Krannert Executive Education, Purdue University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

PENDIDIKAN UNTUK MENGIKUT MATEMATIKA ANDA

Pendidikan Eksekutif di Universiti Purdue menawarkan program untuk memenuhi matlamat individu dan keperluan syarikat.

  • Para profesional kerja memperoleh MBA Eksekutif untuk mempersiapkan matlamat kemajuan kerjaya segera dan jangka panjang.
  • Profesional industri membangunkan kemahiran pengurusan dalam sekurang-kurangnya satu minggu dalam program pembangunan profesional terbuka kami.
  • Syarikat mendapat manfaat daripada program adat kami, yang direka untuk memenuhi keperluan unik organisasi mereka.

Apa sahaja matlamat peribadi atau syarikat anda, terokai bagaimana program Pendidikan Eksekutif Krannert boleh membantu anda mencapai dan melebihinya!

Kenapa Krannert

Pemimpin perniagaan esok akan menjadi orang-orang yang bercakap bahasa inovasi-yang tahu bagaimana menganalisis data, membangun dan menstabilkan penyelesaian perniagaan kreatif secara statistik, dan juga mengambil teknologi baru untuk dipasarkan. Jika anda membayangkan diri anda sebagai salah seorang pemimpin ini, Sekolah Pengurusan Krannert adalah di mana anda mahu menjadi. Hidup di dalam sebuah universiti berasaskan penyelidikan yang terkenal di dunia dengan sejarah kepimpinan yang panjang dalam bidang sains dan kejuruteraan, Krannert menawarkan lebih banyak analisis, penyelesaian masalah pendidikan perniagaan dan pendekatan yang lebih pragmatik, mendapat pekerjaan yang dilakukan oleh ahli akademik . Tidak seperti di mana-mana sahaja, di Krannert, anda akan belajar bagaimana untuk belajar-bagaimana bertanya, menyelidik dan berfikir dengan cara yang baru. Pada masa yang sama, anda akan direndam dalam budaya etika kerja kolaboratif yang menyampaikan kemahiran kepimpinan lembut-bagaimana untuk membangun dan menyampaikan wawasan, dan mempengaruhi orang lain secara diplomatik untuk merealisasikannya. Itulah sebabnya Krannert. Di sinilah pemimpin perniagaan global bermula. Lihatlah pengalaman Krannert yang lebih luas.

Jenama Perniagaan Purdue

"Houston, kita ada masalah ..." Diilhamkan oleh salah satu peristiwa paling mengasyikkan dalam sejarah Amerika, frasa catchy ikon ini telah menjadi 'Bat-signal' lisan untuk minda tajam yang boleh menyesuaikan diri dan bertindak balas dengan cepat kepada situasi yang berfikiran cepat . Ia juga merupakan gambaran sempurna mengapa pelajar-pelajar perniagaan di Sekolah Pengurusan Krannert lulus dengan kelebihan yang menarik. Dianggap sebagai salah satu sekolah perniagaan elit bangsa, Krannert beroperasi rapat dengan sekolah kejuruteraan terulung, menghasilkan 23 Apollo dan angkasawan NASA yang lain - jauh lebih banyak daripada universiti lain. Beroperasi dengan latar belakang kekuatan Purdue dalam bidang sains dan teknologi, Krannert secara unik mendekati pembelajaran perniagaan dari sudut kuantitatif berasaskan penyelidikan yang membangunkan kemahiran analisis pelajar dan, secara semulajadi, menghasilkan graduan dengan kebolehan menyelesaikan masalah, berfikir yang cepat setiap moden permintaan perusahaan komersil sehari.

Ekosistem Inovasi

Langkah di luar teori dan benar-benar turun ke perniagaan. Dalam jangkauan lengan setiap kelas Krannert adalah kilang idea yang dinamik-dunia nyata, praktikal R

Perkhidmatan Karir yang Sangat Savvy

Pelajaran yang paling penting jarang ditemui dalam buku. Untuk perkara itu, apabila pulangan pelaburan pendidikan anda turun ke pekerjaan yang akhirnya anda tanah, mereka tidak terdapat dalam makmal "tangan" sama ada. Mereka ditemui dalam kekayaan rangkaian manusia dan utiliti ternilai pembangunan kemahiran sosial profesional yang merupakan nilai tambah nilai dari Sekolah Pengurusan Krannert. Sebagai seorang pelajar di Krannert, tidak seperti di mana-mana sahaja, anda akan dapat memanfaatkan pelbagai sumber dan peluang kerjaya yang pelbagai dari kerja kursus kepimpinan dan satu-satu kejurulatihan kepada rangkaian alumni yang tidak dapat ditandingi dalam kepelbagaian industri dan sekeping penuh pameran kerjaya tenaga tinggi-termasuk pameran kolej terbesar di negara ini.

Sumber Manusia yang boleh dihubungi

Pengajian yang lebih tinggi harus turun ke Bumi. Itulah sebabnya, sebagai pelengkap kepada kurikulum perniagaan yang berasaskan analitis, yang dikaji semula, Sekolah Pengurusan Krannert beroperasi dengan MO yang amat menghargai kualiti pendidikan manusia yang lebih organik dan kurang rumit. Dari saat anda mendengar suara langsung ketika pertama kali melibatkan sekolah Krannert, anda akan menghargai semua yang membuat anda merasa diterima dan benar-benar disokong sepanjang usaha akademik anda. Mengimbas kembali, hampir setiap graduan dapat menunjuk ke penglibatan peribadi di Krannert sebagai titik perubahan dalam perjalanannya-salah satu program mentor pelajar yang tidak ternilai, penekanan terhadap akses fakulti, model pembelajaran kohort, bimbingan karier yang tidak kenal lelah, atau pengalaman pendedahan global yang luar biasa, dengan Purdue secara konsisten menduduki peringkat tinggi dalam kepelbagaian di kampus dan peluang belajar di luar negara.

Sekolah Kecil, Rangkaian Besar

Ia bukan saiz ikan di dalam kolam. Betapa ketatnya 'sekolah' itu. Apabila kolej-kolej perniagaan lain, betul atau salah, mempromosikan daya tarikan pelajar yang lebih individualistik, berdaya saing dan berdaya saing, Sekolah Pengurusan Krannert tidak berorientasikan pasukan. Ya, Krannert adalah sebahagian daripada universiti Big Ten dan menawarkan semua kelebihan "kolam besar" yang berkaitan dengannya, termasuk akses kepada rangkaian alumni global dan sangat terlibat yang secara dramatik meningkatkan peluang pembelajaran dan kerjaya. Tetapi, berbanding dengan rakan sebayanya, Krannert secara berskala lebih kecil dalam skala-mengekalkan rasa keluarga pelajar yang mengaku, persaingan persaingan yang lebih saling menggalakkan, dan model bilik darat yang sangat kolaboratif yang mencerminkan cara perusahaan perniagaan yang berjaya hari ini beroperasi dan menyelesaikan masalah. Jadi, ikan besar di kampus? Mungkin. Tetapi sangat sedikit di Krannert meletakkan banyak stok di dalamnya. Sebaliknya, mereka lebih cenderung untuk berjaya bersama.

Perniagaan ini tidak biasa

Kerana jenama yang berjaya sentiasa mempunyai kelebihan perbezaan. Sama ada bercakap mengenai syarikat, produk, universiti atau pelajar, jenama yang berjaya mempunyai keperibadian. Kedalaman. Motivasi. Tujuan. Di Sekolah Pengurusan Krannert, setiap aspek, setiap nuansa pengalaman pendidikan keseluruhan dirancang, dibina dan bertujuan untuk menambahkan tekstur kepada pertumbuhan anda sebagai seorang pelajar dan, lebih penting lagi, masa depan anda sebagai seorang profesional.

Purdue Faktor Pertumbuhan untuk Penukar Permainan

Sehingga 2018:

  • # 1 destinasi pelajar antarabangsa dalam disiplin STEM (Jabatan Keselamatan Dalam Negeri Amerika Syarikat)
  • # 5 di kalangan universiti awam dalam ranking Wall Street Journal daripada 500 kolej AS
  • # 11 di kalangan universiti awam (Berita AS

Lokasi