarikat. Lebih daripada 65% milenium mempunyai minat yang besar untuk menjadi seorang usahawan.

Untuk memenuhi minat yang semakin meningkat ini, bermula Musim Panas 2018, Meredith akan menawarkan Konsentrasi dalam Keusahawanan dan Perniagaan Keluarga . Di samping itu, program MBA akan menawarkan Sijil Keusahawanan dan Perniagaan Keluarga , termasuk "kem boot" keusahawanan untuk pelajar yang mengikuti sijil pascasiswazah.

"Walaupun kebanyakan program keusahawanan cenderung memberi tumpuan kepada permulaan 'unicorn' yang mempunyai potensi pertumbuhan tinggi, Meredith College menyediakan persekitaran yang hebat untuk usahawan pragmatik dan praktikal 'setiap hari'." Kristie Ogilvie, Dekan, Sekolah Perniagaan... [-]

Amerika Syarikat Raleigh
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Meredith College

Pemimpin dalam pengurusan sumber manusia di Raleigh dan seterusnya adalah penting untuk kejayaan mana-mana organisasi. Mereka selalunya kesan pertama dan terakhir syarika ... [+]

Pergi kuat untuk pengurusan sumber manusia.

Pemimpin dalam pengurusan sumber manusia di Raleigh dan seterusnya adalah penting untuk kejayaan mana-mana organisasi. Mereka selalunya kesan pertama dan terakhir syarikat membuat pekerja. Oleh itu, profesional pengurusan sumber manusia yang kuat, berpengetahuan, dan beretika sentiasa mendapat permintaan tinggi. Untuk memenuhi keperluan profesional mahir, MBA Meredith kini menawarkan kepekatan pengurusan sumber manusia . Kepekatan ini direka untuk melengkapkan kurikulum teras MBA (dan memanfaatkan kekuatan ketara Meredith dalam bidang). Dengan melengkapkan MBA dengan tumpuan dalam pengurusan sumber manusia, anda akan meningkatkan kerjaya anda dan mewujudkan peluang untuk kemajuan profesional. Melalui program MBA Meredith dengan HR di Raleigh, anda akan belajar untuk membuat keputusan kakitangan strategik dan ins dan keluar pekerja dan hubungan buruh. Anda akan mahir dalam menarik, memotivasi, dan mengekalkan bakat terbaik untuk organisasi anda. Anda akan menjadi profesional perniagaan yang lebih kuat. Untuk mendapatkan tumpuan, anda akan melengkapkan Core MBA 24 jam kredit - bersama dengan tiga pilihan HRM untuk sejumlah 33 jam kredit.... [-]

Amerika Syarikat Raleigh
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Meredith College

Pergi kukuh untuk pengurusan projek. Permintaan bagi pengurus projek mahir berkembang secara mendadak di seluruh Amerika Syarikat dan juga di kawasan Segi Tiga. ... [+]

Pergi kukuh untuk pengurusan projek. Permintaan bagi pengurus projek mahir berkembang secara mendadak di seluruh Amerika Syarikat dan juga di kawasan Segi Tiga. Permintaan yang tinggi untuk profesional berorientasikan projek bermakna bahawa individu yang mempunyai pengetahuan pengurusan projek yang terbukti dan kemahiran yang pampasan, dengan kedua-dua gaji purata dan pertumbuhan gaji mencerminkan bahawa permintaan yang meningkat.

Bagi memenuhi keperluan untuk profesional projek yang kompeten, Meredith MBA menawarkan kepekatan pengurusan projek. kepekatan melengkapi kurikulum teras MBA. Dengan melengkapkan MBA dengan kepekatan dalam pengurusan projek, anda akan meningkatkan kerjaya anda dan mewujudkan peluang untuk kepimpinan dan kemajuan. ... [-]

Amerika Syarikat Raleigh
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Strong Story | Kacie Fore

The Meredith College MBA