Baca keterangan rasmi

Terletak di tengah-tengah bahagian utara New York Tech Valley, Lally Pengajian Pengurusan adalah sekolah perniagaan di Rensselaer Polytechnic Institute. Kami membangunkan bercita-cita pemimpin perniagaan yang mempunyai minat untuk inovasi dengan keupayaan untuk bekerja merentasi fungsi perniagaan. Program kami adalah dibina di sekitar tema inovasi, teknologi dan keusahawanan dalam ekonomi global.

Visi Kami

Untuk menjadi sebuah sekolah perniagaan terkemuka yang mencipta dan menyebarkan pengetahuan untuk memanfaatkan amalan pengurusan maju, pandangan analisis, dan teknologi untuk manfaat masyarakat.

Misi Kita

Bagi merapatkan pengurusan dan teknologi untuk melahirkan pemimpin perniagaan global yang canggih yang anda perlu untuk membolehkan organisasi mereka dalam penukaran idea perintis dan pandangan analisis ke dalam produk-produk inovatif, proses, dan perniagaan.

Nilai-nilai kita

Roh Inovatif - Kami mempunyai keyakinan untuk berfikir dari segi apa yang baru, mungkin, dan menarik, dan keberanian untuk mengubah dunia berdasarkan kesimpulan kami. Kesan dan Relevan - Kami membuat perbezaan melalui ketat dan praktikal penyelidikan, pendidikan, dan aplikasi. Terlibat dan Komuniti Menyokong - Kami bekerja bersama-sama membina dan secara aktif ke arah kebaikan sekolah, institut, dan masyarakat global. Kerancakan Intelek - Kami menggalakkan persekitaran yang menggalakkan pertukaran idea, yang membawa kepada pandangan dan penemuan.

Sebagai pelajar Lally anda akan:

Menerima pendidikan cemerlang dalam asas-asas perniagaan. Mempelajari kemahiran khusus yang diperlukan untuk berjaya di tempat kerja masa depan. Membangunkan kemahiran untuk mengintegrasikan teknologi di seluruh fungsi perniagaan untuk hasil komersial. Memperoleh pengalaman "dunia sebenar" melalui kajian yang menekankan tangan-projek dan kerja berpasukan dari satu hari. Memanfaatkan sumber-sumber di Rensselaer untuk rangkaian, belajar, dan meletakkan diri anda untuk mengambil kesempatan daripada peluang-peluang perniagaan hari esok. Mempunyai akses kepada sangat dihormati fakulti antarabangsa Lally serta pelajar dan fakulti kejuruteraan, teknologi maklumat, sains, seni bina, kemanusiaan dan sains sosial, Taman Teknologi Rensselaer dan Pusat Severino Keusahawanan Teknologi.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Rensselaer Polytechnic Institute, Lally School of Management

Bagi yang cerdas teknologi, berfikiran inovasi, program MBA Lally membantu membangunkan kepakaran pelajar dalam pengurusan inovasi teknologi dan penggunaan teknologi terk ... [+]

MBA

Bagi yang cerdas teknologi, berfikiran inovasi, program MBA Lally membantu membangunkan kepakaran pelajar dalam pengurusan inovasi teknologi dan penggunaan teknologi terkini untuk membantu fungsi perniagaan. Mengapa Pilih MBA Lally?

Belajar untuk menguruskan inovasi yang didorong oleh teknologi novel. Menjadi orang yang berpengaruh dalam pertumbuhan, syarikat berasaskan teknologi. Melibatkan diri dalam persekitaran keusahawanan. Ketahui bagaimana asas-asas perniagaan dipertingkatkan melalui penggunaan teknologi. Mengejar pelbagai kursus dan mendapatkan kedalaman dalam satu atau dua kawasan tumpuan. Memohon portfolio alat pengurusan teknologi. Membangunkan minda keusahawanan yang boleh anda gunakan dalam permulaan atau perniagaan yang ditubuhkan. Membangun kepakaran melalui latihan dan perkongsian dengan organisasi perniagaan yang dihormati Kembali ke pasaran pekerjaan tepat pada masanya untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran baru. Memperoleh manfaat daripada sumber kerjaya dan sokongan pembangunan profesional dan bengkel. ... [-]
Amerika Syarikat Troy
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lally School of Business and Management
Alamat
Rensselaer Polytechnic Institute (RPI) 110 Eighth Street Troy, NY
Troy, New York, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 518-276-6000