Boston University Questrom School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Boston University Questrom School of Business , kami berubah setiap hari. Kami menyusun semula program yang ada, membuat yang baru, dan mencari cara baru untuk memperluas pengalaman pelajar kami untuk memastikan mereka memperoleh kemahiran, pandangan, dan hubungan yang berharga dari komuniti kami yang bersemangat dan memasuki tenaga kerja sebagai pemimpin yang sangat berkesan.

Di Questrom, inovasi sebenarnya memberi inspirasi. Kami tidak membuat perubahan hanya demi perubahan. Kami meningkatkan pendidikan yang kami berikan kepada pelajar kami dan merevolusikan amalan pengurusan melalui penyelidikan fakulti kami. Kami percaya mencetuskan inovasi yang mentakrifkan semula.

Kami mempunyai kedudukan yang unik dalam pendidikan perniagaan, dan kami mencapai kecemerlangan dalam semua yang kami lakukan. Kami adalah salah satu universiti penyelidikan terkemuka di dunia di sebuah bandar antarabangsa yang terkenal dengan inovasi.

Kami menyediakan pemimpin yang inovatif dan beretika yang memahami kesan perniagaan terhadap masyarakat dan mencipta nilai untuk dunia. Pelajar kami memahami sistem organisasi, peranan penting kepemimpinan, dan kekuatan yang mengubah ekonomi global. Kami menjana pengetahuan ilmiah dan pandangan yang memajukan amalan pengurusan melalui penyelidikan, pengajaran, dan penglibatan masyarakat kami. Kami memandang serius kewajipan kami untuk memberikan anda pengalaman pendidikan yang menghasilkan pemimpin global yang bertanggungjawab dan responsif yang memberi impak positif kepada pekerja, pelanggan, pemilik, dan komuniti tempat anda beroperasi.

Di Questrom, kami memberi tumpuan untuk memberikan hasil yang luar biasa untuk anda, di dalam dan di luar kelas. Fakulti kami yang kuat merangkumi cendekiawan terkenal, guru yang dinamik, dan pengamal dunia nyata berpengalaman dari dunia perniagaan. Kurikulum kami ketat dan menuntut, kerana anda menguji kemampuan intelektual, interpersonal, dan membuat keputusan anda. Pelajar kami datang ke sini dari seluruh dunia, membawa pelbagai latar belakang pendidikan dan budaya dan pengalaman kerja. Bandar raya Boston memberikan latar belakang yang luar biasa sebagai pusat terkemuka untuk teknologi tinggi, penjagaan kesihatan, dan keusahawanan.

Lokasi

Boston

Alamat
Commonwealth Avenue,595
02215 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: