Baca keterangan rasmi

UNIVERSITI SNAPSHOT

Kampus Utama

Selamat datang ke Grand Canyon University (GCU), Universiti Kristian swasta utama di Arizona. Selama lebih dari 65 tahun, kampus Phoenix kami menjadi pintu masuk kejayaan para ulama dan pemimpin industri yang banyak. Komitmen kami terhadap pandangan dunia Kristian kami dilakukan dengan cara yang penuh kasih yang memberikan perpaduan yang lebih besar di seluruh universiti, dan dokumen asas kami membantu mengartikulasikan kepercayaan tersebut dan siapa kami sebagai komuniti. Dengan alasan yang indah dan kemudahan yang luar biasa, kami menjemput generasi pelajar dan profesional yang berpengalaman untuk menikmati pengalaman universiti yang lengkap.

Pertumbuhan Universiti

GCU berkembang pesat dengan rancangan untuk pengembangan yang berterusan. Sejak 2009, kami telah melabur berjuta-juta ke universiti untuk meningkatkan kualiti penawaran akademik dan pengalaman pelajar. Infrastruktur ini termasuk bilik darjah baru, makmal, perpustakaan, pusat sokongan pelajar, dewan kediaman dan kemudahan rekreasi. Pada musim gugur 2016, kami mengalu-alukan nombor rekod pelajar ke kampus Phoenix kami dan kami merancang untuk memperluas populasi pelajar kami dan kemudahan kampus ke hadapan. Universiti kami juga terus menampung komuniti pelajar dalam talian dan malam kami yang semakin meningkat. Kami mempunyai puluhan ribu pelajar dalam talian yang menghadiri kelas dari seluruh dunia. Sebaliknya, kami sentiasa menyempurnakan platform digital kami untuk menyampaikan pengalaman kampus GCU yang cemerlang kepada tetapan maya. Kami juga membina lokasi kampus tambahan untuk membantu pelajar sepenuh masa dan malam menghadiri kelas lebih dekat ke rumah. "Baru" diperkenalkan di seluruh kampus yang semakin meningkat di GCU. Pada musim gugur 2016, kami selesai membina bangunan 173,447 kaki persegi, bangunan kejuruteraan yang canggih, direka untuk menampung bilangan pelajar yang semakin meningkat yang belajar di jurusan STEM. Kami juga membuka tiga buah bangunan pangsapuri di kampus untuk golongan kelas atas. Sebagai sebahagian daripada inisiatif kami untuk menambah 10 kemudahan sukan baru ke kampus dalam tempoh dua tahun akan datang, kami melancarkan Stadium GCU yang baru, 6,000 tempat duduk pada musim gugur 2016, di rumah pasukan NCAA kami. GCU juga telah berkembang di luar kampus untuk memasukkan hartanah baru. GCU Hotel terletak berhampiran dengan kampus dan menawarkan kadar harga yang berpatutan dan penginapan yang telah diubahsuai - tempat yang sempurna untuk keluarga tinggal ketika melawat pelajar mereka. Canyon 49 Grill, terletak di hotel, menawarkan hangout tempatan yang sempurna, dengan makanan yang lazat, suasana mesra keluarga dan banyak semangat dan layanan Lope. Jelajahi GCU Hotel dengan melawat gcuhotel.com; klik pada Tempat Makan untuk melihat menu Canyon 49 Grill. Grand Canyon Beverage Company, juga terletak di hotel dan di kampus, menawarkan minuman gourmet, termasuk kopi, teh dan minuman khusus.

Pengalaman Pelajar di GCU

Di GCU, anda akan dapati semua yang anda perlukan untuk menikmati pengalaman kolej penuh, dari NCAA Division I athletik ke dewan kediaman bergaya suite, pilihan makan yang popular, acara dan kelab dan organisasi yang menyeronokkan. Pelajar tradisional, dalam talian dan malam sama-sama menghargai ahli komuniti kami dan mendapat akses penuh ke sumber dan acara kampus GCU.

Misi dan Visi GCU

Visi GCU adalah universiti Kristian utama, mendidik pelajar untuk memimpin dan berkhidmat. Misi Grand Canyon University menyediakan pelajar untuk menjadi warga dunia, pemikir kritikal, komunikator yang berkesan dan pemimpin yang bertanggungjawab dengan menyediakan kurikulum berasaskan nilai-nilai yang mencabar dan akademik dari konteks warisan Kristen kita.

