Baca keterangan rasmi

Mengenai TCNJ

College of New Jersey (TCNJ) adalah institusi yang sangat selektif yang diiktiraf secara konsisten sebagai salah satu kolej komprehensif di negara ini. Ditubuhkan pada tahun 1855 sebagai Sekolah Rendah Negeri New Jersey, TCNJ mengekalkan kadar tamat pengajian empat tahun tertinggi di kalangan semua kolej dan universiti awam. Ia disenaraikan oleh Money sebagai salah satu daripada 15 kolej awam yang paling tinggi "yang mungkin akan membayar secara kewangan," dan US News

Dikenali dengan kecantikan semulajadi, kolej ini terletak di atas 289 ekar yang dipenuhi pokok di pinggir bandar Perbandaran Ewing, New Jersey, berdekatan dengan New York City dan Philadelphia. Inti seni liberal yang kuat membentuk asas bagi banyak program ijazah yang ditawarkan melalui tujuh sekolah kolej: Seni dan Komunikasi; Perniagaan; Pendidikan; Kejuruteraan; Kemanusiaan dan Sains Sosial; Kejururawatan, Kesihatan, dan Sains Latihan; dan Sains. Lima pengalaman tandatangan merupakan ciri utama pendidikan TCNJ. Mereka termasuk pendidikan peribadi, kolaboratif, dan ketat; penyelidikan sarjana muda, pelatih latihan, dan pengalaman lapangan; pembelajaran masyarakat; penglibatan global; dan pembangunan kepimpinan.

Komitmen TCNJ yang lama kepada kerjasama fakulti-pelajar telah diiktiraf pada tahun 2015 oleh Majlis Penyelidikan Sarjana Muda, yang menamakan kolej penerima "Anugerah Seluruh Kampus untuk Pencapaian Penyelidikan Siswazah" yang pertama. Pada tahun 2006, TCNJ dianugerahkan bab Phi Beta Kappa - penghormatan dikongsi oleh kurang daripada 10 peratus kolej dan universiti secara nasional.

Penting kepada misinya, TCNJ percaya kepada kekuatan pendidikan transformatif untuk mengembangkan pemikir kritis, warganegara yang bertanggungjawab, dan para pelajar dan pemimpin sepanjang hayat. Pengaturcaraan kepimpinan ditawarkan sepanjang kerjaya siswazah, serta program dan perkhidmatan lain yang bertujuan untuk pembangunan sosial, emosi, kerjaya, akademik, rohani dan fizikal pelajar. TCNJ menggalakkan pelajar mengembangkan bakat dan kemahiran mereka melalui lebih daripada 200 organisasi kampus. Kumpulan ini termasuk persembahan, persatuan profesional dan penghormatan, penerbitan pelajar, persaudaraan, dan pertunjukan, dan sukan intramural dan kelab.

Pencapaian dan biasiswa yang tinggi di dalam kelas telah dicerminkan oleh kejayaan atlet pelajar College of New Jersey . Sejak pasukan gusti Lions 1978-79 menawan kejohanan pasukan Persatuan Atletik Kebangsaan (NCAA) yang pertama, TCNJ telah menubuhkan dirinya sebagai salah satu program Divisi III yang paling berjaya di negara ini, memenangi 40 pasukan dan 49 kejohanan NCAA individu.

TCNJ mendaftar kira-kira 7,400 pelajar termasuk 6,790 mahasiswa dan 610 pelajar siswazah.

Watak

Kolej kediaman awam yang sangat selektif memberi tumpuan kepada pengalaman siswazah. Tujuh sekolah-Seni

Fakta

Pendaftaran Siswazah Lebih kurang 6,580 pelajar sepenuh masa.
Saiz Kelas Purata 21 pelajar
Nisbah Fakulti Pelajar 13: 1
On-Campus Freshmen 95 peratus
Pengekalan Freshman-to-Sophomore 93 peratus
Kadar Pengijazahan 87 peratus
Skor SAT Purata 1228 untuk Pengakuan Umum (Bacaan Kritikal dan Matematik Sahaja)
Atletik Secara konsisten berada di antara program NCAA terbaik III di negara ini.
Pengambilan Majikan di Kampus 400

Kampus

Kampus Kolonial Kolonial TCNJ menduduki 289 kawasan ekar di pinggir bandar Ewing, New Jersey. Kolej ini adalah kira-kira 5 km dari Trenton, ibu negara, 10 batu dari Princeton, dan satu jam dari kedua-dua Philadelphia dan New York.

