Kelley School of Business Indiana University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Kelley School menawarkan pendidikan perniagaan top-tier memberi tumpuan kepada membimbing anda ke arah kejayaan yang sebenar anda sendiri.

Pada Kelley Sekolah Perniagaan, kita berada dalam perniagaan untuk mewujudkan momentum kerjaya. Pelajar-pelajar kita mempunyai bakat untuk berjaya, rendah hati untuk berkembang dan ketabahan untuk tabah. Semangat-digabungkan dengan pendidikan yang hanya elit Kelley Sekolah boleh memberikan-keputusan dalam graduan dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menghadapi cabaran baru, untuk membuat perubahan positif mungkin dan untuk menyumbang kepada organisasi mereka dari satu hari.

Kami mempunyai akar kita dalam perjalanan perniagaan yang pertama ditawarkan di Indiana College di Bloomington pada tahun 1830. Indiana College berkembang menjadi Indiana University, dan Sekolah Perniagaan dan Kewangan, ditubuhkan pada tahun 1920, meningkat menjadi Kelley Sekolah Perniagaan. Kami telah menawarkan kursus perniagaan di kampus Indianapolis kami sejak 1916, dilaksanakan pendidikan eksekutif pada tahun 1952 dan pendidikan perniagaan awal pada skala global. garis masa kami mempamerkan lebih daripada 100 tahun kecemerlangan perniagaan.

mengenai kelley

Perekrut memberitahu kami mereka mencari pelajar dan graduan kami untuk, sikap rajin positif mereka dan keyakinan mereka yang berasal dari dunia sebenar, pendidikan berkenaan fakulti kami menyampaikan pada setiap peringkat ijazah.

ahli fakulti kami meminta, dan mendapatkan, yang terbaik daripada pelajar-pelajar kita. pelajar Kelley belajar bagaimana untuk memandu keputusan. kualiti ini dapat dilihat dalam pelajar yang luar biasa kadar kerja-tawaran kami, reputasi perkhidmatan kerjaya dan kedudukan global kami sebagai sekolah perniagaan.

banner

Pergi dari masa ke momentum

Terdapat saat-saat yang penting dalam kehidupan. Mereka berlaku di mana sahaja, bila-bila masa. Satu kilatan inspirasi untuk perniagaan baru, pengenalan kepada mentor, mendarat tugas-they're detik penting besar yang menentukan anda. Dan tanpa latihan dan sokongan yang baik, itu sahaja iaitu: detik-detik tunggal yang berakhir apabila mereka akhirnya. Dengan Kelley, detik-detik meletup ke dalam reaksi rantaian peluang. Anda tidak hanya menyediakan bagi mereka; anda mampu untuk mengemudi mereka untuk membimbing diri anda ke arah kejayaan yang sebenar anda sendiri.

banner

Misi

Misi Kelley Sekolah Perniagaan adalah untuk mengubah kehidupan pelajar, organisasi dan masyarakat melalui pendidikan pengurusan dan penyelidikan. Matlamat kami adalah untuk melahirkan: a) pelajar yang merupakan warganegara dunia yang memberi kesan yang positif kepada organisasi mereka dan masyarakat di mana mereka tinggal, dan b) penyelidikan yang meningkatkan kedua-dua teori dan amalan. Kami menekankan pendekatan kerjasama yang menggalakkan penciptaan perkongsian nilai tambah di kalangan fakulti, pelajar, alumni, universiti lain dan unit akademik di IU, dan dengan sektor swasta dan bukan untuk keuntungan organisasi.

Di Sekolah Kelley, kami komited untuk mengekalkan sistem nilai berasaskan pada:

  • Tingkah laku beretika dan integriti
  • Kecemerlangan, profesionalisme dan kebanggaan dalam semua yang kita lakukan
  • inisiatif peribadi dan tanggungjawab individu
  • penglibatan penuh semua fakulti dan kakitangan kami dalam mengerucutkan misi sekolah
  • inovasi yang berterusan dalam program dan biasiswa
  • Semangat kerjasama, kesopanan, menghormati dan kelakuan keserakanan dalam semua konteks
  • Komunikasi terbuka dan berterus terang
  • Kepelbagaian dan keterangkuman dan
  • Adil dan pengiktirafan yang saksama untuk prestasi

Lokasi

Bloomington

Alamat
Godfrey Graduate and Executive Education Center
1275 E. 10th Street

47405 Bloomington, Indiana, Amerika Syarikat

Indianapolis

Alamat
801 W. Michigan Street

46202 Indianapolis, Indiana, Amerika Syarikat