Christian Worldview: Graduan GCU akan dapat menyatakan aspek pandangan dunia Kristian, yang memberi kesan kepada nilai dan martabat manusia, membuat keputusan etika, disiplin akademik dan kerjaya. "Sebab ada satu Tuhan, dan ada seorang pengantara di antara Allah dan manusia, yaitu manusia Kristus Yesus." (1 Timotius 2: 5) Warga Emas: Warga dunia belajar dengan empati, elakkan etnosentrisme dan merangkul realiti bahawa orang adalah berbeza. Mereka menghargai pelbagai perspektif mengenai sejarah, agama, sistem nilai dan banyak aspek kehidupan yang lain. Kewarganegaraan dunia bermakna bahawa dengan memahami orang lain, kita belajar memahami diri kita sendiri. "Tuhan yang sama adalah Tuan kepada semua orang dan memberkati semua orang yang memohon kepadanya." (Roma 10: 12b) Komunikator Berkesan: Komunikator yang berkesan dalam kecekapan bahasa, memahami bagaimana perkataan bertulis memberi kesan kepada orang lain secara intelek dan emosi, dan dicabar untuk menggunakan tempat-tempat baru dan mod komunikasi. "Semoga kata-kata mulutku dan semangat hatiku dapat menyenangkan hati-Mu, ya Tuhan." (Mazmur 19:14) Pemimpin yang bertanggungjawab: Pemimpin yang bertanggungjawab didasarkan pada realiti dunia, menerima akibat pilihan dan berusaha secara tidak mementingkan diri untuk membantu orang lain mencapai potensi tertinggi mereka melalui kepemimpinan pelayan. "Sebaliknya, barangsiapa ingin menjadi besar di antara kamu, hendaklah ia menjadi pelayanmu." (Matius 20:26) Pemikir Kritikal: Pemikir kritis bekerja untuk menguasai kejelasan dan logik dalam pemikiran. Mereka bertanyakan soalan dan mengejar pengetahuan untuk mengelakkan penerimaan buta idea, mencari penyelesaian dan bukannya menimbulkan masalah. "Melakukan yang terbaik untuk memperlihatkan diri kepada Allah sebagai seorang yang diluluskan, seorang pekerja yang tidak perlu malu dan siapa yang mengendalikan perkataan kebenaran dengan betul." (2 Timotius 2:15)

href = "http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Grand Canyon University

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan Penekanan dalam program Cybersecurity menyediakan asas MBA, dengan kurikulum tertanam dalam pembangunan kepimpinan, pengurusan organ ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan Penekanan dalam program Cybersecurity menyediakan asas MBA, dengan kurikulum tertanam dalam pembangunan kepimpinan, pengurusan organisasi dan pengurusan operasi, dan asas untuk kerjaya dalam keselamatan siber. MBA dalam program cybersecurity ini menggabungkan kursus-kursus yang berkaitan dengan operasi perniagaan dan teknologi maklumat moden, termasuk penekanan terhadap perakaunan, kewangan, kepimpinan organisasi, pengurusan, pemasaran dan perancangan strategik, serta dua kursus MBA dalam cybersecurity.

[-]
Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
8 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA Sambilan

Grand Canyon University

Sediakan kemajuan dalam kerjaya anda dengan program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Grand Canyon University, yang ditawarkan oleh Colangelo College of Business. Deng ... [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Meningkatkan Peluang Anda dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Sediakan kemajuan dalam kerjaya anda dengan program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Grand Canyon University, yang ditawarkan oleh Colangelo College of Business. Dengan kurikulum yang tertanam dalam pembangunan kepimpinan, pengurusan organisasi dan pengurusan operasi, program MBA dalam talian ini sangat sesuai untuk eksekutif dan pemimpin perniagaan masa depan. Memupuk semangat keusahawanan dan menjadi seorang pemikir dan keputusan pembuat kritikal berasaskan pandangan dunia Kristian.

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan ini merangkumi pelbagai kursus yang berkaitan dengan operasi perniagaan hari moden. Memeriksa perakaunan dan kewangan topik dari prinsip-prinsip asas kepada konsep inovatif, termasuk ramalan dan mengumpul dana dalam pasaran modal. Dalam, persekitaran pembelajaran kecil akademik merangsang, membincangkan penggubalan dan pelaksanaan strategi dalam organisasi dan kemampanan dalam pasaran global. Menyelidik fungsi jabatan dari pendirian pengurusan, dan membincangkan tingkah laku dan teknik operasi kesan dan menghadapi kepelbagaian.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Membangunkan keyakinan dan ketetapan pemimpin eksekutif. Dalam Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Penekanan dalam program sarjana Kepimpinan, anda mempelajari pr ... [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan Ijazah Sarjana dalam Kepimpinan Membangunkan keyakinan dan ketetapan pemimpin eksekutif. Dalam Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Penekanan dalam program sarjana Kepimpinan, anda mempelajari prinsip-prinsip menjalankan dan membina perniagaan anda, sementara penekanan dalam pilihan kepimpinan menyiapkan anda untuk memimpin pasukan anda. Dalam program ini, yang ditawarkan oleh Colangelo College of Business, anda memupuk kemahiran dan ciri-ciri etika untuk membantu anda memacu perubahan, pengeluaran dan pertumbuhan yang berkesan.

