Dominican College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

  • Tahap tertinggi sokongan peribadi
  • Program yang diiktiraf secara nasional
  • Fakulti, pentadbiran, dan kakitangan yang komited terhadap kejayaan anda
  • Berdekatan dengan New York City dan tiga lapangan terbang utama
  • Persekitaran kampus yang semangat di mana selalu ada sesuatu yang menyeronokkan, pendidikan atau inspirasi untuk dilakukan
  • Program olahraga terbaik di kalangan kolej-kolej kecil di rantau ini

Kolej ini memupuk hubungan antara pelajar dan fakulti melalui kelas kecil, peribadi. Lokasi kami yang selesa di kawasan Lembah Hudson yang indah, hanya 17 km dari New York City, berasa seperti rumah jauh dari rumah, dalam suasana mesra, namun mencabar dan menyokong kami. Sejak tahun 1952, Dominican College telah menyediakan pelajar dengan alam sekitar untuk memupuk ikatan unik dan hubungan jangka hayat.127046_Campus.jpg

Dominican College adalah salah satu daripada kumpulan kolej terpilih yang dinamakan Kolej Cemerlang , berdasarkan kecemerlangannya dalam Empat Kesilapan: pelajar yang terlibat, pengajaran yang hebat, komuniti kampus yang bersemangat, dan hasil yang berjaya. Dominican College telah diberi penghormatan sebagai Kolej Perbezaan selama empat tahun yang lalu

Kenapa Dominican College ?

Segala-galanya yang anda impikan untuk kolej adalah di sini.

Pencapaian Setiap Hari

  • Belajar yang mengecutkan jarak antara kelas dan kerjaya
  • Berpuluh-puluh kelab dan organisasi
  • Lokasi yang ideal 17 kilometer dari New York City
  • Tahap tertinggi sokongan peribadi

DC Dapat Menyambung Anda

Anda belajar dengan fakulti pakar mengenai jejak akademik khusus yang ditujukan kepada kerjaya. Anda boleh menerapkan apa yang anda pelajari dalam tetapan dunia sebenar- sebelum anda lulus. Kita semua tentang pendidikan yang boleh anda gunakan.127036_SEP_01536_August232018-L.jpg

DC Adakah Komuniti Anda

Badan pelajar kami kelihatan seperti New York City-yang kelihatan seperti dunia! Anda akan membuat kawan terbaik yang pernah ada di sini; rakan-rakan anda akan berpegang dengan kehidupan.

DC Membantu Anda Berkhidmat

Kami menawarkan cara untuk keluar dari sana dan membuat perbezaan , dari penglibatan sivik dan Habitat untuk Kemanusiaan ke perjalanan misi ke luar negara dan kemampanan di kampus.

DC merangkul nilai yang tidak berkesudahan

Misi dan nilai-nilai kita berakar pada tradisi 800-tahun perintah Dominikan. Kami mengalu-alukan orang ramai dari pelbagai latar belakang untuk menyertai komuniti pelajar kami.

Capai lebih banyak setiap hari. Dominican College akan membantu anda ke sana.127047_DominicanCollege-ChargerCafe.jpg

Misi kita

Matlamat Dominican College adalah untuk menggalakkan kecemerlangan pendidikan, kepimpinan, dan perkhidmatan dalam persekitaran yang disifatkan sebagai menghormati individu dan keprihatinan terhadap masyarakat dan keperluannya. Diasaskan oleh Sisters Dominican Blauvelt, Kolej ini merupakan institusi pengajian tinggi yang bebas, asal usul dan warisan Katolik. Dalam tradisi Dominikan, ia memupuk kebenaran yang aktif, mengongsikan kebenaran dan merangkumi pendidikan ideal yang berasaskan nilai-nilai pemahaman reflektif dan penglibatan yang penuh kasih sayang.

Bertekad untuk membina programnya di atas asas yang kukuh dalam seni liberal dan sains, Kolej ini mengekalkan iklim yang berpusatkan pelajar dan menghidangkan pelbagai komuniti pelajar dalam program sarjana dan siswazah. Kolej ini memperkasakan komuniti pelajar ini untuk unggul, memimpin dan berkhidmat dengan integriti dan terlibat secara bertanggungjawab dalam mengejar dunia yang lebih adil, beretika dan mampan.

Dominican College didedikasikan kepada prinsip bahawa program pendidikan dan perkhidmatannya mestilah sama-sama mencabar dan menyokong, dibezakan oleh piawaian tinggi dan dengan perhatian terhadap keperluan dan potensi pelajar individu. Menegaskan dan terlibat dengan piawaian dan nilai-nilai ini, graduan disediakan untuk kehidupan yang bertujuan dan bagi kerjaya dan profesion yang mereka pilih untuk diteruskan.

Lokasi

Orangeburg

Alamat
Western Highway South,470
10962 Orangeburg, New York, Amerika Syarikat