Carlson School of Management, University of Minnesota

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Kami di Carlson School of Management berkongsi komitmen untuk imaginasi, penglibatan, dan cita-cita. Berpangkalan di Bandar Berkembar Minneapolis dan St Paul, ditempatkan di University of Minnesota, Sekolah Carlson adalah pemimpin dalam pendidikan perniagaan dan penyelidikan. Pendekatan kami menghubungkan pelajar kepada peluang pembelajaran berasaskan pengalaman yang unik, program pendidikan antarabangsa yang dinamik, dan rangkaian meriah perniagaan di seluruh negeri ini dan seterusnya.

The Carlson School menganugerahkan darjah untuk program ijazah pertama penuh (BSB), Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), Ijazah Sarjana Perakaunan (SPRM), Ijazah Sarjana Sains dalam Analytics perniagaan (MSBA), Ijazah Sarjana Perniagaan Cukai (MBT) , Sarjana Kewangan (MS-Finance), Ijazah Sarjana Sumber Manusia dan Hubungan Industrial (MA-HRIR), Ijazah Sarjana Pengurusan rantaian Bekalan (MS-SCM) dan program kedoktoran, serta menyediakan pelbagai peringkat eksekutif meneruskan peluang pendidikan.

Tujuan kami

individu dan organisasi Inspiring dan membolehkan untuk mencipta masa depan yang lebih cerah.

janji kami

Kami akan mewujudkan pengalaman pembelajaran transformatif bagi setiap pelajar. Kami akan membangunkan pengetahuan berpengaruh yang mempengaruhi masa depan organisasi. Kami akan berkembang pemimpin keusahawanan dengan imaginasi, integriti, dan pemikiran global diperlukan untuk menangani cabaran-cabaran besar yang dihadapi oleh perniagaan dan masyarakat.

Lokasi

Minneapolis

Carlson School of Management

Alamat
Carlson School of Management
University of Minnesota
321 Nineteenth Avenue South
Suite 4-300
Minneapolis, MN 55455-9940

55455-9940 Minneapolis, Minnesota, Amerika Syarikat
Telefon
+1 612-625-0027

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: