BAU International University Washington DC

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang Kita

Universiti Antarabangsa BAU telah ditubuhkan pada tahun 2013 sebagai sebuah institusi swasta tetapi bukan keuntungan pendidikan tinggi yang bertujuan untuk menyediakan satu peluang yang unik dan tidak ternilai untuk melatih warga dunia yang mempunyai alat yang diperlukan untuk hidup sehingga visi global kami.

Universiti Antarabangsa BAU adalah sebuah institusi yang sangat dihormati disokong oleh 46 tahun pengalaman pendidikan dengan profesor yang berkelayakan dan berpengalaman dalam arena antarabangsa pendidikan. Kami menawarkan, pengalaman pembelajaran yang mencabar dan merangsang akademik fokus. Terletak di tengah-tengah politik dan sejarah negara, anda dijamin untuk menikmati pengalaman Amerika yang benar.

Campus BAUI

Universiti Antarabangsa BAU terletak di pusat bandar DC, dikelilingi oleh perniagaan, restoran, dan pusat-pusat membeli-belah. Ia adalah tempat yang hebat untuk pelajar yang ingin belajar tentang selok-belok fabrik budaya dan politik Amerika Syarikat dan dunia dalam masyarakat yang selamat dan mesra.

Sebagai sebuah bandar pelbagai budaya, terdapat pelbagai tarikan untuk semua orang. Majoriti peristiwa adalah percuma, jadi sesiapa sahaja boleh menikmati muzium, taman, zoo, dan tugu-tugu. Pengangkutan mudah di sekitar bandar sebagai Metro dan bas beroperasi sehingga 03:00.

cuaca panas dan lembap di musim panas, menyenangkan pada musim bunga dan musim luruh, dan sederhana dengan salji bermusim pada musim sejuk.

BAU Universiti Washington, DC adalah dalam jarak berjalan kaki dari banyak tarikan pelancongan utama DC. The White House terletak betul-betul bersebelahan dengan bangunan kami. The Mall Negara, di mana majoriti muzium di bandar ini, hanya sepuluh minit. Apa-apa yang tidak menutup dengan mudah boleh diakses dengan menggunakan pengangkutan awam.

Misi Kita

Universiti Antarabangsa BAU bertujuan menyediakan satu peluang yang unik dan tidak ternilai untuk melatih warga dunia yang mempunyai alat yang diperlukan untuk hidup sehingga visi global kami. Ia adalah satu bahagian penting dalam misi kami untuk menekankan kreativiti dan perhatian dalam segala usaha pelajar-pelajar kita dan menamatkan pengajian mereka sebagai individu yang sangat wajar dan universal pekerjaan.

"Misi Universiti Antarabangsa BAU adalah untuk menyediakan pendidikan American kualiti di seluruh dunia melalui pelbagai program yang didorong oleh pasaran yang akan merangsang rasa ingin tahu intelektual, pemikiran kritis, dan kreativiti yang amat diperlukan dalam masyarakat global."

Matlamat: Untuk memenuhi misinya, universiti telah menubuhkan matlamat strategik berikut.

Menawarkan pelbagai program ijazah dan diploma dalam bidang yang baru muncul dan permintaan yang tinggi Menyediakan pendidikan yang mengimbangi teknikal, profesional, dan komponen pemikiran kritikal dalam usaha untuk memenuhi keperluan masyarakat yang pelbagai pelajar

Objektif: Dalam usaha untuk mencapai matlamat strategiknya, universiti yang ditubuhkan objektif berikut.

Untuk memastikan pengalaman pembelajaran yang berkualiti dengan menggunakan ahli-ahli fakulti yang berkelayakan yang komited untuk pengajaran yang sangat baik Memastikan kurikulum berkaitan melalui input dari papan pemerintah, lembaga penasihat industri, rakan kongsi akademik, dan graduan Untuk memastikan bahawa universiti itu mempunyai fizikal dan sumber kewangan yang mencukupi untuk menyediakan pendidikan berkualiti yang berterusan

Visi Kami

Kami adalah institusi pelajar berorientasikan dengan visi global. Falsafah kami adalah untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk menghadapi cabaran masyarakat global masa hadapan menggunakan teknologi instruksional state-of-the-art dan kaedah pengajaran untuk mewujudkan program responsif pasaran. kejayaan jangka panjang untuk universiti, serta penubuhan reputasi untuk arahan yang berkualiti, akan bergantung kepada pembangunan kurikulum dan penilaian hasil. kemampuan universiti itu untuk menarik dan mengekalkan pelajar, keupayaan pelajar untuk memenuhi keperluan perniagaan dan industri, dan tahap kepuasan graduan dan majikan langkah-langkah kritikal bagi kejayaan.

Nilai-nilai Teras

Universiti Antarabangsa BAU bercita-cita untuk memberi pendidikan dan biasiswa yang berkualiti tinggi - untuk memajukan bidang ilmu dan menyediakan individu untuk hidup, bekerja, dan kepimpinan. Sesetengah daripada kita membuat sumbangan kami dengan melibatkan diri secara langsung dalam pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan, yang lain, dengan menyokong dan membolehkan aktiviti-aktiviti teras dalam cara yang penting. Apa peranan individu kita, dan di mana sahaja kita bekerja dalam Universiti Antarabangsa BAU, kita bertanggungjawab kepada satu sama lain untuk menegakkan nilai-nilai asas tertentu dalam masyarakat. Ini termasuk:

Menghormati hak-hak, perbezaan, dan maruah orang lain Kejujuran dan integriti dalam semua urusan mengejar teliti kecemerlangan dalam kerja seseorang Akauntabiliti untuk tindakan dan kelakuan di tempat kerja

Semakin kita menerima nilai-nilai ini dalam kehidupan seharian kita, semakin kita mewujudkan dan mengekalkan persekitaran amanah, kerjasama, pertanyaan yang meriah, dan saling memahami - dan memajukan komitmen untuk pendidikan dan biasiswa, yang kita semua berkongsi.

Tambahan pula, di Universiti Antarabangsa BAU kami percaya bahawa pembelajaran tidak terhad kepada pengajian formal di dalam kelas tradisional. Universiti mengatur kaedah pelbagai pembelajaran jarak jauh dan telekomunikasi untuk menyediakan perkhidmatan pendidikan yang berkualiti di seluruh dunia terutamanya bagi mereka yang unprivileged atau tradisional yg tdk sewajibnya diberikan.

Penginapan

Universiti Antarabangsa BAU mempunyai beberapa pangsapuri yang disediakan untuk pelajar bertempat di Arlington, Virginia. Semua pangsapuri kami terletak di tengah-tengah bandar, kejiranan selamat yang terletak berhampiran dengan kereta bawah tanah dan membeli-belah pusat. Berikut adalah beberapa contoh pangsapuri kami: Courtland Towers, Randolph Towers, Birchwood Apartments, Virginia Towers, dan Richmond Square.

kejiranan meriah ini adalah berhampiran restoran Arlington-kanak, kedai, pawagam, perpustakaan awam dan gelanggang luncur ais. Dengan banyak taman-taman, gimnasium, kolam renang, tempat muzik, dan galeri seni tempatan dalam jarak berjalan kaki, penduduk dapat menikmati pelbagai aktiviti sosial dan budaya. Arlington juga mempunyai tugu peringatan dan muzium negara, termasuk Tanah Perkuburan Arlington Negara, Memorial Pentagon, Memorial Perang Laut, dan Memorial Tentera Udara Amerika Syarikat.

Untuk tinggal di pangsapuri, anda boleh menghubungi kami dengan menghantar e-mel kepada info@bauinternational.com~~V dan kami akan cuba untuk meletakkan anda di salah satu daripada pangsapuri kami. Pangsapuri adalah biasanya untuk 4 orang, dan mereka semua dilengkapi dengan TV kabel, Wi-Fi, dan peralatan yang memenuhi keperluan asas anda. Semua utiliti termasuk dalam harga perumahan.

Outreach global

pendidikan antarabangsa adalah komponen lama misi global Universiti Antarabangsa BAU, yang termasuk pelbagai inisiatif kedua-dua di Amerika Syarikat dan di luar negara untuk memudahkan pertukaran pengetahuan merentasi sempadan antarabangsa. Universiti ditubuhkan pada premis bahawa pendidikan tinggi harus diletakkan di atas asas yang kukuh dialog antara budaya antara pelajar dan pensyarah dari seluruh dunia.

Pelajar di Universiti Antarabangsa BAU digalakkan untuk menghabiskan masa pengajian mereka di luar negara, untuk meningkatkan pengetahuan mereka mengenai daerah-daerah dan budaya lain, dan juga tentang isu-isu global yang dihadapi oleh kita semua hari ini. Untuk tujuan ini, pelajar akan dapat untuk melawat kampus rangkaian terletak di Istanbul, Berlin, Silicon Valley, Hong Kong, Batumi, Rome, Cologne dan Toronto.

This school offers programs in:
  • English

Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Amerika Syarikat Washington

Program MBA kami membolehkan para pelajar memperoleh pengetahuan dalam bidang perniagaan teras bidang keusahawanan, hal-hal global, undang-undang dan ekonomi antarabangsa, dan memperoleh pengalaman dalam proses membuat keputusan di semua tempat pentadbiran perniagaan. [+]

Program MBA kami membolehkan para pelajar memperoleh pengetahuan dalam bidang perniagaan teras bidang keusahawanan, hal-hal global, undang-undang dan ekonomi antarabangsa, dan memperoleh pengalaman dalam proses membuat keputusan di semua tempat pentadbiran perniagaan.

Program ini menyediakan pelajar dengan kualiti tinggi, pendidikan profesional dalam pentadbiran perniagaan, sehingga memenuhi syarat untuk peluang pekerjaan yang lebih beragam.

Program MBA terdiri daripada tiga komponen akademik: keperluan teras, pilihan kepekatan, dan pengalaman batu kapur. Untuk lulus dengan ijazah MBA, pelajar mesti berjaya menyelesaikan sekurang-kurangnya 36 kredit, di mana 24 kredit adalah kursus teras dan 12 kredit adalah pilihan kepekatan.... [-]


Video

BAU

Contact

BAU International University

Alamat BAU International University 1510 H Street NW,
20005 Washington, District of Columbia, Amerika Syarikat
Telefon +1 202-644-7201