Krannert Executive Education, Purdue University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

PENDIDIKAN UNTUK MEMENUHI MATLAMAT ANDA

Pendidikan Eksekutif di Universiti Purdue menawarkan program untuk memenuhi matlamat individu dan keperluan syarikat.

profesional yang bekerja memperoleh MBA Eksekutif untuk menyediakan untuk matlamat kemajuan kerjaya jangka panjang serta-merta dan. profesional industri membangunkan kemahiran pengurusan dalam masa satu minggu dalam program sijil pendaftaran terbuka kami. Syarikat mendapat manfaat daripada program-program adat kami, yang direka untuk memenuhi keperluan unik organisasi mereka. Apa sahaja matlamat peribadi atau syarikat anda, meneroka bagaimana program Krannert Pendidikan Eksekutif boleh membantu anda mencapai dan melebihi mereka!

Mengapa Krannert

pemimpin perniagaan esok akan menjadi orang-orang yang bercakap dalam bahasa inovasi yang tahu bagaimana untuk menganalisis data, membangunkan dan statistik mewajarkan penyelesaian perniagaan yang kreatif, dan juga mengambil teknologi baru ke pasaran.

Jika anda membayangkan diri anda sebagai salah satu daripada pemimpin-pemimpin ini, yang Krannert School of Management adalah di mana anda mahu menjadi.

Alive di dalam, universiti berasaskan penyelidikan yang terkenal di dunia dengan sejarah yang panjang dalam kepimpinan dalam bidang sains dan kejuruteraan, Krannert menawarkan, jenama penyelesaian masalah yang lebih analitikal pendidikan perniagaan dan yang lebih pragmatik, dapatkan-kerja-dilakukan pendekatan kepada ahli akademik .

Tidak seperti di tempat lain, di Krannert, anda akan belajar bagaimana untuk belajar kemahiran untuk menyiasat, penyelidikan dan berfikir dengan cara yang baru.

Padahal, anda akan tenggelam dalam, budaya kerja-etika kerjasama bagi memberikan kemahiran insaniah kepimpinan-bagaimana untuk membangunkan dan menyampaikan visi, dan diplomatik mempengaruhi orang lain untuk merealisasikan ia.

Inilah sebabnya mengapa Krannert. Ini adalah di mana pemimpin-pemimpin perniagaan global bermula.

Sila lihat yang lebih luas pada pengalaman Krannert itu.

yang Purdue Jenama Perniagaan

"Houston, kita ada masalah ..." Diilhamkan oleh salah satu peristiwa yang paling mencemaskan dalam sejarah Amerika, kata-kata hikmah ikonik ini telah menjadi lisan 'Bat-isyarat' untuk minda yang tajam yang boleh menyesuaikan diri dan bertindak balas dengan cepat dalam keadaan think-cepat .

Ia juga gambar yang sempurna pelajar perniagaan sebabnya pada Krannert School of Management siswazah dengan kelebihan menarik.

Dianggap sebagai salah satu sekolah perniagaan elit negara, Krannert beroperasi rapat dengan sebuah sekolah kejuruteraan top-kedudukan, menghasilkan 23 Apollo dan lain-lain angkasawan NASA - jauh lebih daripada mana-mana universiti lain.

Operasi terhadap latar belakang ini kekuatan Purdue dalam bidang sains dan teknologi, Krannert unik pendekatan pembelajaran perniagaan dari, sudut kuantitatif berasaskan penyelidikan yang membangunkan kemahiran analitikal pelajar dan, secara semula jadi, menghasilkan graduan yang mempunyai akal, fikir-cepat kebolehan penyelesaian masalah setiap moden -hari permintaan perusahaan komersial.

Suatu Ekosistem Inovasi

Jejakkan kaki di luar teori dan benar-benar turun ke perniagaan. Dalam jangkauan lengan setiap kelas Krannert adalah idea yang dinamik kilang-a dunia sebenar, R praktikal & D dan perniagaan permulaan 'ecosystem'-yang menawarkan pengalaman pembelajaran yang sukar ditandingi.

Sedang berlaku di kampus, ini lebih tinggi pendidikan / swasta perusahaan 'penggabungan' adalah di mana pelabur, rakan kongsi pembuatan, usahawan, penyelidik, profesor, alumni dan pelajar seperti anda sentiasa beralih gear evolusi industri.

Oleh persatuan, pelajar Krannert mempunyai akses kepada yang luar biasa peluang berasaskan keperluan di mana mereka menerima pengalaman hands-on mengkomersilkan, dan mengoptimumkan dalam tetapan operasi sebenar, teknologi terkini.

Perkhidmatan Career sangat Savvy

pelajaran yang paling penting dalam hidup, jarang ditemui dalam sebuah buku. Untuk itu, apabila pulangan pelaburan pendidikan anda bergantung kepada pekerjaan yang anda akhirnya mendarat, mereka tidak mendapati dalam "hands-on" makmal sama ada.

Mereka dijumpai dalam kekayaan rangkaian manusia dan utiliti ternilai pembangunan sosial-kemahiran profesional yang mercu nilai tambah daripada Krannert School of Management.

Semasa menuntut di Krannert, tidak seperti di tempat lain, anda akan dapat memanfaatkan pelbagai dinamik sumber kerjaya dan peluang yang pelbagai dari kursus kepimpinan dan satu-satu bimbingan, kepada rangkaian alumni yang tiada tandingannya dalam kepelbagaian industri dan senarai calon penuh tinggi tenaga kerjaya pameran-termasuk pameran kolej terbesar di negara ini.

Sumber didekati 'Manusia'

pengajian tinggi harus turun ke bumi.

Itulah sebabnya, sebagai pelengkap kepada analisis kurikulum perniagaan yang lebih, berasaskan kajian, yang Krannert School of Management beroperasi dengan MO yang amat menghargai yang lebih organik, sifat-sifat manusia kurang formula pendidikan.

Dari saat anda mendengar suara secara langsung apabila anda mula-mula melibatkan sekolah Krannert, anda akan menghargai semua yang membuat anda merasa diterima dan benar-benar disokong seluruh kegiatan akademik anda.

Mengimbas kembali, hampir setiap berijazah dapat menunjukkan penglibatan peribadi di Krannert sebagai titik perubahan dalam nya perjalanan-salah satu program mentor pelajar yang tidak ternilai, penekanan kepada akses fakulti, model pembelajaran kohort, gigih bimbingan kerjaya-perkhidmatan, atau pengalaman pendedahan global yang luar biasa, dengan Purdue konsisten kedudukan tinggi dalam kepelbagaian di kampus dan belajar di luar negara-peluang.

Sekolah kecil, Rangkaian Besar

Ia bukan saiz ikan di dalam kolam. Ia adalah bagaimana ketat 'sekolah' ini. Apabila kolej perniagaan lain, betul atau salah, menggalakkan lebih individualistik, berdaya saing, status yang didorong vibe seorang pelajar, yang Krannert School of Management adalah unapologetically pasukan berorientasikan.

Ya, Krannert adalah sebahagian daripada sebuah universiti Big Ten dan menawarkan semua "besar-kolam" kelebihan yang berkaitan yang datang dengan itu, termasuk akses kepada rangkaian alumni global dan sangat terlibat yang secara dramatik meningkatkan peluang pembelajaran dan kerjaya.

Tetapi, menurut perbandingan dengan rakan-rakan, Krannert adalah berkadar lebih kecil dalam skala-mengekalkan rasa pelajar yang mengaku keluarga, suasana yang lebih saling menggalakkan persaingan, dan model kelas sangat kerjasama yang menggambarkan cara perusahaan perniagaan yang berjaya hari ini mengendalikan dan menyelesaikan masalah.

Jadi, ikan besar di kampus? Mungkin. Tetapi sangat sedikit di Krannert meletakkan banyak saham dalam itu. Sebaliknya, mereka lebih cenderung untuk berjaya bersama-sama.

Ia adalah perniagaan yang luar biasa

Kerana jenama yang berjaya sentiasa mempunyai kelebihan yang berbeza.

Sama ada bercakap mengenai syarikat, produk, universiti atau pelajar, jenama yang berjaya mempunyai keperibadian. A mendalam. A motivasi. A tujuan.

Pada Krannert School of Management, setiap aspek, setiap nuansa daripada jumlah pengalaman pendidikan yang direka, dibina dan bertujuan untuk menambah tekstur untuk pertumbuhan anda sebagai seorang pelajar dan yang lebih penting, masa depan anda sebagai seorang profesional.

Purdue Adakah Faktor Pertumbuhan untuk Permainan Changers

Sehingga Februari 2016 ...

8 pengeluar bakat permulaan kalangan universiti awam AS

18 dalam kebanyakan alumni berkhidmat sebagai Fortune 500 CEO

91% kadar kejayaan siswazah (5-tahun purata)

This school offers programs in:
  • English

Lihat EMBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

IMM Global Executive MBA

Online & Campus Combined Sambilan 19  March 2019 Amerika Syarikat West Lafayette

Selama lebih dari 20 tahun, program MBM Global Executive MBA telah membantu eksekutif dan korporat menjadi peserta yang lebih berkesan dalam ekonomi antarabangsa. [+]

Persediaan Hak untuk Pengurusan Global

Selama lebih dari 20 tahun, program MBM Global Executive MBA telah membantu eksekutif dan korporat menjadi peserta yang lebih berkesan dalam ekonomi antarabangsa. Dilaksanakan oleh lima sekolah perniagaan di empat benua, program kami menawarkan jangkauan yang benar-benar global digabungkan dengan penyerapan setempat berkat 10 minggu di kediaman di kampus di tujuh negara yang berlainan.

Fakta PantasDapatkan Dua Ijazah MBA: Purdue (AS) dan TIAS (Belanda)Penyerapan Antarabangsa: 10 minggu di tujuh negara di empat benuaBahasa Program: 100% Bahasa InggerisPengalaman Profesional Rata-rata Peserta Pelajar anda: 13-15 tahunRangkaian: Bertahan seumur hidup

Lima sekolah mitra IMM adalah semua institusi terkemuka di rantau masing-masing dan mewakili beberapa bahagian yang paling kompetitif dalam ekonomi global: Kesatuan Eropah, Amerika Syarikat, dan pasaran baru muncul. Ketahui manfaat mempunyai akses kepada pemimpin pemikiran dari lima universiti utama.... [-]


MBA Eksekutif

Online & Campus Combined Sambilan 19  September 2018 Amerika Syarikat Lafayette

Program EMBA di Purdue telah menyediakan penyelesaian pendidikan untuk profesional yang bekerja selama lebih dari 30 tahun. Program ini mempunyai fakulti dan penceramah terbaik Krannert yang terkenal dengan kepakaran mereka. Ia secara konsisten berada di peringkat teratas di kalangan program teratas di dunia. [+]

Program EMBA di Purdue telah menyediakan penyelesaian pendidikan untuk profesional yang bekerja selama lebih dari 30 tahun. Program ini mempunyai fakulti dan penceramah terbaik Krannert yang terkenal dengan kepakaran mereka. Ia secara konsisten berada di peringkat teratas di kalangan program teratas di dunia.

Anda boleh melengkapkan ijazah EMBA sementara selebihnya bekerja sepenuh masa dan menghadiri kelas orang dalam hanya satu hingga dua minggu setiap suku tahun. Ia adalah format yang memberikan anda yang terbaik dari kedua-dua dunia - kemudahan dalam talian dan kekuatan pembelajaran dan rangkaian yang dipertingkatkan dengan profesional lain dari seluruh AS dan dunia.

Maklumat lanjut... [-]

Video

Marthe Reinette speaks about the IMM program

Rochelle McKinney speaks about the IMM program

Danni Schertzing speaks about the IMM program

Todd Hyatt, Executive Vice President and Chief Financial Officer IHS

Contact

Purdue Krannert School of Management

Alamat Lafayette, Indiana, Amerika Syarikat
Website http://www.krannert.purdue.edu/executive
Telefon +1 765-494-1554