American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi

Akademi Akupunktur Amerika

Kami menerima ajaran sains Barat dan mempromosikan integrasi TCM ke biomedin arus perdana. Klinik kami menyediakan komuniti dengan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang berpatutan sambil membangunkan kemahiran pelajar dan meluaskan badan penyelidikan TCM.

Kami komited untuk kecemerlangan dalam pengajaran, penyelidikan, penjagaan pesakit dan khidmat masyarakat berdasarkan kemahiran terbaik, teknologi terkini, dan standard etika penyampaian penjagaan kesihatan yang paling tinggi.

106203_massage-2722936_640.jpg

Visi

Visi Kolej Akupunktur Amerika

Akibatnya, kami berdedikasi untuk menawarkan pelajar kami pendidikan yang solid dalam Perubatan Tradisional Cina sementara pada masa yang sama menyediakan pengetahuan dalam perubatan Barat untuk memudahkan komunikasi mereka dengan pesakit dan pakar perubatan.

Penglibatan Komuniti dan Usaha Outreach

ACAOM, sebagai sekolah perubatan Cina terbaik, telah berkhidmat beribu-ribu orang sejak dua dekad yang lalu melalui pelbagai program khidmat masyarakat. Sejak 2005, institusi itu telah merawat lebih daripada 135,000 pesakit.

106204_acupuncture-2277444_640.jpg

Akreditasi ACAOM dan Kelulusan Negeri

Persatuan Kolej dan Suruhanjaya Sekolah di Kolej Selatan

Akademi Akupunktur Amerika

Suruhanjaya Akreditasi untuk Akupunktur

Master of Acupuncture

Lembaga Penyelaras Pendidikan Tinggi Texas

Akademi Akupunktur Amerika

Kelulusan Lembaga Akupuntur California

Kolej ini diluluskan oleh Lembaga Akupuntur California. Graduan dari institusi kami layak untuk lesen sebagai ahli akupunktur di negeri Texas, California, dan banyak negeri lain.

Pejabat Pengajian Tinggi Minnesota

Akademi Akupunktur Amerika

Kelulusan Negeri Lain

Graduan kolej akan layak memohon lesen di banyak negeri lain. Untuk mendapatkan maklumat mengenai undang-undang lesen akupunktur setiap negeri, sila hubungi lembaga negeri masing-masing.

Sorotan ACAOM dari Filem Brilliart di Vimeo.

Lokasi

Houston

Alamat
AMERICAN COLLEGE OF ACUPUNCTURE & ORIENTAL MEDICINE
9100 Park West Drive
Houston, Texas 77063

Houston, Texas, Amerika Syarikat