Baca keterangan rasmi

Adakah anda ingin memperluaskan pengetahuan anda, mengemaskini kemahiran anda dan mencapai tahap seterusnya dalam kerjaya anda? Program tuan kami direka untuk memenuhi tuntutan pasaran. Kami mengambil pendekatan yang segar, peribadi dan tangan. Dengan profesor berbakat dan pelajar, anda akan secara aktif melibatkan teori dan amalan. Anda akan menikmati kemudahan kelas petang atau melengkapkan tahap ijazah sepenuhnya dalam talian. Paling penting, anda akan bersedia untuk melangkah dengan keyakinan baru ke dalam kehidupan kepimpinan profesional.

Belajar untuk menerajui dunia kerjasama

Selamat datang ke program lepasan generasi akan datang yang dapat membantu anda mencapai tahap seterusnya. Sekiranya anda ingin memajukan kerjaya anda atau membuat peralihan kerjaya, Elmhurst College mempunyai program untuk anda. Mendapatkan kemahiran teknikal silang platform yang anda perlukan untuk membantu anda mencapai matlamat anda dan potensi anda. Membangun penyelesaian baru kepada cabaran dunia nyata melalui pembelajaran berasaskan projek. Pengatur program kami ada untuk anda-membantu anda merundingkan segala-galanya dari pemilihan kelas ke hala tuju kerjaya. Program inovatif dan fleksibel kami direka untuk mengoptimumkan matlamat kerjaya anda dan mempersiapkan anda untuk bekerja dalam banyak industri pertumbuhan tinggi. Kami tidak sabar-sabar komited untuk pendidikan yang akan membuat anda lebih awal daripada lengkung.

Sarjana

 • Teknologi Maklumat Komputer
 • Sains Data
 • Sistem Maklumat Geografi (GIS)
 • MBA - separuh masa, sepenuh masa
 • Pengurusan rantaian bekalan
 • Pengurusan projek

Elmhurst College - Pilihan Tepat

 • Memperoleh Keyakinan untuk Berjaya: pengarah program kami bukan hanya pakar dalam bidang mereka: mereka berdedikasi untuk memperluaskan jangkauan anda, memberikan nasihat bijak dan kemahiran orang yang diperlukan oleh setiap pemimpin.
 • Fleksibiliti untuk Membuat Ia Bekerja: program ijazah kami direka untuk memenuhi jadual sibuk anda. Program ditawarkan dalam pelbagai format untuk memberi anda kemudahan maksimum.
 • Pilihan yang Terjangkau: Elmhurst College berulang kali berpangkat dalam kategori Nilai Terbaik untuk kualiti akademik dan kos.
 • Lokasi yang selesa: kampus yang indah kami terletak hanya 15 batu di pusat bandar Chicago dan mudah diakses dengan kereta atau kereta api.

Ambil Langkah Seterusnya

Apabila anda mempertimbangkan pilihan anda, kami menggalakkan anda untuk melawat kampus Elmhurst. Anda akan belajar tentang proses kemasukan kami, melawati kampus kami dan lihat sendiri tentang apa yang berlaku di Elmhurst College . Minta Maklumat: untuk meminta maklumat mengenai program minat anda, lengkapkan borang dalam talian kami. Sembang Langsung dengan Kaunselor Kemasukan. Sembang talian hari ini. Mohon sekarang!

Kedudukan

Elmhurst berada di 10 universiti serantau di Midwest, menurut US News

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA Sambilan

Elmhurst College

Terletak di pinggir bandar barat Chicago, Elmhurst menawarkan pilihan darjah yang fleksibel, di kampus atau dalam talian. Dengan kohort ahli profesional, anda akan memper ... [+]

MBA Elmhurst

Kami percaya MBA mestilah berpusatkan pelajar.

Cara kami melihatnya, satu-satunya sebab kami di sini adalah untuk memberikan pendidikan perniagaan berdampak tinggi dan bernilai tinggi. Misi kami adalah untuk memberi anda kemahiran dan sambungan yang anda perlukan untuk mencapai matlamat anda dalam karier anda dan dalam kehidupan anda.

Terletak di pinggir bandar barat Chicago, Elmhurst menawarkan pilihan darjah yang fleksibel, di kampus atau dalam talian. Dengan kohort ahli profesional, anda akan memperoleh MBA anda dalam masa kurang daripada dua tahun kerja sambilan.

Bidang Pengkhususan: Tawaran Unik Anda

Pelajar MBA menggabungkan enam kursus utama dengan empat pilihan dalam pengkhususan mereka, untuk sejumlah 30 jam semester.... [-]

Amerika Syarikat Elmhurst
Feb. 2020
English
Sambilan
22 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Graduate Studies at Elmhurst College

Alamat lokasi
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Media Sosial