Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Misi daripada Kolej Perniagaan dan Pentadbiran Awam di Universiti Negeri California San Bernardino adalah untuk mewujudkan komuniti pembelajaran berpusatkan pelajar yang menyediakan pelajar untuk menjadi ahli produktif dalam perniagaan, kerajaan, dan masyarakat global. Kami menyediakan program berkualiti prasiswazah dan siswazah yang memberi kesan positif kepada perkembangan pelajar sebagai profesional. Kami memberi keutamaan kepada kecemerlangan dalam pengajaran yang dipertingkatkan dengan komitmen fakulti untuk pembangunan profesional berterusan, sumbangan intelek dan perkhidmatan.

sumbangan intelektual fakulti terutamanya akan menjadi campuran penyelidikan gunaan atau sumbangan untuk berlatih dan pembelajaran atau penyelidikan pedagogi. Kami menyampaikan suatu badan pelajar budaya dan pelbagai peringkat global dengan menyediakan pelajar untuk berurusan dengan perubahan dan persekitaran pelbagai. Melalui khidmat masyarakat, perkongsian dan inisiatif, Kolej berfungsi sebagai perantara untuk pertukaran pengetahuan dan kepakaran antara Universiti, masyarakat serantau dan dunia yang lebih besar.

penglibatan masyarakat dengan program-program kami pada San Bernardino DAN kampus Palm Desert keputusan dalam latihan dan banyak peluang pembelajaran perkhidmatan untuk pelajar kita. Sebaliknya, anda boleh bergantung kepada graduan kita untuk menjadi pekerja anda, dan akhirnya pasukan pengurusan anda. Kami mahu bekerjasama dengan anda dalam pembangunan tenaga kerja dan ekonomi yang membolehkan rantau ini untuk menarik dan mengekalkan pekerjaan yang berkualiti. Mungkin anda tertanya-tanya apa yang anda boleh lakukan. Berikut adalah sepuluh perkara yang boleh anda lakukan sekarang untuk menyokong misi kami sebagai komuniti pembelajaran berpusatkan pelajar:

  • Menyumbang kepada Kumpulan Wang Kecemerlangan College
  • Menjadi tuan rumah acara CBPA Alumni Rangkaian di rumah atau perniagaan anda
  • Sertai Perniagaan Alliance untuk pautan berterusan ke Kolej, pelajar dan fakulti
  • Datang di kampus untuk bercakap dengan sekumpulan kecil pelajar dalam sesi mingguan kerjaya menasihati
  • Menyumbang kepada Tabung Biasiswa Pelajar
  • Sukarelawan untuk berkongsi kepakaran anda dengan bercakap di dalam kelas sebagai "Prof pada hari kiamat yang"
  • Mentor pelajar dalam internship 10 minggu di organisasi anda, yang terdiri daripada 150-200 jam untuk 4 unit kredit akademik
  • Menamakan seorang yang layak "Arrowhead Eksekutif Cemerlang" atau "Roh Keusahawanan" pesaing
  • Minta fakulti untuk membawa satu pasukan pelajar untuk projek kelas untuk menangani cabaran praktikal yang anda hadapi
  • Berkhidmat dalam lembaga penasihat di Kolej, atau membantu untuk menasihati dan membimbing organisasi pelajar dalam bidang anda

bakal pelajar

Kolej Perniagaan dan Pentadbiran Awam di Cal Negeri San Bernardino telah menghasilkan lebih 16,000 graduan, lebih 65% daripada mereka tinggal di Empire Negeri, berkembang ekonomi yang berkembang pesat ini Southern California. penduduk meningkat dengan cepat, sekali gus memberi graduan kita peluang yang mencukupi untuk memohon semangat keusahawanan mereka dalam bidang seperti perniagaan kecil, pengedaran, syarikat multinasional dan perkhidmatan awam. WE Siswazah PEMIMPIN MASYARAKAT!

Dalam kaji selidik terakhir alumni perniagaan dan pentadbiran awam, lebih 95% menjawab "Ya!" bahawa mereka akan mengesyorkan kami kepada rakan atau saudara mempertimbangkan program ditawarkan di CSUSB. Mana-mana organisasi akan berbangga dengan apa-apa Kedudukan kelulusan yang tinggi. Bakal pelajar, saya menjemput anda untuk melawat kampus kami. Ianya cantik! Ambil sedikit masa untuk mendengar tentang peluang anda untuk bekerja rapat dengan fakulti dan untuk menggilap kemahiran kepimpinan anda melalui banyak pertubuhan pelajar aktif. matlamat dan visi kami mungkin menjadi perlawanan yang sama bahawa ia adalah untuk pelajar 2700 ijazah dan 500 graduan semasa kami.

Kualiti adalah perkataan untuk menggambarkan kepekatan 17 mahasiswa kami berbeza, MBA, dan MPA, dibuktikan oleh dua akreditasi: AACSB (Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah Perniagaan) dan NASPAA (National Association of Schools Hal Ehwal Awam dan Pentadbiran).

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

California State University, San Bernardino - Jack H. Brown College of Business and Public Administration- MBA Program

AACSB kami (Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah Perniagaan) program MBA yang diiktiraf dari Kolej Perniagaan dan Pentadbiran Awam (CBPA) di California State Univer ... [+]

AACSB kami (Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah Perniagaan) program MBA yang diiktiraf dari Kolej Perniagaan dan Pentadbiran Awam (CBPA) di California State University San Bernardino (CSUSB) menawarkan fakulti berkualiti tinggi, kurikulum yang berkaitan, kali kelas yang mudah dan adalah paling program bertauliah berpatutan di selatan California.

Adakah anda tahu bahawa kolej kami adalah salah satu yang terbaik dalam perniagaan? Dengan Negara dan pengiktirafan global, termasuk:

US News & World Report disenaraikan CSUSB antara "Best Grad Schools, Business" pada tahun 2014, 2015, dan 2016. Princeton Review kedudukan CSUSB sebagai salah satu daripada "Best Sekolah Perniagaan 295" berturut-turut pada 2013, 2014 dan 2015. CEO Magazine terus ke pangkat CSUSB antara "Top 20 program MBA" (2013, 2014, 2015, dan 2016) termasuk anugerah peringkat yang baru untuk 2016. Military Times disenaraikan program MBA kami sebagai "Best untuk Vets" bagi tahun ketiga berturut-turut (2013, 2014, dan 2015). ... [-]
Amerika Syarikat San Bernardino
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 18 
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu