BAU International University Washington DC

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Universiti Antarabangsa BAU ditubuhkan pada tahun 2013 sebagai institusi pengajian tinggi swasta tetapi bukan keuntungan yang bertujuan menyediakan peluang yang unik dan tidak ternilai untuk melatih warga dunia yang memiliki alat yang diperlukan untuk memenuhi wawasan dunia kita.

BAU International University adalah sebuah institusi yang sangat dihormati yang didukung oleh 46 tahun pengalaman pendidikan dengan profesor yang berkelayakan dan berpengalaman dalam arena pendidikan antarabangsa. Kami menawarkan pengalaman belajar yang menumpukan, mencabar dan merangsang akademik. Terletak di tengah-tengah politik dan sejarah negara, anda dijamin menikmati pengalaman sebenar Amerika.

Kampus BAUI

BAU International University terletak di pusat bandar DC, dikelilingi oleh perniagaan, restoran, dan pusat membeli-belah. Ia adalah tempat yang bagus untuk pelajar yang ingin belajar tentang selok-belok kain kultural dan politik Amerika Syarikat dan dunia dalam komuniti yang selamat dan mesra.

Menjadi sebuah bandar yang pelbagai budaya, terdapat pelbagai tarikan untuk semua orang. Majoriti acara tersebut adalah percuma, jadi siapa saja boleh menikmati muzium, taman, kebun binatang, dan monumen. Pengangkutan mudah di sekitar bandar kerana Metro dan bas berjalan sehingga 3 pagi.

Cuaca panas dan lembap pada musim panas, menyenangkan pada musim bunga dan musim luruh, dan ringan dengan salji bermusim pada musim sejuk.

BAU International University Washington, DC adalah berjalan kaki yang singkat dari banyak tarikan pelancong utama di DC. Rumah Putih terletak betul-betul di sebelah bangunan kami. The National Mall, di mana majoriti muzium di bandar itu, hanya sepuluh minit jauhnya. Segala sesuatu yang tidak dekat dapat diakses dengan mudah menggunakan pengangkutan awam.

Misi kita

Universiti Antarabangsa BAU bertujuan untuk memberikan peluang yang unik dan tidak ternilai untuk melatih warga dunia yang memiliki alat yang diperlukan untuk memenuhi visi global kami. Ia adalah bahagian penting dalam misi kami untuk menekankan kreativiti dan perhatian dalam semua usaha para pelajar kami dan menamatkan mereka sebagai individu yang sangat dihormati dan dikuasai secara universal.

"Misi BAU International University adalah untuk menyediakan pendidikan Amerika yang berkualiti di seluruh dunia menerusi pelbagai program yang dipasarkan oleh pasaran yang akan merangsang rasa ingin tahu intelektual, pemikiran kritikal, dan kreativiti yang amat diperlukan dalam masyarakat global."

Matlamat: Untuk memenuhi misinya, universiti telah mewujudkan matlamat strategik berikut.

  1. Menawarkan pelbagai program ijazah dan diploma dalam bidang permintaan yang tinggi dan maju
  2. Untuk menyediakan pendidikan yang mengimbangi komponen pemikiran teknikal, profesional, dan kritikal dalam usaha untuk memenuhi keperluan komuniti pelajar yang pelbagai

Objektif: Dalam usaha untuk mencapai matlamat strategiknya, universiti telah mewujudkan objektif berikut.

  • Untuk memastikan pengalaman pembelajaran yang berkualiti dengan menggunakan ahli fakulti yang berkelayakan yang komited dalam pengajaran yang cemerlang
  • Memastikan kurikulum yang relevan melalui input dari lembaga pengarah, lembaga penasihat industri, rakan akademik, dan siswazah
  • Memastikan universiti mempunyai sumber fizikal dan kewangan yang mencukupi untuk menyediakan pendidikan berkualiti yang berterusan

Visi kami

Kami adalah institusi berorientasikan pelajar dengan visi global. Falsafah kami adalah untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memenuhi cabaran masyarakat dunia masa depan menggunakan teknologi pengajaran terkini dan kaedah pengajaran untuk mewujudkan program responsif pasaran. Kejayaan jangka panjang untuk universiti, serta penubuhan reputasi untuk pengajaran yang berkualiti, akan bergantung kepada perkembangan kurikulum dan pengukuran hasil. Keupayaan universiti untuk menarik dan mengekalkan pelajar, keupayaan pelajar untuk memenuhi keperluan perniagaan dan industri, dan tahap kepuasan graduan dan majikan adalah langkah kritikal untuk berjaya.

Nilai teras

Universiti Antarabangsa BAU bercita-cita untuk menyediakan pendidikan dan biasiswa berkualiti tinggi - untuk memajukan sempadan pengetahuan dan menyediakan individu untuk kehidupan, pekerjaan, dan kepimpinan. Sebahagian daripada kami membuat sumbangan kami dengan melibatkan diri secara langsung dalam pengajaran, pembelajaran, dan penyelidikan, yang lain, dengan menyokong dan membolehkan aktiviti-aktiviti teras dengan cara yang penting. Apa sahaja peranan individu kami, dan di mana sahaja kami bekerja di BAU International University, kami berhutang satu sama lain untuk menegakkan nilai-nilai asas masyarakat tertentu. Ini termasuk:

  • Menghormati hak, perbezaan, dan martabat orang lain
  • Kejujuran dan integriti dalam semua urusan
  • Mengejar kecemerlangan dalam kerja seseorang
  • Akauntabiliti untuk tindakan dan kelakuan di tempat kerja

Semakin kita merangkul nilai-nilai ini dalam kehidupan seharian kita, semakin kita mewujudkan dan mengekalkan persekitaran kepercayaan, kerjasama, penyelidikan yang meriah, dan persefahaman bersama - dan memajukan komitmen untuk pendidikan dan beasiswa, yang semuanya kita bagikan.

Di samping itu, di BAU International University, kami percaya bahawa pembelajaran tidak terhad kepada pengajaran formal di bilik darjah tradisional. Universiti ini menyediakan pelbagai pembelajaran jarak jauh dan kaedah telekomunikasi untuk menyediakan perkhidmatan pendidikan yang berkualiti di seluruh dunia terutama bagi mereka yang tidak layak atau secara tradisinya tidak berhak menerima.

Penginapan

BAU International University mempunyai beberapa pangsapuri yang disediakan untuk pelajar yang terletak di Arlington, Virginia. Semua apartmen kami terletak di kejiranan yang sangat sentral dan selamat yang berdekatan dengan kereta bawah tanah dan pusat membeli-belah. Berikut adalah beberapa contoh pangsapuri kami: Courtland Towers, Randolph Towers, Birchwood Apartments, Virginia Towers, dan Richmond Square.

Kejiranan yang meriah ini terletak berhampiran dengan restoran, kedai, teater filem, perpustakaan awam, dan gelanggang skating es di Arlington. Dengan banyak taman, gimnasium, kolam renang, tempat muzik, dan galeri seni tempatan dalam jarak berjalan kaki, penduduk menikmati pelbagai aktiviti sosial dan budaya. Arlington juga mempunyai peringatan dan muzium kebangsaan, termasuk Memorial Nasional Arlington, Memorial Pentagon, Memorial Perang Marin, dan Memorial Angkatan Udara Amerika Syarikat.

Untuk tinggal di pangsapuri, anda boleh menghubungi kami dengan menghantar e-mel ke info@bauinternational.com dan kami akan cuba meletakkan anda di salah satu pangsapuri kami. Pangsapuri biasanya untuk 4 orang, dan mereka semua dilengkapi dengan TV kabel, Wi-Fi, dan peralatan yang memenuhi keperluan asas anda. Semua utiliti dimasukkan dalam harga perumahan.

Outreach Global

Pendidikan antarabangsa adalah sebahagian daripada misi global BAU International University, yang meliputi pelbagai inisiatif di Amerika Syarikat dan di luar negara untuk memudahkan pertukaran pengetahuan di seluruh sempadan antarabangsa. Universiti ini diasaskan pada premis bahawa pendidikan tinggi sepatutnya berlandaskan asas yang kukuh antara dialog antara budaya dan pelajar di seluruh dunia.

Pelajar di BAU International University digalakkan untuk meluangkan sedikit masa belajar di luar negara, untuk meningkatkan pengetahuan mereka tentang daerah dan budaya lain, serta mengenai isu-isu global yang dihadapi oleh kita semua hari ini. Untuk tujuan ini, pelajar akan dapat melawat kampus rangkaian yang terletak di Istanbul, Berlin, Silicon Valley, Hong Kong, Batumi, Rom, Cologne dan Toronto.

This school offers programs in:
  • English

Lihat MBA » Lihat BAs » Lihat BScs »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2019 Amerika Syarikat Washington + 1 lagi

Program MBA kami membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan dalam bidang perniagaan teras Keusahawanan, Hal Ehwal Global, dan Undang-undang Antarabangsa [+]

Program MBA kami membolehkan para pelajar mendapat pengetahuan dalam bidang perniagaan teras Keusahawanan, Hal Ehwal Global, dan undang-undang antarabangsa

Program ini menyediakan pelajar dengan kualiti tinggi, pendidikan profesional dalam pentadbiran perniagaan, sehingga memenuhi syarat untuk peluang pekerjaan yang lebih beragam.

Program MBA terdiri daripada tiga komponen akademik: keperluan teras, pilihan kepekatan, dan pengalaman batu kapur. Untuk lulus dengan ijazah MBA, pelajar mesti berjaya menyelesaikan sekurang-kurangnya 36 kredit, di mana 24 kredit adalah kursus teras dan 12 kredit adalah pilihan kepekatan.

Keperluan teras terdiri daripada 9 kursus yang diperlukan, bernilai 24 kredit.... [-]


Contact

BAU International University

Alamat BAU International University 1510 H Street NW,
20005 Washington, District of Columbia, Amerika Syarikat
Telefon +1 202-644-7201