Babson College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Babson College , sekolah No. 1 untuk Keusahawanan selama 27 tahun menurut US News & World Report , mendidik pemimpin keusahawanan yang mencipta nilai ekonomi dan sosial yang hebat di mana-mana sahaja. Kami menawarkan pelbagai program perniagaan siswazah, pilihan sepenuh masa dan sambilan, memahami bahawa setiap pelajar mempunyai komitmen peribadi dan profesional yang unik. Terlepas dari program ini, anda akan menemui pendidikan yang dibangun berdasarkan aksi dan komuniti yang dipenuhi dengan pemimpin keusahawanan yang dinamis. Di Babson, kami terus fokus pada perkara berikut:

Mentransformasi Pelajar menjadi Pemimpin Keusahawanan: Kami percaya bahawa usahawan tidak dilahirkan - mereka dibuat, dan pendidikan Babson menanamkan mindset dan kemahiran yang boleh berlaku yang mendorong pelajar untuk melihat masalah sebagai peluang, menavigasi kekaburan, dan mengambil tindakan. Pemimpin Keusahawanan lebih penting sekarang daripada sebelumnya.

Belajar dengan Melakukan : Kami melakukan lebih daripada mengajar anda cara berfikir. Kami mengajar anda cara melakukannya. Pengalaman mendalam seperti projek perundingan pelajar kami, simulasi bilik darjah, dan forum yang diketuai oleh pelajar meningkatkan akademik kelas dengan amalan kehidupan sebenar, melengkapkan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk bertindak dan memberi kesan sekarang.

Mengoptimumkan Potensi Anda: Sama ada melancarkan usaha, menukar industri, atau mengambil alih perniagaan keluarga anda, ijazah Babson membantu pelajar bergerak dari tempat mereka ke tempat yang mereka inginkan. Saiz kecil kami bermaksud bahawa pelajar, fakulti, dan penasihat kerjaya bersama-sama mencipta pengalaman yang membantu setiap pelajar mencapai tujuan peribadi mereka.

Membangunkan Pengalaman dan Jaringan Global Anda: Apabila pelbagai perspektif bertemu, idea baru muncul. Di Bason, kepelbagaian komuniti kita adalah kekuatan yang memperluas perspektif pelajar, mempersiapkan mereka untuk bekerja di semua ekonomi dan budaya. Pengalaman Babson dipenuhi dengan kerja berpasukan lintas budaya, perbincangan kajian kes global, dan acara yang difokuskan di peringkat antarabangsa. Ketika kerjaya berkembang di seluruh dunia setelah tamat pengajian, jaringan Babson tidak pernah jauh, dengan 42.000 alumni merangkumi 120 negara.

Di Babson College , anda lulus dengan lebih daripada satu ijazah - anda mendapat inspirasi, alat, dan pemikiran untuk mewujudkannya yang diperlukan untuk kejayaan profesional yang berterusan. Ini kerana pemimpin keusahawanan yang hebat mengatasi kemunduran, berkembang dalam ketidakpastian, dan selalu mencari jalan penyelesaian di mana orang lain hanya melihat halangan. Menjadi pemimpin keusahawanan akan menjadikan anda aset di mana-mana organisasi, dapat mengatasi kesamaran dan terus maju, sementara yang lain masih dalam proses.

Kami menawarkan Program Siswazah Sepenuh Masa berikut:

MBA Sepenuh Masa: Jadikan Babson anda jauh dari rumah dengan MBA sepenuh masa, di kampus. Lengkapkan ijazah anda dalam satu atau dua tahun. Mengkhususkan diri dengan tujuh kepekatan MBA, termasuk kepekatan yang ditetapkan oleh STEM dalam Analisis Kewangan dan Perniagaan & Pembelajaran Mesin Kuantitatif.

Sarjana Sains dalam Analisis Perniagaan: Ubah maklumat menjadi inovasi dengan program yang ditetapkan STEM sepenuh masa.

Sarjana Sains dalam Kewangan: Dapatkan kemahiran pemodelan kewangan dan pengekodan yang diinginkan oleh majikan dalam program STEM sepenuh masa ini.

Sarjana Sains dalam Pengurusan dalam Kepemimpinan Keusahawanan: Pelajari cara berinovasi pada awal kerjaya anda dalam program sepenuh masa, sembilan bulan

Lokasi

Wellesley

Alamat
Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Amerika Syarikat

Boston

Alamat
100 High Street
First and 12th Floors

02110 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat

Miami

Alamat
1200 Brickell Ave
33136 Miami, Florida, Amerika Syarikat

Akreditasi

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited