Medaille College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ini adalah Medaille College

Medaille College adalah kolej empat tahun yang tidak berkesinambungan dengan kampus di Buffalo, Rochester dan dalam talian. Medaille memberi tumpuan kepada kejayaan anda sebagai seorang pelajar dan sebagai seorang profesional masa depan dengan menawarkan program ijazah sarjana muda dan siswazah secara langsung, persekitaran pembelajaran berasaskan pengamal di kampus dan di komuniti New York Barat.

Mengapa Medaille?

Kami menyediakan anda untuk komitmen seumur hidup untuk kemampanan sivik dan kejayaan profesional dengan memberikan anda akses awal kepada latihan kerjaya. Anda melakukan lebih daripada belajar dari buku teks. Anda belajar dengan melakukan. Daripada membaca cara menggunakan amalan psikoterapi, anda melihat profesional yang sebenar dalam sesi tersebut. Daripada mempelajari rancangan perniagaan lama, anda bekerja dengan satu pasukan untuk membangunkan rancangan baru yang menyelamatkan perniagaan nyata di Buffalo.

Komuniti anda adalah kelas anda di Medaille College . Pembelajaran melangkaui empat dinding sebuah dewan kuliah. Anda pergi ke lapangan dan menyelesaikan masalah sebenar mengenai komuniti setempat anda. Buat algoritma yang lebih sesuai dengan mentor dengan remaja di Big Brothers Big Sisters. Inilah cara Medaille melatih anda untuk menjadi individu yang beretika dan bertanggungjawab secara peribadi terhadap seluruh kehidupan anda.

Hubungan yang anda bina di Medaille juga seumur hidup. Anda mula membina rangkaian profesional pada hari anda tiba di kampus. Pengajar anda melayan anda kurang seperti seorang pelajar dan lebih seperti rakan sekerja masa depan. Alumni kami sentiasa kembali ke kampus untuk siri penceramah khas, perbincangan panel atau hanya untuk mengatakan, "Hai." Sebaik sahaja anda menjadi ahli keluarga Medaille, anda mempunyai sistem sokongan yang melampaui kampus Buffalo kami sebagai graduan Medaille membuat perbezaan di seluruh dunia.

Anda boleh membuat perbezaan dengan menyertai aktiviti pelajar, kelab dan organisasi, dan olahraga. Medaille mempunyai kelab untuk hampir setiap minat kerjaya dan program akademik. Menjadi pemain pasukan dalam komuniti atau di gim sebagai medan Medaille berjaya pasukan olahraga NCAA Division III untuk lelaki dan wanita. Tidak kira apa minat anda, kami semua bermain di pasukan yang sama di Medaille. Kita semua adalah Mavericks.

Tidak kira apa jenis pelajar anda, Medaille College mempersiapkan anda untuk apa sahaja yang akan datang. Medaille adalah di mana anda menjadi pusat perhatian. Di sinilah kita fokus pada kejayaan anda. Di sinilah kolej memenuhi kerjaya.

Misi

Misi Medaille College adalah untuk mendidik dan mengembangkan individu yang berkuasa untuk pencapaian akademik, kejayaan kerjaya, dan penglibatan sivik, sehingga menyumbang kepada demokrasi yang sihat, pelbagai.

Visi

Medaille College akan dikenali sebagai pemimpin dalam memberikan inspirasi dan peluang kepada pelajar, fakulti, kakitangan, alumni, dan masyarakat dengan menyokong pembangunan akademik, transformasi peribadi yang positif dan pemikiran sivik yang kuat.

Nilai

Rasa ingin tahu

Kami komited untuk memberi inspirasi kepada rasa ingin tahu intelektual dan keajaiban sebagai asas untuk pencapaian akademik, profesional dan sivik. Kami berdedikasi untuk memelihara dan menyokong persekitaran pendidikan kreativiti, semangat, dan inovasi.

Kecemerlangan

Kami berusaha untuk mengekalkan dan menyokong budaya pertumbuhan intelektual dan peribadi. Kami menggalakkan pencapaian tahap pencapaian akademik, sivik dan peribadi yang tertinggi.

Integriti

Kami berdedikasi untuk menyediakan suasana amanah, dan secara aktif akan melibatkan dunia dengan kejujuran, rasa hormat, tanggungjawab, maruah, dan belas kasihan. Kami berpegang pada piawaian etika dan tanggungjawab peribadi.

Komuniti

Kami menghargai komuniti sebagai datang bersama pelbagai individu yang berusaha mewujudkan masyarakat yang inklusif, mendukung dan kolaboratif.

