California State University, Chico - College of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Kolej Perniagaan

Kami menyediakan pelajar menjadi kerja-siap.

fakulti, kakitangan, program akademik dan aktiviti kurikulum semua menyumbang kepada pelajar membangun untuk mempunyai kemahiran, pengetahuan, dan pelupusan untuk berjaya.

Kami menawarkan pelbagai program yang sangat baik, pertubuhan pelajar dan fakulti dan kakitangan. Kami memberi peluang kepada pelajar untuk mempelajari kemahiran dan pengetahuan yang akan membantu mereka menjadi kerja-siap dan menjadi penyumbang positif kepada komuniti mereka.

Di sini anda akan belajar pengetahuan, kemahiran, ketekunan, dan daya tahan yang diperlukan untuk mendapatkan kerjaya yang hebat. Kami menawarkan sokongan yang sangat baik; fakulti didekati, mentor rakan sebaya dan tutor, dan sedia membantu. Jadi menyertai kita, dan mendatangkan rasa ingin tahu anda, tenaga, dan niat untuk memberikan anda yang terbaik. Kami tidak sabar-sabar untuk bekerja dengan anda.

Apa Pelajar akan dapati di sini

Program Perniagaan Cemerlang

Salah satu daripada tujuh kolej dan rumah kepada utama terbesar di kampus Chico Negeri, Kolej Perniagaan adalah salah satu daripada hanya 15 peratus daripada semua sekolah perniagaan di seluruh dunia yang memenuhi piawaian akreditasi tinggi yang ditetapkan oleh Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International ). Kami diiktiraf sebagai pemimpin dalam kecemerlangan pengajaran, penyelidikan praktikal, dan kesediaan kerja pelajar.

Program Signature Incredible

program tandatangan kami menonjol dari pertandingan dan diiktiraf secara meluas sebagai antara yang terbaik. Mereka menawarkan pelajar peluang untuk membangunkan set kemahiran mereka secara peribadi dan profesional ketika sedang dicabar melalui pertandingan tempatan, serantau dan nasional, bekerja pada projek-projek komuniti, latihan, projek penyelidikan dengan profesor, dan banyak lagi.

Alumni terlibat dan Dedicated

Pelajar-pelajar kita suka Kolej Perniagaan, dan sebagai alumni dedikasi mereka menunjukkan melalui acara seperti Executives di Kampus, dengan menyampaikan kepada Lembaga Penasihat Perniagaan kami, dan menjadi ahli Tower Society untuk menyokong kami dan memberikan kembali.

A Safe dan Menyokong Persekitaran Pembelajaran

perhatian peribadi daripada fakulti, peribadi akademik menasihati, dan kelab pelajar aktif memastikan hubungan peribadi antara pelajar dan fakulti. Pelajar antarabangsa yang disokong oleh kakitangan yang prihatin yang khusus untuk membuat Chico pengalaman salah mereka bahawa mereka akan menghargai untuk seumur hidup.

Lokasi

Chico

California State University, Chico - College of Business

Alamat
College of Business
California State University, Chico
Tehama Hall 301

95929-0081 Chico, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 530-898-6271

Akreditasi

AACSB Accredited

Program-program