Baca keterangan rasmi

Salah satu universiti utama Katolik di Amerika Syarikat, Duquesne University menyediakan pendidikan yang bulat yang akan mencabar anda secara akademik sambil menyemai perkembangan rohani dan etika anda dalam suasana ekumenikal yang terbuka kepada kepelbagaian. Ditubuhkan lebih daripada 135 tahun yang lalu oleh Jemaat Roh Kudus, Duquesne University adalah satu-satunya institusi pengajian tinggi Spiritan di Amerika Syarikat.

Sebagai pelajar, anda akan mendapat pendidikan siswazah yang pertama, membina hubungan rapat dengan profesor dan rakan sekelas serta turut serta dalam projek penyelidikan yang menarik. Anda akan mempunyai akses kepada sumber seperti perumahan dan peluang pekerjaan untuk pelajar siswazah dan profesional. Apabila anda lulus, anda akan menyertai lebih daripada 86,000 alumni yang bekerja di setiap bidang, di seluruh negara dan di seluruh dunia.

Akademik Top-Notch dengan Sentuhan Peribadi

Di Duquesne University , anda akan belajar dari cendekiawan guru yang memberikan pengalaman kelas yang cemerlang dan juga menghasilkan beberapa penyelidikan yang paling penting dalam bidang mereka. Malah, Chronicle of Education menduduki No. 16 di antara 61 universiti penyelidikan kecil yang dinilai berdasarkan indeks yang mengukur produktiviti fakulti. Anda akan mendapat manfaat daripada nisbah pelajar-fakulti 15: 1 dan pengalaman akademik yang ditandai dengan perhatian peribadi dari fakulti yang memenangi anugerah. Malah, hampir separuh dari semua kelas mempunyai 20 atau kurang pelajar, yang bermakna anda akan mempunyai banyak peluang untuk interaksi langsung dengan profesor anda.

The Perfect Fit

Bagaimana anda tahu jika anda patut masuk ke sini di Duquesne? Para pelajar Duquesne yang paling gembira dan paling berjaya ialah mereka yang mahukan lebih daripada satu darjah. Pelajar kami ingin memperluaskan pengetahuan dan kemahiran akademik mereka sambil belajar lebih banyak tentang diri mereka sendiri dan membuat perbezaan dalam komuniti dan dunia di sekeliling kita.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

Duquesne University

Keberlanjutan MBA menawarkan persiapan kepimpinan yang tiada tandingannya. ... [+]

Masa Depan Anda, Membuka Semula

Dalam masa satu tahun sahaja, anda akan membesarkan prospek kerjaya anda semasa anda menguasai keperluan MBA, mendapat pengalaman dunia sebenar, menjalankan kerja lapangan di luar negara dan antara muka dengan eksekutif C-Suite. Sebagai alumni kami berkata, " Apa perbezaan tahun buat! "

Peringkat pertama di Amerika Syarikat dan ke-8 di dunia untuk mengintegrasikan keberlanjutan, MBA sepenuh masa, dipercepat ini telah diakui secara konsisten di antara "25 teratas global" untuk pengawasan kewangan, sosial dan alam sekitar sejak tahun 2007. Pengalaman pembelajaran yang canggih merangkumi Prinsip Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu untuk Pendidikan Pengurusan Bertanggungjawab (PRME).... [-]

Amerika Syarikat Pittsburgh
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA Sambilan

Duquesne University

The School of Business Graduate Donahue dengan sukacitanya memperkenalkan kurikulum MBA baru kami untuk profesional yang bekerja. Anda boleh belajar separuh masa atau sep ... [+]

MBA sambilan

The School of Business Graduate Donahue dengan sukacitanya memperkenalkan kurikulum MBA baru kami untuk profesional yang bekerja. Anda boleh belajar separuh masa atau sepenuh masa dalam persekitaran yang serba pantas yang menawarkan kelas bilik darjah dan pilihan dalam talian.

Kurikulum teras bersepaduSeminar industri baru yang dibangunkanPilihan konsentrasiPilihan raya memberi tumpuan kepada kecekapan MBA

Membina Sejarah kami:

Dibina untuk para profesional yang ingin meningkatkan tahap kemahiran pengurusan merekaLebih lima puluh tahun graduan menghasilkan hasil di tempat kerjaProgram yang fleksibel didorong oleh pendidikan pengurusan yang bertanggungjawab

Membina Asas-asas:... [-]

Amerika Syarikat Pittsburgh
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
28 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu