Baruch College, Zicklin School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

TENTANG ZICKLIN

Disokong oleh tradisi yang cemerlang dalam pendidikan tinggi, Zicklin School of Business terletak di Baruch College-sebuah institusi yang secara konsisten berada di kalangan pelukis terkenal di bidang seperti kecemerlangan akademik, kepelbagaian, dan nilai.

Zicklin berbangga menjadi pemimpin dalam menyediakan pendidikan perniagaan sarjana, siswazah, dan eksekutif yang unggul untuk abad ke dua puluh satu. Program kami diiktiraf oleh Persatuan untuk Maju Sekolah Perniagaan Perniagaan (AACSB), dan kelas kami diajar oleh fakulti yang dianggap pemimpin, penyelidik aktif, dan pakar dalam bidang mereka.

Bersepadu secara fizikal dan falsafah ke dalam fabrik New York City, modal kewangan dunia, Zicklin School of Business berkomited untuk menyampaikan pendidikan perniagaan yang relevan, berpatutan, akademik yang ketat yang baik bertaraf dunia dalam kualiti dan reputasi dan di seluruh dunia dalam kesannya .

Visi kami

Sekolah Perniagaan Zicklin bercita-cita untuk menjadi sekolah perniagaan utama yang diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk penyelidikan terkemuka dan program yang boleh diakses dan inovatif.

Misi kita

Sekolah Perniagaan Zicklin, sebuah institusi awam di New York City, mendidik para pemimpin perniagaan masa depan dengan mengembangkan rasa ingin tahu intelektual, integriti yang kuat, komitmen terhadap tanggungjawab sosial dan kecekapan global melalui penyelidikan yang berkesan dan program akademik yang berkualiti.

Kedudukan kami

Oleh Nombor

Pelajar MBA dan MS kami

 • 90% Semua Zicklin MBA dan Lulusan MS bekerja, menerima tawaran, atau tidak mencari pekerjaan
 • 95% Lulusan MBA Malam bekerja, menerima tawaran, atau tidak mencari pekerjaan
 • 97% Malam MBA Graduan bekerja, menerima tawaran, atau tidak mencari pekerjaan

Lulusan Doktor kami

 • 14 PhD diletakkan pada 2016
 • 10 PhD diletakkan pada tahun 2015
 • 9 PhD diletakkan pada tahun 2014

Sejarah kita

Sekolah Perniagaan Zicklin telah menetapkan dan mencapai matlamat kami selama hampir 100 tahun.

 • 1919: City College menubuhkan Sekolah Perniagaan dan Pentadbiran Sivik di Lexington Avenue di Manhattan, menawarkan program MBA yang pertama setahun kemudian.
 • 1953: Sekolah itu dinamakan semula sebagai penghormatan kepada alumnus Bernard M. Baruch, yang berperanan dalam pembentukan kolej.
 • 1968: Baruch menjadi kolej kanan bebas yang menawarkan satu-satunya program perniagaan dalam sistem City University of New York yang telah diakreditasi oleh Persatuan untuk Memperluaskan Sekolah Perniagaan Collegiate.
 • 1998: Sekolah Perniagaan Zicklin dinamakan sempena alumnus Lawrence Zicklin ('57) dan Carol Zicklin sebagai tanda penghargaan atas sumbangan mereka kepada sekolah.
This school offers programs in:
 • English

Lihat MBA Sambilan » Lihat 1-year MBAs » Lihat MBA » Lihat MSc » Lihat Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

MBA Setahun

Campus September 2018 Amerika Syarikat East New York

The One-Year MBA Zicklin menawarkan kurikulum yang mencabar dan dunia yang sama seperti program MBA Penuh Waktu dan Petang dalam format dipercepatkan. Jika anda mempunyai pendidikan siswazah dalam perniagaan, mempunyai pengalaman profesional yang relevan, dan ingin mempercepat kerjaya anda, program MBA Satu Tahun kami adalah ideal. [+]

The One-Year MBA Zicklin menawarkan kurikulum yang mencabar dan dunia yang sama seperti program MBA Penuh Waktu dan Petang dalam format dipercepatkan. Jika anda mempunyai pendidikan siswazah dalam perniagaan, mempunyai pengalaman profesional yang relevan, dan ingin mempercepat kerjaya anda, program MBA Satu Tahun kami adalah ideal.

TINJAUAN PROGRAM

The One-Year MBA adalah ijazah 42 kredit yang diselesaikan dalam 12 bulan berturut-turut bermula pada bulan Jun. Sebagai pelajar, anda dijangka akan mengendalikan jadual kelas yang sengit dan pembelajaran akademik. Program ini menawarkan banyak peluang kerjaya dan rangkaian, termasuk:

Akses kepada mentor industri dan kumpulan alumniPenyertaan dalam praktikum perundingan pengurusan programPendedahan kepada kumpulan kohort yang bermotivasi tinggiStruktur Program SampelBlok Musim Panas 1 (terutamanya siang) Minggu Orientasi Komunikasi Perniagaan I Tinjauan Undang-Undang PerniagaanSummer Block 2 (terutamanya siang) Komunikasi Perniagaan II PerniagaanKejatuhan (terutamanya lewat petang / petang) Kursus Kemahiran Elektif / Fungsional Perundingan PerniagaanSpring (terutamanya lewat petang / petang) Pilihan raya Jelajah Pelancongan Antarabangsa (pilihan) [-]

MBA

MBA Sepenuh Masa

Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat East New York

MBS sepenuh masa Zicklin adalah sambungan anda ke dunia perniagaan. Program ini melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kepakaran untuk bangkit di atas persaingan, mengatasi cabaran industri, dan berkembang sebagai pemimpin perniagaan. [+]

MBS sepenuh masa Zicklin adalah sambungan anda ke dunia perniagaan. Program ini melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kepakaran untuk bangkit di atas persaingan, mengatasi cabaran industri, dan berkembang sebagai pemimpin perniagaan.

New York City adalah Kampus anda.

Tenaga di New York bahan api pendidikan anda. Kedekatan kami dengan syarikat-syarikat utama memanjangkan pengalaman MBA anda di luar kelas, menghubungkan anda dengan alumni dan profesor dengan akar mendalam dalam komuniti perniagaan New York, memberikan anda pendedahan penuh kepada pemain terkemuka dalam dunia perniagaan.

MBA Penuh Masa adalah program terpilih. Pelbagai latar belakang rakan-rakan anda membawa dunia pengalaman dan pengetahuan ke dalam persekitaran pembelajaran bersama program MBA.... [-]


MBA Sambilan

MBA Petang

Campus Sambilan September 2018 Amerika Syarikat East New York

Evening MBA yang berpangkalan di Zicklin memberikan anda kurikulum yang mencabar, sebenar dunia akademik semata-mata sebagai MBA sepenuh masa dalam format fleksibel, paruh waktu yang memenuhi kerjaya anda. The Evening MBA meletakkan anda untuk berjaya dan memberikan anda kelebihan kompetitif dalam kerjaya anda semasa memberikan asas untuk meneroka kemungkinan baru. [+]

Evening MBA yang berpangkalan di Zicklin memberikan anda kurikulum yang mencabar, sebenar dunia akademik semata-mata sebagai MBA sepenuh masa dalam format fleksibel, paruh waktu yang memenuhi kerjaya anda. The Evening MBA meletakkan anda untuk berjaya dan memberikan anda kelebihan kompetitif dalam kerjaya anda semasa memberikan asas untuk meneroka kemungkinan baru.

Menguasai Kerjaya anda

Sebagai pelajar program MBA Evening, anda akan berpeluang untuk belajar dari fakulti veteran perniagaan kelas dunia Zicklin yang membawa pengetahuan dan kepakaran industri mereka ke dalam kelas. Anda juga akan belajar bersama rakan-rakan anda yang datang dari pelbagai latar belakang profesional dan pendidikan. Kepelbagaian ini menawarkan pengalaman pembelajaran yang kaya, rangkaian tanpa batas, dan peluang untuk berkembang sebagai individu, rakan sepasukan, dan pemimpin.... [-]


Contact