Baca keterangan rasmi

The Lutgert College of Business telah menyelesaikan dekad pertama dalam sejarah Florida Gulf Coast University, ini merupakan masa yang menarik dalam kehidupan kolej kita. Kami terus bergerak ke hadapan dengan reka bentuk dan pembinaan Lutgert Hall, rumah masa depan Kolej Perniagaan. Kami menjalin hubungan komuniti akademik dan perniagaan penting di peringkat tempatan, serantau dan antarabangsa yang mendedahkan pelajar, fakulti, dan kakitangan kami kepada amalan perniagaan kontemporari di seluruh ekonomi dan budaya yang berbeza. Yang paling penting, kami terus menarik fakulti berkualiti tinggi yang berdedikasi untuk pengajaran dan biasiswa yang menyerlahkan pendidikan perniagaan yang bersemangat di kedua-dua peringkat sarjana dan siswazah.


Akreditasi kami oleh AACSB International, "standard emas" untuk sekolah perniagaan AS, memberi jaminan kepada pelajar semasa dan masa depan komitmen kami untuk menyediakan pengalaman pendidikan perniagaan yang berkualiti yang akan memberi mereka perkhidmatan yang baik dalam persekitaran ekonomi global abad ke-21. Kami bertenaga dengan peluang untuk meningkatkan tenaga kerja profesional untuk Southwest Florida, dan seterusnya.

Misi

Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business didedikasikan untuk menyediakan program pendidikan dan perkhidmatan yang progresif secara teknologi yang direka untuk meningkatkan kemahiran dan kecekapan pelajar universiti dan profesional yang bekerja di wilayah lima daerah di Florida Barat Daya. Kami mencapai matlamat ini melalui pelbagai perkongsian, program dan biasiswa yang fleksibel dalam model perkongsian antarabangsa 'bulatan kedua' yang menjejaskan universiti dan komuniti domestik dan antarabangsa dalam ekonomi global yang berubah secara teknologi dan pesat.

Visi

Kolej Perniagaan Lutgert akan membantu menetapkan standard kecemerlangan baru dengan program akademik, pencapaian fakulti, dan kejayaan pelajar, sambil terus mencerminkan persekitaran dinamik peluang perniagaan moden. Model perkongsian kolej dengan konstituen perniagaan luarnya akan menjadi penanda aras kebangsaan yang akan sentiasa membawa pengetahuan baru yang kuat ke dalam pengajian sarjana dan siswazah kami. Kolej ini akan menjadi pemimpin antarabangsa dalam cara inovatif untuk mengintegrasikan teknologi dan kesedaran global ke dalam pengalaman pendidikan perniagaan.

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business

Program ini menyediakan alat pengurusan lanjutan dalam persekitaran pembelajaran yang mencabar dan interaktif yang menyokong pencapaian kepimpinan pengurus dan kepimpinan ... [+]

Program Ciri-ciri dan Faedah

Misi program EMBA adalah untuk memenuhi keperluan pendidikan eksekutif di Southwest Florida. Program EMBA adalah lebih daripada pengalaman kelas. Program ini menyediakan alat pengurusan lanjutan dalam persekitaran pembelajaran yang mencabar dan interaktif yang menyokong pencapaian kepimpinan pengurus dan kepimpinan.

Setiap tahun akademik bermula dengan sesi residen satu minggu. Selepas itu, kelas dijadualkan pada waktu silih ganti Jumaat dan Sabtu. Program ini, yang merangkumi 12 kursus, siap dalam dua tahun. Format biweekly membolehkan para peserta untuk mengekalkan tanggungjawab pekerjaan penuh sambil membangun dan meningkatkan kemahiran pengurusan mereka. Para peserta mewakili organisasi dan industri Southwest Southwest dan eksekutif terbukti dengan pengalaman pengurusan tahun.... [-]

Amerika Syarikat Fort Myers
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA

Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business

Program MBA menyediakan pelajar dengan kurikulum yang mencabar dan persediaan untuk kepimpinan dalam karier di semua jenis perniagaan dan organisasi awam. ... [+]

Tinjauan Program

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) menyediakan pelajar dengan kurikulum yang mencabar dan persediaan untuk kepimpinan dalam karier di semua jenis perniagaan dan organisasi awam. Program ijazah profesional ini menekankan penerapan alat analisis, teknikal, dan tingkah laku untuk menyelesaikan masalah organisasi. Dalam kursus yang diperlukan untuk ijazah, pelajar mempelajari konsep asas di semua bidang perniagaan. Kepimpinan dan kerja berpasukan, penerapan teknologi yang sesuai, pendekatan keusahawanan, dan kesedaran global dan etika disepadukan sepanjang program.

Pengecualian kursus. Program ini dibahagikan kepada 24 jam kursus yuran kredit, 21 jam kredit kursus teras yang diperlukan, 9 jam kredit kursus kepekatan. Sehingga maksimum 24 jam kredit kursus yayasan boleh diketepikan oleh kursus sarjana atau siswazah setara di institusi yang diiktiraf serantau dalam tempoh lima tahun yang lalu dengan gred C atau lebih tinggi. Tanpa pengecualian, panjang program ialah 54 jam kredit.... [-]

Amerika Syarikat Fort Myers
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu