Read the Official Description

Yang Pusat Pengajian Siswazah menawarkan program ijazah sarjana yang direka secara unik bagi mereka yang ingin mencapai tahap seterusnya dalam industri fesyen yang telah berkembang semakin mencabar dan berdaya saing.

Sebagai seorang pelajar di sini, anda akan belajar untuk mengemudi kerumitan global, teknologi baru muncul, dan kepelbagaian sosial dan budaya dalam persekitaran perniagaan yang pesat berubah. Anda juga akan membangunkan kemahiran analitikal, teknologi dan komunikasi yang diperlukan untuk mencapai kedudukan yang profesional anda inginkan atau mencapai matlamat keusahawanan anda.

LIM College menawarkan suasana intim, sokongan dan profesor dan ahli kakitangan pentadbiran mengiktiraf dan menghormati kepelbagaian keperluan pelajar. Jika dan apabila masalah timbul, penyelesaian tidak pernah jauh di belakang.

Kemasukan

kemasukan ke College LIM membawa bersamanya harapan bahawa pelajar akan menjalankan diri mereka sebagai individu yang bertanggungjawab dalam masyarakat LIM College dan secara profesional ketika mewakili LIM College. Ini termasuk jangkaan bahawa pelajar akan mematuhi semua undang-undang; akan mematuhi peraturan-peraturan LIM College; akan mengekalkan standard integriti yang tinggi dan kejujuran; akan menghormati hak-hak, keistimewaan dan harta LIM College dan ahli-ahli masyarakat LIM College. Pelajar tidak akan mengganggu sah urusan LIM College dan dijangka akan menghormati pada setiap masa untuk ahli-ahli LIM Kolej komuniti, tetamu dan vendor LIM College.

FAKULTI

ahli fakulti LIM Kolej tahu apa yang mereka bercakap. Mereka membawa pelbagai pengalaman profesional dan pencapaian akademik ke kelas. Ramai daripada profesor kami memegang atau pernah memegang jawatan peringkat tinggi dalam industri fesyen. Membawa pengetahuan yang luas, pengalaman, dan sambungan, ini pengamal mengalami dilengkapi dengan baik untuk membimbing pelajar-pelajar kita melalui kerumitan perniagaan fesyen.

Programs taught in:
English

I am LIM

2015 LIM Commencement Promo