Perumahan

Sembilan puluh lima peratus daripada mahasiswa baru ditempatkan di kampus, dan dua tahun perumahan dijamin untuk semua pelajar tahun pertama yang penuh masa. Empat belas dewan kediaman menyediakan pelbagai penginapan untuk semua pelajar, termasuk kelas atas.

Misi

College of New Jersey , sebuah institusi awam yang diiktiraf secara nasional yang ditubuhkan pada tahun 1855 sebagai New Jersey State Normal School, adalah kolej utama dan kediaman, dengan program siswazah yang disasarkan. Dengan seni liberal, pendidikan peribadi, kerjasama dan ketat TCNJ melibatkan pelajar di peringkat tertinggi di dalam dan di luar kelas. TCNJ percaya kepada kuasa transformasi pendidikan untuk mengembangkan pemikir kritis, warganegara yang bertanggungjawab, dan pelajar dan pemimpin seumur hidup. Kolej ini memberi kuasa kepada pelajar, kakitangan dan fakulti yang pelbagai untuk mengekalkan dan meningkatkan komuniti mereka di dalam dan luar negara. StockSnap / Pixabay

Visi

TCNJ akan menawarkan pendidikan yang tiada tandingan dalam komuniti pelajar yang bersemangat, kolaboratif, dan inklusif yang akan membuat tanda yang jelas di dunia. Dengan mengikuti nilai-nilai kami, kami akan menjadi contoh negara pendidikan tinggi awam, dan kami akan melakukan ini sambil komited terhadap kebolehaksesan dan kemampuan.

Nilai

Kecemerlangan

 • Kami mengaku pelajar yang sangat berbakat, yang kami mencabar untuk menemui dan merealisasikan potensi mereka.
 • Kami merekrut fakulti, kakitangan dan pentadbir berkualiti tinggi yang mempunyai kepakaran dan pengalaman untuk mentor dan mencabar pelajar kami.
 • Kami menyokong inovasi dan eksperimen dan terus membina pencapaian kami. Kami mempunyai jangkaan tertinggi untuk diri sendiri dan menyokong satu sama lain dalam mencapai mereka.

Pertunangan

 • Kami menggalakkan pelajar, fakulti, dan kakitangan untuk mengejar rasa ingin tahu dan nafsu mereka di dalam dan di luar bilik darjah.
 • Kami bekerjasama merentasi sempadan tatatertib dan operasi untuk merangkumi semua kekuatan kami.
 • Kami bekerjasama untuk memperkayakan komuniti tempatan, kebangsaan dan global kami.

Integriti

 • Kami saling memperlakukan dengan sihat dan menghormati.
 • Kami bertindak secara etika dan mengambil tanggungjawab atas pilihan kami.
 • Kami bekerjasama dalam semangat keadilan, kerjasama, dan ketelusan.

Keterangkuman

 • Kami mengiktiraf nilai unik setiap ahli komuniti kami.
 • Kami percaya bahawa komuniti yang terdiri daripada orang yang mempunyai latar belakang, perspektif, dan kebolehan yang pelbagai menggalakkan pembelajaran dan penglibatan.
 • Kami komited untuk membina komuniti yang pelbagai dan inklusif.

Refleksi diri

 • Kami menilai amalan kami di bilik darjah, di kampus, dan di dalam masyarakat.
 • Kami memupuk dialog kampus yang berterusan untuk memastikan kami mematuhi misi, visi, dan nilai kami.
 • Kami secara rutin memantau peruntukan dan perbelanjaan sumber kami untuk memastikan bahawa kami menyokong keutamaan dan kami bertanggungjawab secara fiskal.
Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

College of New Jersey

Menyediakan pelajar untuk pasaran global yang kompleks dan berkembang, program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) menyampaikan kemahiran kerjaya yang mantap dari instit ... [+]

Program sarjana MBA di TCNJ menyediakan profesional kerjaya awal untuk kecemerlangan dalam ekonomi global hari ini.

Menyediakan pelajar untuk pasaran global yang kompleks dan berkembang, program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) menyampaikan kemahiran kerjaya yang mantap dari institusi terkenal dengan reputasi sterling. Berita AS menduduki TCNJ # 1 di kalangan institusi awam serantau di timur laut.

Mengenai MBA di TCNJ

Program ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan ditawarkan oleh Sekolah Perniagaan TCNJ yang diiktiraf. Fakulti profesional kami yang terlibat dalam pembelajaran secara berpengalaman melalui pedagogi interaktif dan penyertaan dalam peluang kepimpinan termasuk penyelidikan, persidangan, rangkaian, perspektif global, dan mentoring.... [-]

Amerika Syarikat Ewing Township
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 tahun
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
2000 Pennington Road
Ewing Township, Jersi baru, Amerika Syarikat