Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Selamat datang ke Kolej Perniagaan

Kami menyediakan pelajar menjadi kerja-siap.

fakulti, kakitangan, program akademik dan aktiviti kurikulum semua menyumbang kepada pelajar membangun untuk mempunyai kemahiran, pengetahuan, dan pelupusan untuk berjaya.

Kami menawarkan pelbagai program yang sangat baik, pertubuhan pelajar dan fakulti dan kakitangan. Kami memberi peluang kepada pelajar untuk mempelajari kemahiran dan pengetahuan yang akan membantu mereka menjadi kerja-siap dan menjadi penyumbang positif kepada komuniti mereka.

Di sini anda akan belajar pengetahuan, kemahiran, ketekunan, dan daya tahan yang diperlukan untuk mendapatkan kerjaya yang hebat. Kami menawarkan sokongan yang sangat baik; fakulti didekati, mentor rakan sebaya dan tutor, dan sedia membantu. Jadi menyertai kita, dan mendatangkan rasa ingin tahu anda, tenaga, dan niat untuk memberikan anda yang terbaik. Kami tidak sabar-sabar untuk bekerja dengan anda.

Apa Pelajar akan dapati di sini

Program Perniagaan Cemerlang

Salah satu daripada tujuh kolej dan rumah kepada utama terbesar di kampus Chico Negeri, Kolej Perniagaan adalah salah satu daripada hanya 15 peratus daripada semua sekolah perniagaan di seluruh dunia yang memenuhi piawaian akreditasi tinggi yang ditetapkan oleh Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International ). Kami diiktiraf sebagai pemimpin dalam kecemerlangan pengajaran, penyelidikan praktikal, dan kesediaan kerja pelajar.

Program Signature Incredible

program tandatangan kami menonjol dari pertandingan dan diiktiraf secara meluas sebagai antara yang terbaik. Mereka menawarkan pelajar peluang untuk membangunkan set kemahiran mereka secara peribadi dan profesional ketika sedang dicabar melalui pertandingan tempatan, serantau dan nasional, bekerja pada projek-projek komuniti, latihan, projek penyelidikan dengan profesor, dan banyak lagi.

Alumni terlibat dan Dedicated

Pelajar-pelajar kita suka Kolej Perniagaan, dan sebagai alumni dedikasi mereka menunjukkan melalui acara seperti Executives di Kampus, dengan menyampaikan kepada Lembaga Penasihat Perniagaan kami, dan menjadi ahli Tower Society untuk menyokong kami dan memberikan kembali.

A Safe dan Menyokong Persekitaran Pembelajaran

perhatian peribadi daripada fakulti, peribadi akademik menasihati, dan kelab pelajar aktif memastikan hubungan peribadi antara pelajar dan fakulti. Pelajar antarabangsa yang disokong oleh kakitangan yang prihatin yang khusus untuk membuat Chico pengalaman salah mereka bahawa mereka akan menghargai untuk seumur hidup.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

California State University, Chico - College of Business

Program CSU, Chico MBA mengalu-alukan permohonan daripada pelajar kedua-dua tempatan dan antarabangsa yang bermotivasi untuk mempelajari kemahiran dan pengetahuan yang me ... [+]

Kolej perniagaan di California State University, Chico menawarkan kursus-kursus perniagaan peringkat siswazah untuk bercita-cita dan bekerja profesional perniagaan. Pelajar memetik reputasi sekolah serantau yang kukuh, penekanan kepada pembangunan kemahiran pasukan, dan kurikulum yang memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran praktikal sebagai alasan mereka untuk memilih untuk menyambung pengajian ijazah perniagaan siswazah dari Chico Negeri.

Program CSU, Chico MBA mengalu-alukan permohonan daripada pelajar kedua-dua tempatan dan antarabangsa yang bermotivasi untuk mempelajari kemahiran dan pengetahuan yang mereka perlukan untuk menjadi pengurus yang berjaya. Walaupun sesetengah pengalaman perniagaan dicadangkan, ia tidak diperlukan dan pelajar tidak perlu ijazah perniagaan sarjana muda. Pelajar yang tidak mempunyai ijazah sarjana muda perniagaan perlu mengambil satu siri kursus persediaan untuk program perniagaan siswazah mereka.... [-]

Amerika Syarikat Chico
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA Program International Student Testimonial