Di mana Kolej Bertemu Kerjaya

Pelajar Medaille belajar dengan melakukan. Anda melakukan lebih daripada membaca tentang cara merawat penyakit, anda mengendalikan rawatan pada haiwan hidup dalam makmal yang paling canggih. Anda tidak hanya menulis skrip untuk siaran televisyen, anda menghasilkan satu live di studio. Medaille mempunyai makmal interaktif yang memberikan anda pengalaman hands-on yang tidak ternilai.

Apa cara yang lebih baik untuk bersedia untuk kerjaya masa depan anda daripada belajar di tempat kerja bersama profesional yang sebenar? Pembelajaran pembelajaran adalah di tengah-tengah Kelebihan Medaille kerana anda diletakkan di lapangan dengan latihan, pengajaran, dan tugasan pengajaran pelajar. Pengayaan selanjutnya datang dari siri penceramah, pasukan dan persekitaran pembelajaran kohort, dan pemerhatian. Projek batu permata adalah peluang anda untuk menyusun semuanya dan membuat penyelesaian yang bermakna untuk masalah sebenar dalam bidang anda. Anda akan menjadi lebih bersedia untuk mendarat pekerjaan impian anda daripada persaingan anda kerana anda telah mengalami apa yang ia suka di tempat kerja dan mengetahui cara menyelesaikan masalah dunia nyata.

Pembelajaran yang berasaskan pengamal, berpusatkan pelajar dan pengalaman menjadikan Medaille tempat tempat karier bertemu dengan karier.123846_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg Dylan Gillis / Unsplash

Kejayaan Pelajar - Pelajar

Pencapaian utama yang anda bekerja dalam pendidikan tinggi adalah ijazah. Medaille College mempunyai sistem terbukti untuk membantu memastikan kejayaan akademik anda dan tamat pengajian yang tepat pada masanya. Pusat Sokongan Akademik, Perkhidmatan Kecacatan, Pusat Khidmat Nasihat dan Perancangan Kerjaya adalah tonggak Pusat Sukses Pelajar Medaille. Fungsi one-stop-shop ke arah matlamat yang sama: Dapatkan tahap yang anda inginkan secepat mungkin.

Bagaimana ini dicapai? Melalui bimbingan dan bimbingan yang rapat. Fakulti dan penasihat membantu anda membangunkan rancangan kejayaan akademik, mendapat sokongan yang anda perlukan untuk berjaya dalam kelas, membantu anda dengan jadual kelas, membantu anda menetapkan matlamat yang boleh dicapai dan lulus anda tepat pada masanya. Medaille mempunyai sistem yang menempatkan anda dalam kedudukan yang terbaik untuk berjaya. Anda tidak pernah ditinggalkan tanpa seseorang untuk mendapatkan panduan. Mentor anda masih mengamalkan profesional. Mereka memberikan anda wawasan tentang apa yang diperlukan untuk merealisasikan potensi penuh anda di tempat kerja. Medaille meletakkan anda di jalan menuju kejayaan akademik dan profesional.

Pilihan Pendidikan dan Peluang

Medaille College anda tahap yang anda inginkan dengan cepat dan dengan cara yang kos efektif. Jangan biarkan apa-apa dapat dengan cara anda mencapai potensi penuh anda. Tidak kira di mana anda berada dalam kehidupan, Medaille mempunyai pelbagai pilihan pendidikan dan peluang. Anda dapat mengenal pasti jadual dan format yang berfungsi untuk anda. Pada penghujung hari, kami semua berusaha ke arah matlamat yang sama: Pengijazahan anda.

Anda mungkin berfikir ada sedikit masa untuk pendidikan anda. Kami faham bahawa kehidupan dapat dicapai. Inilah sebabnya mengapa Medaille menyediakan pelbagai mod penghantaran untuk membantu anda mendapatkan ijazah yang anda inginkan, sambil tetap menjaga tanggungjawab harian anda. Medaille memudahkan anda mendaftar untuk kelas dan bersedia untuk setiap kursus secara individu. Anda tahu apa yang diharapkan dalam setiap kelas anda. Tidak ada kejutan. Hibriditas pendidikan Medaille bermakna anda mendapat pembelajaran yang berasaskan pelajar, berpengalaman, berpengalaman berasaskan pelajar sama ada anda mengambil kelas di kampus atau dalam talian.

Komuniti Adakah Kelas Anda

Perkara-perkara yang anda alami dan dilakukan dalam komuniti membantu membentuk bukan sahaja masa depan anda tetapi masa depan orang lain. Para pelajar Medaille belajar di luar empat dinding bilik darjah. Komuniti anda adalah persekitaran pembelajaran anda. Melalui pembelajaran aktif dan EQUIP, Medaille College memberi tumpuan kepada kemampanan sivik. EQUIP mengajar pelajar untuk mengenal pasti, menilai dan menyelesaikan isu-isu sebenar dalam komuniti mereka sendiri. Setiap pelajar mampu perubahan yang besar, dan hubungan fakulti di kampus dengan penyelesaian masalah dunia sebenar. Apa yang anda pelajari hari ini diterapkan esok, dan memberi kesan kepada komuniti anda. Pendidikan Medaille anda secara langsung memberi kesan kepada persekitaran anda dengan cara yang positif.

Sebagai contoh, pelajar matematik telah membangunkan algoritma keserasian untuk membantu Big Brothers Big Sisters perlawanan sukarelawan yang lebih baik dan mewujudkan ikatan yang lebih kuat. Sarjana Pentadbiran Perniagaan pelajar membangunkan rancangan perniagaan untuk perniagaan baru atau berjuang di Buffalo. Sebagai contoh, Osteria 166 kini menjadi restoran pusat bandar penting kerana pelajar Medix yang inovatif yang membangunkan strategi perniagaan kreatif yang melancarkan kejayaannya.

Kejayaan benar adalah apabila anda menyedari betapa berpengaruhnya anda. Pelajar Medaille diajar tanggungjawab sivik dari hari pertama. Terokai komuniti anda, memahami utama anda, melibatkan diri anda dan melahirkan pengetahuan baru. Inilah cara anda membuat perbezaan dalam komuniti anda di Medaille, di mana kolej bertemu dengan kerjaya.

Mengenai Medaille Buffalo

Kampus Buffalo Medaille College terletak di tengah-tengah bandar dan berkongsi kepelbagaian budaya Buffalo dan semangat kebangkitan semula. Terletak di persimpangan Route 198 dan Parkside Avenue, kampus ini adalah jejak kaki jauh dari Delaware Park, pusat luas arkitek landskap terkenal Frederick Law Olmsted yang terkenal di dunia taman dan taman jalan raya sistem.

Medaille hanya beberapa minit dari sukan, seni dan budaya profesional di pusat bandar Buffalo. Sama ada anda baru ke kawasan ini atau tinggal di Western New York sepanjang hayat anda, mudah untuk mengambil kesempatan daripada apa yang ditawarkan oleh College and Buffalo.

Sebagai tambahan kepada Delaware Park, kampus Buffalo terletak bersebelahan dengan Kebun Binatang Buffalo dan terletak berhampiran dengan Galeri Seni Albright-Knox, Muzium Sains Buffalo dan tepi air berlandaskan koridor pusat bandar, yang dikenali sebagai Canalside. Di samping itu, Niagara Falls dan Toronto berada dalam jarak 30 hingga 90 minit pemanduan.

Sebaik sahaja anda meneroka kampus Medaille, anda akan menemui lebih banyak pilihan. Bersantai dengan merebut kopi di Commons Café, bersenam di Pusat Kecergasan 3,000 kaki persegi atau belajar di Fireside Lounge. Selain itu, bilik darjah kami direka bentuk untuk memberikan anda kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk kejayaan dunia sebenar.

Menawarkan tempat letak kereta yang cukup, kampus mudah diakses dengan kereta, bas atau Metro Rail. Medaille College dihidangkan oleh stesen transit pesisir NFTA Hospital Humboldt, dan pengangkutan ulang-alik peredaran kerap berjalan antara tempat letak kereta tambahan di Kebun Binatang Buffalo dan kampus.

Mengenai Medaille Rochester

Terletak di dekat Rochester's Outer Loop (I-390/590) di Brighton, kampus Rochester Medaille direka untuk menyediakan pelajar dengan alat dan teknologi yang diperlukan untuk kejayaan akademik.

Kemudahan ini mempunyai sembilan bilik darjah, masing-masing dengan kapasiti 24 orang pelajar dan memaparkan pakej teknologi mereka sendiri. Bilik darjah dilengkapi dengan alat bantuan audio-visual dan berwayar untuk akses Internet. Setiap kumpulan pelajar mempunyai peti mel di sayap bilik darjah.

Pustaka kaki kaki persegi 700 termasuk stesen kerja komputer dan ruang serba guna yang menyediakan ruang untuk mesyuarat dan bengkel sehingga 60 orang. Tersedia untuk kegunaan pelajar sebelum dan selepas sesi kelas, perpustakaan menawarkan pelbagai sumber yang berguna, seperti majalah semasa, buku teks rujukan perniagaan dan pilihan popular dari pengurusan, sumber manusia, dan topik kepimpinan.

Pejabat pentadbiran kampus termasuk Perkhidmatan Pelajar, Perkhidmatan Akademik dan Kemasukan.

Lokasi

Buffalo

Alamat
Agassiz Circle,18
14214 Buffalo, New York, Amerika Syarikat

Rochester

Alamat
South Winton Road,1880
14618 Rochester, New York, Amerika Syarikat