Chapman University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Valedictorians. Ciri-ciri pembuat filem. Pemenang Hadiah Nobel. Pelajar dari lebih daripada 60 buah negara. Usahawan masa depan. Visi yang ingin mendapatkan pendidikan yang meminta mereka menyambungkan titik-titik antara disiplin dan kemanusiaan mereka untuk mewujudkan kehidupan yang bermakna dan berpengaruh. Itulah yang datang ke Chapman University . Terletak di Orange, California, Chapman adalah sebuah universiti swasta bersaiz pertengahan dengan jumlah siswazah dan siswazah sebanyak 7,570 pelajar *. Hanya beberapa langkah dari restoran-restoran dan kedai-kedai di Old Towne Plaza Orange, kampus Chapman yang dikagumi kelapa sawit adalah pusat bandar bersaiz sederhana yang selesa ini. Terletak betul-betul terletak dalam perjalanan satu jam dari Los Angeles, lokasi selatan California kami menyediakan akses mudah ke LA dan latihan antarabangsa Hollywood, pantai yang indah, Disneyland, gunung, dan padang pasir. Keseluruhan pendidikan peribadi kami menarik pelajar dari pelbagai latar belakang dan negara dari seluruh dunia. Kami mempunyai pelajar dari 49 negeri, wilayah AS, dan lebih daripada 60 negara yang berbeza *. Badan pelajar kami yang pelbagai digabungkan dengan kelas kecil kami membolehkan anda menyambung seluruh sempadan dan latar belakang, membuka pengalaman anda ke budaya yang berbeza dan cara melihat dunia. Kami menegaskan kajian interdisipliner mengenai seni dan sains serta program profesional, memberi peluang kepada pelajar sarjana dan siswazah untuk menjadi pemikir asal, pemikir asal-jenis orang yang berkembang di dunia yang mencabar. Bukan sahaja kita berusaha untuk menyambungkan bidang akademik penyelidikan melalui kajian interdisipliner, kami juga berusaha untuk menyambungkan pelajar ke fakulti dan universiti kepada masyarakat, supaya pendidikan anda adalah peribadi, relevan dan terlibat dalam dunia yang lebih besar. * Data dari CIRO

Fakta

Diasaskan sebagai Kolej Hesperian pada tahun 1861 di Woodland, California oleh ahli-ahli Gereja Kristian (Murid-murid Kristus), kami mengaku lelaki dan wanita dan orang-orang warna dari hari-hari terawal kami. Diwarnai oleh menteri jingga Valencia, Charles Clarke Chapman, institusi itu menukar namanya ke Chapman College pada tahun 1934, dan menjelang 1954, beliau telah berpindah ke bekas kampus Sekolah Menengah Orange Union di Orange, California. Kolej ini sekali lagi memanjangkan akses pendidikan yang lebih tinggi apabila ia mula menawarkan kelas kepada anggota tentera di El Toro Marine Base. Pada tahun 1965, Chapman mengambil pendidikan sarjana muda ke laut lepas apabila ia mula menjalankan Program Campus Afloat Dunia, yang akhirnya akan menjadi Semester di Laut, satu tradisi yang berterusan di Chapman menerusi program pengajian di seluruh dunia di luar negara. Sejak pengasas kami, Chapman telah berkembang menjadi sebuah universiti yang sangat terkenal yang menarik pelajar sarjana muda dan siswazah tinggi dari seluruh Amerika Syarikat, dan lebih dari 60 buah negara di seluruh dunia. Kenyataan misi kami: Memberi pendidikan yang disesuaikan dengan perbezaan yang membawa kepada siasatan, kehidupan yang beretika dan produktif sebagai warga global.

Kedudukan

- Berita AS dan Laporan Dunia pangkat Chapman University # 7 di rantau Barat. - Kajian Princeton menyenaraikan Chapman dalam panduan "378 Best Colleges". - Yayasan Templeton termasuk Chapman dalam Rolling Honor for Colleges Building Character.

This school offers programs in:
  • English

Lihat MSc - HealthcareStudies » Lihat MA » Lihat MSc - Master » Lihat Doktor Falsafah »

Contact

Chapman University

Alamat One University Drive,
92866 Orange, California, Amerika Syarikat
Website http://www.chapman.edu/
Telefon +1 714-997-6815