MBA dalam program kepimpinan ini merangkumi pelbagai topik yang berkaitan dengan korporat abad ke-21. Mengkaji asas-asas perniagaan, termasuk kewangan, perakaunan, ekonomi dan kajian kuantitatif, sebagai tambahan kepada pengurusan operasi. Dalam persekitaran pembelajaran dinamik kecil, anda menilai fungsi jabatan dari sikap pengurus dan membincangkan strategi inovatif dengan pakar fakulti dan profesional dengan latar belakang dan perspektif yang pelbagai. Kerja kursus akhir membimbing anda melalui amalan terbaik yang membantu anda bergerak melalui pembangunan, pertumbuhan dan perubahan peringkat dalam organisasi anda.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Kolej Perniagaan Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) di Grand Canyon University dengan Penekanan dalam Kewangan menyediakan profesional ... [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan MBA anda dan Sediakan untuk Masa Depan dalam Kewangan Kolej Perniagaan Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) di Grand Canyon University dengan Penekanan dalam Kewangan menyediakan profesional untuk kerjaya dalam kepemimpinan dan pengurusan. Menyokong pengetahuan anda tentang pelaburan dan strategi kewangan dengan kursus lanjutan dalam pengurusan, membuat keputusan organisasi, perancangan dan sumber sumber. Kursus membincangkan amalan untuk memastikan kesolvenan korporat, keuntungan dan kecekapan.

Program MBA kami menggalakkan anda untuk menjadi pemikir kritikal yang berpengetahuan melalui penyelidikan dan pemakaian kaedah kuantitatif yang mengubah data mentah menjadi maklumat yang berguna. Terokai stok, bon dan derivatif dan aplikasi mereka kepada pengurusan portfolio. Strategi perniagaan lanjutan seperti penggabungan dan pengambilalihan, perkongsian dan perjanjian koperasi juga diperiksa.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Memperoleh kemahiran untuk bersaing untuk kedudukan korporat peringkat tinggi dalam penjenamaan dan pengiklanan dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Grand Canyon U ... [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Meningkatkan Peluang Anda dengan MBA dalam Pemasaran Memperoleh kemahiran untuk bersaing untuk kedudukan korporat peringkat tinggi dalam penjenamaan dan pengiklanan dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Grand Canyon University dengan Penekanan dalam Pemasaran. Ditawarkan oleh College of Business Colangelo, MBA dalam talian dalam program pemasaran ini menggabungkan teknologi dan penyelidikan ilmiah untuk membantu anda membuat kesan dalam pemasaran korporat. Dengan kurikulum yang tertanam dalam pembangunan strategi, program ini memupuk semangat kreatif anda dan menggalakkan amalan etika dalam perkhidmatan anda.

... [-]
Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sediakan untuk Persijilan Institut Pengurusan Projek (PMI) ® Dengan Master of Business Administration (MBA) Grand Canyon University (GCU) dengan Penekanan dalam Pengurusa ... [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Sediakan untuk Pensijilan Institut Pengurusan Projek (PMI) ® anda Dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Grand Canyon University (GCU) dengan Penekanan dalam Pengurusan Projek, anda boleh meningkatkan kecekapan anda dalam amalan perniagaan yang cekap. Ditawarkan oleh College of Business Colangelo, program ijazah pengurusan projek ini menggabungkan strategi berasaskan penyelidikan dengan asas-asas perniagaan untuk memupuk kemahiran anda dalam pengurusan projek tradisional dan tangkas. Kerja kursus untuk mempersiapkan anda untuk pengurusan fungsinya secara logiknya tertanam di seluruh program anda untuk menyokong perkembangan anda ke dalam pengurus projek yang mahir.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sediakan peranan lanjutan dalam pengurusan sistem kesihatan dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Penekanan dalam Sistem Kesihatan. Ditawarkan oleh Kolej Per ... [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Menggabungkan Semangat Anda untuk Kepimpinan dan Penjagaan Kesihatan dengan MBA dalam Pengurusan Sistem Kesihatan Sediakan peranan lanjutan dalam pengurusan sistem kesihatan dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Penekanan dalam Sistem Kesihatan. Ditawarkan oleh Kolej Perniagaan Colangelo, program ijazah ini membantu profesional penjagaan kesihatan memperoleh kemahiran analisis yang diperlukan untuk memimpin secara beretika. Program sarjana pengurusan sistem kesihatan ini menawarkan perkembangan logik pembelajaran. Mulakan dengan kursus pengantar dalam perakaunan, kewangan, ekonomi dan pemasaran sebelum mengkaji teori pengurusan dan dasar.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Di Kolej Perniagaan Colangelo 'Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Penekanan dalam Pengurusan Sumber Manusia Strategik, anda belajar untuk membangun dan memupuk m ... [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan Ijazah Peringkat Siswa dalam Pengurusan Sumber Manusia Seorang pekerja yang berkesan dan berpengetahuan dapat memandu perniagaan untuk berjaya. Di Kolej Perniagaan Colangelo 'Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Penekanan dalam Pengurusan Sumber Manusia Strategik, anda belajar untuk membangun dan memupuk modal insan yang penting untuk kemajuan organisasi. Di dalam kelas, anda matang dalam keupayaan anda untuk memproses, mengintegrasikan dan menggunakan pengetahuan dengan cara yang berkaitan.

Dengan MBA dalam sumber manusia, anda meneroka dan membincangkan kepelbagaian di tempat kerja, pembangunan pekerja dan pengurusan bakat dengan rakan sebaya dalam perbincangan kelas. Anda mengembangkan pandangan strategik sumber manusia dan menilai hubungan antara pembuatan keputusan, amalan pengurusan dan garisan bawah perniagaan. Anda meneliti kerumitan moden seperti penggabungan, pengambilalihan, pengurangan dan globalisasi kerana ia berkaitan dengan pengurusan sumber manusia.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

MBA dengan penekanan dalam program perakaunan meneroka pelbagai topik dan prinsip perniagaan, termasuk asas utama praktik pelaporan kewangan, ekonomi dan pemasaran. ... [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Mempercepat Pembelajaran Anda dengan MBA dalam Perakaunan Mempercepat laluan anda ke kerjaya dalam perakaunan yang lebih maju atau korporat dengan Master of Business Administration (MBA) Grand Canyon University (GCU) dengan Penekanan Perakaunan. Belajar prinsip simpan kira dan amalan yang menyokong kestabilan kewangan dalam perniagaan. Dalam program perakaunan lulusan ini, yang ditawarkan oleh Colangelo College of Business, memupuk kemahiran untuk membantu mengimbangi buku-buku atau bersaing untuk jawatan pengurusan lanjutan.

MBA dengan penekanan dalam program perakaunan meneroka pelbagai topik dan prinsip perniagaan, termasuk asas utama praktik pelaporan kewangan, ekonomi dan pemasaran. Kerja kursus mengkaji beberapa model kepimpinan eksekutif termasuk pengurusan operasi. Di bawah bimbingan fakulti pakar, membincangkan pendekatan perumusan dan pelaksanaan dalam organisasi dan kemapanan di pasaran global.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Ambil minat anda untuk sukan ke peringkat seterusnya. Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Penekanan dalam Perniagaan Sukan, yang ditawarkan oleh Kolej Perniagaan ... [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Mempercepat Pembelajaran Anda dengan MBA dalam Perniagaan Sukan Ambil minat anda untuk sukan ke peringkat seterusnya. Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Penekanan dalam Perniagaan Sukan, yang ditawarkan oleh Kolej Perniagaan Colangelo, direka khusus untuk pelajar bergairah tentang olahraga. Dalam program MBA perniagaan sukan ini, memperkuat kemahiran perniagaan anda untuk mendapatkan kerjaya dalam industri perniagaan sukan global berjuta-juta dolar.

Kandungan kursus menyampaikan gabungan perbincangan perniagaan dan sukan industri. Program dalam talian pengurusan MBA ini memberikan kurikulum yang berorientasikan perniagaan yang bertujuan untuk meningkatkan kemahiran anda yang ada dalam jualan dan pemasaran, kewangan, penjanaan pendapatan, analisis, perakaunan dan pengurusan.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Alamat lokasi
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Media Sosial
Alamat lokasi
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Media Sosial
Alamat lokasi
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Media Sosial
Alamat lokasi
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Media Sosial
Alamat lokasi
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Media Sosial